Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Bitter

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Bitter'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 17.06.1993
  1. Siin õigeid programmeerijaid on ka - sellised, kes C++'i ja ASM x86'ga tegelevad?
  2. Uus foorumiõiguste süsteem
  3. Kanaligrupid annavad kasutajatele õigusi, mis töötavad ainult antud kanalis (teise kanalisse minnes kaovad õigused ära). Omada on võimalik korraga ainult üht kanaligruppi. Peale oma kanali tegemist, saab kanali tegija kanalis automaatselt level 3 õigused. Lisaõiguseid annavad kanalites kasutajatele ainult level 2-3 kanaligrupid - kõik ülejäänud kanaligrupid on level 1 ning võrdsed level 1 serverigrupiga. LEVEL 1 Kõik kanaligrupid väljaarvatud grupid nimedega 'PRESIDENT' ja 'SWAT' - Omavad kõiki level 1 serverigrupi õiguseid. LEVEL 2 - Saab kanalist kickida level 1-3 serverigrupiga kasutajaid. - Saab kanalis olevatele kasutajatele anda level 1 kanaligruppe. - Omab ka kõiki level 1 kanaligruppide õigusi. LEVEL 3 - Omab kogu kanalit. - Saab kanalit muuta ja kustutada. - Saab kanalisse teha alamkanaleid. - Saab laadida antud kanali File Browserisse faile, neid seal muuta ja ka kustutada 1000MB ulatuses kuus. - Saab kanalis olevatele kasutajatele anda level 1-2 kanaligruppe. - Omab ka kõiki level 1-2 kanaligruppide õigusi. Lisatud sai ka kanaligrupid, mille abil on võimalik erinevaid tiime märgistada.
  4. Esimene channelite puhastus toimus täna ning edasine puhastus toimub pidevalt. Kohe kui mingil kanalil saab 2 nädalat ebaaktiivsust täis, kustutatakse see automaatselt. Ühendu RPS.EE TeamSpeak 3 ja checki ise järele - IP: rps.ee
  5. Mainiks veel nii palju, et IRC-us tulevad kah mõned muutused.
  6. Sai lisatud veidike helisid. http://www.rps.ee/installer.html
  7. 04.04.2011 Kuna meil on see kuu väga tihe graafik, sest väga palju suuri uuendusi tulekul, siis anname võimaluse kõikidele soovijatele aidata kaasa nende uuenduste tegemisele. Kuna teie küsite kõik meie käest iga päev, millal üks ja teine asi valmis saab, siis nüüdsest on teil omal võimalik aidata kaasa uuenduste kiiremale protsessile. Kõik asjad, mida meie vajame (peamiselt piltide tegemine ja nende töötlus), on kirjas siin: http://avalik.rps.ee/teha.txt Kõik tehtud tööd palume saata meie meilile [email:2piiovwg]info@rps.ee[/email:2piiovwg]. Parimad tööd lähevad kasutusse ja uuenduste lõpus tuleb ka ametlik tänu-uudis koos kõikide abistajate nimedega.
  8. Ticrate muudab serveri värskendus kordi sekundis. Mida rohkem neid on seda täpsemaid arvutusi server teeb.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.