Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

V T

Liikmed
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    67%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info V T'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 30.12.1993
  1. Yep, ma käin ette sulle, kuna sul 400+ tehingut Lisa msn: [email:26t3yfpy]VahurTalirand93@hotmail.com[/email:26t3yfpy] ---------- Post added 25-02-11 at 16:13 ---------- EoE mu klassivend. Ja me mõlemad tema juures regasime, et müüa oma millid ja pinnid maha, mis me koos tegime.
  2. Holiday Inn, võta dumbyga ühendust. Ta tahab proofi su süüdistustele ja kui seda ei ole sul , siis bye bye siit foorumist!
  3. Ma võin ka ju mingi lamp story välja mõelda. Kurtsin oma murest Dumbyle, et sa käid siin laimamas tühja. Ta palus sul temaga ühendust võtta: [email:1pvnl3uq]dumby@dice.ee[/email:1pvnl3uq] ---------- Post added 25-02-11 at 15:21 ---------- Sul ei ole mingit õigust teha maha inimest sellepärast, et ta ei usalda võihvõõraid. Ma alles täna hakkasin siin foorumis ringi surfama, niiet arusaadav miks usaldus inimeste vastu nii väike!!! laimu eest ja maha tegemise eest võib saada veel warn ükspäev.
  4. Hoiatad mitte millegi eest? Ma pole reegleid rikkunud ega teinud midagi valesti! Niiet palun hoida teema puhtana!
  5. Ma tegin su ilusti memberiks. See lobby pilt on tõenäöliselt võetud täiesti suvalise kasutaja oma, et saaksite mult nõuda selle 8m tagasi ja saaksite tasuta p2p olla. Mina tegin teid memberiks , niiet te ei saa öelda, et te saanud makstu eest vajalikku asja!!!!! ---------- Post added 25-02-11 at 15:07 ---------- Ja ip järgi näha, et ma ei ole teie kasutajaga sisselogimist mängu teinud! Nii, et peaks sinu kahjuks sulle teatama, et su tasuta p2p katse ebaõnnestus! Paluks teema puhtana nüüd hoida! Iga järgmine post mis teed, lasen sind warnida!
  6. Mingi lampi 2011 feb kuus reganud kasutaja hakkab midagi ütlema.
  7. Tundub , et oled siiski kahtlane.. ega inimesed niisama närvi ei lähe Mul on hetkel juba rohkem mille kui sul müüa on!
  8. Sa arvad tõesti, et lampi mingit jama hakkata kellegi teema all ajama, et teenid sellega omale postitusi juurde nii, et sa ei saa warned? Tühi möla mu jama hoida eemale siit teemast!! Ja ma lasen su proofita laimamise eest warnida! ---------- Post added 25-02-11 at 14:18 ---------- Lol, ise küsisid ka ette, kuigi väga usaldusväärne vend sa pole. Küsisid 100% ette... ütle üks tüüp kes sulle hakkab 270 eurot maksma, lootuses et sa ei scammi? pakun et sa oled paras fake siin.
  9. See läks kogematta sinna. Klikkisin teemat tehes kogematta smaili peale: ja algul ei märganud, et see teema pealkirja läks.. Ja kui hiljem märkasin, siis oli juba hilja
  10. Ette käin ainult neile kes on MINU JAOKS usaldusväärsed! Kõik pakkumised teha PM koos oma msniga.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.