Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

BallsToYou

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info BallsToYou'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 18.06.1995
  1. ma ei tahagi oma raha ja asu tagasi.. ma lihtsalt tahan öelda, et ärge Blendiga tehinguid tehke, ta võib teid samamoodi üle lasta.. ---------- Post added 09-03-11 at 15:59 ---------- asju*
  2. muutsin postitust, lisasin veel tõestust.. nüüd lõpuks saate kindlalt teada, et ta scammis. ---------- Post added 07-03-11 at 22:19 ---------- sina pole teinud? kes siis, kõik kadus ise? mul on kõik tõestused olemas.. sina oled seda teinud ja asi pole korras. julged teha julge ka tunnistada ---------- Post added 07-03-11 at 22:21 ---------- ja sa praegu rääkisid ennast sisse.. questide järgi otsustasid, et ei taha?.. hmm, msnis oli küll teine jutt.. ütlesid et ei taha sellepärast, et pole p2p. kas pole mitte kahtlane kui erinevat juttu ajad? sa scammisid mind ja jäid vahele ja asi on avalik, lepi sellega..
  3. nüüd seletan ära kuidas aru saada, et ta scammis. sellel pildil on kokku pandud msn history, pank, pildi tegemise aeg. sellel ajal, kui ta ütles, et ei taha acci osta, logis rsist ja msnist välja (pani msnile bloki vist). ma kohe logisin rsi sisse, sest see, et ta msnist välja logis tundus kahtlasena.. logisin sisse ja vaatasin panka - raha, ruunid, rune stuff oli läinud. tõestus, et ta scammis ja ma ise ei pannud mõnele teisele accile asju peale on järgmine: kuna ma tahtsin acci maha müüa koos kogu pangaga, siis on asjade teisele kontole ülekandmine välistatud.. ta oli oli mu kasutagaja kahtlaselt kaua niiöelda "statse ja panka vaadanud". Kohe kui ta msnist ja rsist välja logis, logisin ma ise sisse ja nägin et pank oli tühi.. vaadake viimase msni sõnumi aega ja pildi tegemise aega.. see on tõestus, et blend siiski scammis mind.
  4. kas ma niisama lampi ajan jama? ma võin veel tõestusmaterjale otsida.. pärast blendi sisselogimist oli pank läinud.. õnneks polnud midagi erilist, umbes 3.5m, aga ikkagi.. scammer. ja ma ei valeta, mul pole põhjust valetamiseks. lihtsalt ta kasutas minu usaldust ära.
  5. Tahtsin müüa Rs kasutajat, aga sain scammi.. tõestus piltidel on olemas.. ==ÄRGE TEHKE KASUTAJAGA "Blend" TEGEMIST=== 2. pildil on pank enne, 1. pärast scammimist. nüüd seletan ära kuidas aru saada, et ta scammis. sellel pildil on kokku pandud msn history, pank, pildi tegemise aeg. sellel ajal, kui ta ütles, et ei taha acci osta, logis rsist ja msnist välja (pani msnile bloki vist). ma kohe logisin rsi sisse, sest see, et ta msnist välja logis tundus kahtlasena.. logisin sisse ja vaatasin panka - raha, ruunid, rune stuff oli läinud. tõestus, et ta scammis ja ma ise ei pannud mõnele teisele accile asju peale on järgmine: kuna ma tahtsin acci maha müüa koos kogu pangaga, siis on asjade teisele kontole ülekandmine välistatud.. ta oli oli mu kasutagaja kahtlaselt kaua niiöelda "statse ja panka vaadanud". Kohe kui ta msnist ja rsist välja logis, logisin ma ise sisse ja nägin et pank oli tühi.. vaadake viimase msni sõnumi aega ja pildi tegemise aega.. see on tõestus, et blend siiski scammis mind.
  6. Müüa RS kasutaja lvl 121/129. Total level on 1810, questpointse on 245(desert treasure, lunar diplomacy, dream mentor recipe for disaster jne tehtud), pank pole midagi erilist, aga 88 slay annab võimaluse kergelt raha teenida. Müün kasutaja maha, kuna ei ole aega ega viitsimist enam mängida. Kaasa saab ka 3 esimest passi. Sain scammi, pank on nüüd väärt ~2m.. Kasutaja pole hetkel p2p, seega on hind üsna odav.. Hind kokkuleppeline. msn: "gert130@hotmail.com"
  7. Müüa main kasutaja lvl 129 p2p/121 f2p. Pildid pangast ja statsidest on siin. Total level on 1810, questpointse on 245 (lunar diplomacy, dream mentor ja desert treasure tehtud). Kui on huvi osta, tee pakkumine. Hind on kokkuleppeline. Kaasa saab ka 3 esimest passwordi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.