Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mnjokomon

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info mnjokomon'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 26.01.1988
  1. Vahetust ei tee, ainuke asi mida vastu võtan on EEK. 150'ga ei anna kindlalt, pakkuge juurde. Combat on 86. EDIT: Panin paar pilti tõestuseks..
  2. Lisa [email:cmm2mti5]mnjokomon@hotmail.com[/email:cmm2mti5] või vaata mu teemat siin foorumis.
  3. SKILLID. PANK. MEMBER. Sellised on statid, pangas on 10m+ veits ja kindlasti leian ka soovitajad, kellele ennem kasutajaid müünud. Pakkumised võiks teha [email:nv4j825n]mnjokomon@hotmail.com[/email:nv4j825n] või siia. EDIT: Botitud pole, kõik on korras, membu aega 21 päeva, kõik särgid värgid saab kaasa. Lisainfo saab ka MSNist. :ty
  4. Ostsin! Käes :ty
  5. mnjokomon

    O: Mille!

    Pakkuda niipalju, kui on. [email:3b1qnrsv]mnjokomon@hotmail.com[/email:3b1qnrsv] Hinda pakkuda MSNis, scammeritel tõmmata kongu end ja tõmmaku tuld! Mnjokomon.
  6. 1. Questidest on tähtsamad tehtud. (MM, DT, Fremnik, Dwarf, Recipe (rune gloves), PALJUD VEEL! Quest pointe 89!) 2. Panga pildi saadan MSNis. 3. Recid / pin peal (saad ostmisel) 4. Tehing toimub EESTI KROONIDES (EEK) ja Hansapanga kontole. 5. Pangas u. 2m cash, treenimis set, questide asjad jne. (MSNis täpsem pilt) Müük põhineb usaldusel. Sina raha, mina account. Võin kutsuda mõne admini/mode siit MSNis tõestama, et usaldusväärne teenus. Kes usaldusteenust ei toeta, palun mitte lisada. MSNis/mobiiltelefonis võib täpsemalt rääkida (saate MSNis küsides) [email:utkk95e9]nummidpruunidsilmad@hotmail.com[/email:utkk95e9] Kalle Lepiku. ESIMENE ORMIK ON OLEMAS! ---------------------------------------------------------------------------------------- Kalle. K. 2k6/mnjokomon! Kõik kes pole minuga, on minu vastu! says: tõsiasi on see, Kalle. K. 2k6/mnjokomon! Kõik kes pole minuga, on minu vastu! says: et sul on veel paar aastat kasvada Kalle. K. 2k6/mnjokomon! Kõik kes pole minuga, on minu vastu! says: enne kui aju õige kuju võtab Martin says: Ja sa oled mingi tegelane kes on 30 ja mängib runet, nagu 10 aastane, HAHAHAHA ****KAs =BLOCKED= ---------------------------------------------------------------------------------------- Sellistel ormikutel palun enam mitte lisada, kes ei suuda käia raha enne välja ja pistavad nutma. :thumbdown: Igatahes, topelthale vend. Mainis ka seda, et ma olen uustulnuk. Soovitan sul Martin vaadata mu registeerumis kuupäeva. Ma pole lihtsalt mingi pubekas, kes vastaks igalpool ja mängiks lolli. Postitusi on vähe, sest ma oskan madalat profiili hoida, erinevalt sinust. Müüdud! Teema lukku : ) Jäite heast diilist silma. Juhul, kui keegi "Muuda" ei näe, siis MÜÜDUD ACCOUNT!
  7. Nii, kes teab kus see kuradi Kristopher Linnas, elab? Ootan andmeid. IP otsija näitab, et Tallinnas, mõni ta sõber? Olen nõus maksma vaevatasu ta telefoni nr/kodu aadressi eest. : )
  8. [email:17uqt3jf]nummidpruunidsilmad@hotmail.com[/email:17uqt3jf] Kõik korraga. Vähem paluks mitte müüa. Scammerid tõmmake heaga ******. :glare:
  9. Maksan hästi. [email:3h1q5jng]nummidpruunidsilmad@hotmail.com[/email:3h1q5jng], addige, tehke juttu. Asjad minupoolt.
  10. Kõik asjad on off, öelge hinnad. ADDida võib [email:prfa174e]nummidpruunidsilmad@hotmail.com[/email:prfa174e] Scam free. Mind scammida pole mõtet üritada, enne raha siis acc. :glare: PS!, tegin pildi sitasti, minu viga. Def on 1 ja str 50.
  11. sa marek saad molli veel, kui scammid kedagi trapea.
  12. see vend saab mult veel ****iga vastu pead
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.