Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Erzu

Liikmed
  • Postituste kogus

    138
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    232 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Erzu'i kohta

  • Aste
    Pehme Vahvel

Isiklik info

  • Asukoht
    Tallinn to Viljandi
  • Elukutse
    www.Vahetund.ee

Kontaktid

  • Veebileht
    http://bit.ly/PortaalVahetund
  1. Uhmn. Lihtsalt annan märku- olen homme Tallinnas ning kellel soovi on võimalik soetada see sülearvuti endale . *Võimalik ka pilk peale visata*
  2. Huvitav...? Kahjuks ei kujuta ette, kes Sander võiks olla...
  3. Hei! Mida teha vana sülearvutiga? Müüa varujuppideks või visata lihtsalt minema? Tegemist on HP pavilion dv5'ga- kõvaketas on katki (kuna vanust on sellel juba 4 aastat, siis ei raatsi sellele uut kõvaketast ka osta).
  4. Hiljuti alustas tegemist uudisprotaal Vahetund. Portaal on suunatud põhikooli & gümnaasiumi õpilastele. Koondada kooliõpilasi puudutavad uudised, asulikud artiklid, üritused ja pakkumised ühte kokku. Selgitada poliitiliste dokumentide ja mõistete sisu ning mõju õpilase igapäevaelule. Pakkuda noortele informatsiivseid ja kvaliteetseid artikleid. Meelelahutuslik eesmärk on tagaplaanil. Võimalik on saata meile ka vihjeid, mis kuskil toimub- kas koolis, mõni lahe või arukas artikkel. Ühesõnaga kõik ideed ja pakkumised on oodatud Et hoida end kursis meie tegevustega, siis meid võid leida Facebookist ning Twitterist http://www.vahetund.ee
  5. Super, kuid võiks olla kohati tehnilisemalt poolelt rohkem olla ! Keep it up!
  6. Kui keegi ikka kahtleb, kas tulla või mitte, siis soovitan soojalt! Registeerige ära ja tulge kohale Kui keegi ikka kahtleb, kas tulla või mitte, siis soovitan soojalt! Registeerige ära ja tulge kohale
  7. Viljandi maakonna noortekogu kutsub Teid VILJANDIMAA NOORTEFOORUMILE, mis toimub 8. novembril algusega kell 13 Sakala Keskuses (Tallinna tn 5 Viljandi). Ootame osalema noori (peamiselt 14-26-aastaseid, aga huvi korral ka nooremaid), omavalitsusjuhte, poliitikuid, noorsootöötajaid, koolijuhte, õpetajaid, oma töös noortega kokku puutuvaid ametnikke ja kõiki teisi huvilisi. Projekti keskseks töömeetodiks on maailmakohvik, kus on erinevad laudkonnad ja igas lauas erinev teema, mille üle diskuteeritakse. Selle aasta teemad on järgmised: *Noored ja tervis *Transport kiipkaartidega *Noored tööturule *Noored koolis: kas õpimasinad või koolipere võrdväärsed liikmed? *Sport, huviharidus ja -tegevus: igaühe võimalus või väheste eralõbu? *Noorteinfo: pilgeni täis seinad ja postkastid ning tühjad üritused?! *Noored noorsootöös ehk noortele, noortega ja noorte poolt? *Põlvkondadevaheline solidaarsus: kuidas koos elada ja tegutseda? Kohal on armastatud näitleja ja staarjuuksur LAURI PEDAJA, kes lisab üritusele vürtsi , rääkides lugusid enda elust ja tegemistest! Noortefoorumi lõpuosas tunnustatakse Viljandi Maavalitsuse ja Viljandimaa Omavalitsuste Liidu poolt 2012. aastal Viljandimaal noorsoovaldkonnas tähelepanu ning tunnustust väärivaid inimesi ja tegusid. Päevakava: 12.30- 13.00 Saabumine, tervituskohv 13.00 Avasõnad Sõnavõtud 16.30 Einepaus 17.00 Osaluskohvik 20.00 Tunnustussündmus Muusika: Maria Gerstjak & Ainar Toit Saphran Osalemisest palun teatage hiljemalt 5.novembriks. Ürituse lõpus on organiseeritud ka bussid liikuma, et kõik ikka ilusti koju jõuaksid! Tule ja ütle oma sõna sekka! Facebooki event Kui on küsimusi siis julgelt küsima, karta pole siin midagi- ma ei hammusta!
  8. Igastahes, mul on see klotsiga juhe katki, mitte see mis käib sinna klotsi ja võrku.
  9. Akulaadijat, mille ma saan ühendada võrku ja arvuti külge, et arvuti tööle läheks (Või ma ei saa aru mida sa mõtled sellega?)
  10. Hei! Oleks vaja teada, milline adapter sobib just kõige paremini HP Pavilion DV7'le (Arvuti on väiksema klaviatuuriga- kui juhuslikult see mängib rolli). Leidsin netipoest paar parajat adapterit, kuid ei tea täpselt milline peaks sobima, kuna ei ole enda arvuti just kõige kauem kasutanud (on olnud puhkusel oma aasta aega) ja mitmel väga erineval oli kirjutatud et sobib just DV7'le. /Vana adapter on ära visatud/. Lihtsalt huvi pärast küsin veel paar asja. Kui ma peaks ostma kas nõrgema või tugevama adapteri, mis juhtub- ei lähe tööle/kärssab läbi?
  11. Kasutaja teeb silmad ette enamustele kasutajatele. Kuid minu poolsed küsimused... Kui sul on pealkirjas F2P, siis miks sul vibutegemine 99 on? Kui sa oled olnud p2p ja oled edaspidi p2p, miks sa ei ole teinud herbi, agitit, varastamist, slayd, hunterit...? Muidu 5 punnist annaks "over 1000":D!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.