Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rauuntz

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 609
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    1,136 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Rauuntz'i kohta

  • Aste
    Krõbe Vahvel
  • Sünnipäev 10.02.1997

Kontaktid

  • MSN
    rauno.kiissel@hotmail.com
  1. Introid vaatasin, väga kenad
  2. Mis pildid peavadki nii väiksed olema?
  3. Ausalt öeldes, sa jäädki seda ootama. Põhimõtteliselt selle teema võib ära kustutada, keegi ei võta midagi ette/ei tee.
  4. Sain 4 kirjandi eest, täiega muutsin seda kirjandit, võtsin kuulda teie soovitusi ja tegin ümber, toimis, aitäh teile! Teema lukku.
  5. See üllatus on mingi suht raske teema, selle saaks võtta 2 lausega kokku, sellest ei anna midagi arendada. 9. klassis tuleb alustekstidega, see nagu märksa lihtsam.
  6. No ma ju räägin, et ma ei oska kirjandeid kirjutada, ma siin esimeses postituses ütlesin ka!?
  7. Rauuntz

    Ettepanek

    Mis sa mõtled, et igal kaotajal ja võitjal oleks? Ega siin ei võidetagi neid nii palju.. Ja pealegi, see on KuuPS, mitte NPS, et iga 2 kuu tagant saab keegi embi. Pmst selle embleemi saamiseks läheb 2 aastat.
  8. Võtan tolle koha maha, aga tänud kõigile nõuandjatele. Vaatan, saab, mis saab, elu läheb edasi, kokkuvõte ja need tegin ka ära, aga teema lukku? E: Ärge veel lukku pange, ütlen pärast hinde ka ära.
  9. Postitan siia siis põhiosa ära ja lõpetan siin postitamise: TR Hommikul nagu ikka, ärkasin üles ja hakkasin hommikusi toimetusi tegema. Näiteks pesin nõud ära, harjasin hambaid, koristasin veidi tuba, mis eilsest veidi korrast ära oli. Kammisin pea ära, sest juuksed oli öise magamisega sassi läinud. Panin riidesse ja sõin. Lõppude lõpuks läksin ma kooli. TR Kooli lähen ma tavaliselt bussiga number kümme. Kui kooli olin jõudnud, siis kell parasjagu just käis. Õnneks teadsin, et esimene tund on vaba ja kiirustada pole mõtet. Vahetasin riided ja siis tuli õppealajuhataja ja palus mul raamatukokku minna ja seda ma ka tegin. Kuni vahetunnini olin seal ja kui kell käis, läksin eesti keele klassi. TR Kell läks tundi. Eesti keele tunnis saime üllatusena teada, et tuleb kirjandit kirjutama hakata. Nii me ka kõik tegime. Alguses mul ei tulnud midagi meelde, kuid siis järsku plahvatas minus miski ja hakkasin usinal kirjutama. Mustandit ma päris lõpuni teha ei jõudnud, sest mõte jõudis mulle alles kesest tundi pähe, kuid järgmises tunnis lõpetan. TR Vahetunnikell käis ja järsku langesime teise üllatuse ohvriks. Nimelt saime klassijuhatalt teada, et me peame minema inglise keele tunni asemel aulasse, sest meile tuleb rääkima koolivilistlane. TR = taandrida.
  10. Mis häda on? Pmst. ma proovin ükspäini jutu valmis kirjutada ja annan teile ka lugeda.
  11. Loom, selliseid asju räägitakse arutlevas? See muidu jutustav. Põhisisu 1 lõik: Hommikuti nagu ikka, ärkan üles ja hakkan hommikusi toimetusi tegema. Nendeks toimetusteks on hommikune nõudepesemine, hammaste harjamine, koristan veidikene oma tuba, kammin pea ära, mis öisest magamisest sassi läinud, panen riidesse ja lõppude lõpuks einestan hommikust, mille ema valmis on teinud. Kui need saan tehtud, siis ei pääse ma üle ega ümber koolist, mis siis ikka, lähen kooli. E:// Kurat, ma oleksin pidanud tegema minevikus sellise. E:// Muutsin seda, aga LUGEGE JUST SEDA SIIN! Hommikuti nagu ikka, ärkasin üles, ja hakkasin hommikusi toimetusi tegema. Täna näiteks pesin nõud ära, koristasin veidi oma tuba, mis oli eilsest veidi korrast ära oli. Kammisin pea, juuksed olid öisest magamisest sassi läinud. Panin riidesse ja natukene sõin. Lõppude lõpuks läksin ma kooli.
  12. Ma hakkan teile kirjutan teile juppide kaupa siia teksti, alustan sissejuhatusest, andke siis nõu ja soovitusi, aitäh! Teema siis selline, et üllatusena jäi inglise keele tund ära. Sissejuhatus: Ühel teisipäeva hommikul said meie klassi poisid järsku teada, et inglise keele tund jääb ära ja tuleb minna aulasse. Poisid ei teadnud, mis seal toimumas hakkas, aga nad läksid, kaasaarvatud ka mina.
  13. No kurat, käige perse ausalt öeldes oma googlega, ma ei leidnud midagi goolest :@@
  14. No mida? Järgmine jutustav kirjand vaja kirjutada. Seekord teemal: 1) "Juhtum sügisesel vaheajal" 2) "Üllatus" Kuna ma tõesti ei teinud sügis vaheajal midagi ja mingit normaalselt üllatust pole ka olnud, et mida teha siis? Üks teema siiski esimeset tuli meelde, nimelt, jäin hambaarstil üldkontrollis käimata, see toimus sügisvaheajal. Aga, mida panna põhiosasse, sissejuhatusse ja kokkuvõtesse? Mul tõesti kirjandusoskus puudub, seega võib-olla oskate teie aidata?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.