Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

zoltan213

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    14
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info zoltan213'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 01.03.1990
  1. Müüja viimased 5 mebu pinni 9,5M each!!! USA-st ostetud pinnid! Kehitvad veel 1,5 nädalad ja siis enam sisestada ei saa! kõik pinnid on 1 kuu pinnid. Kaks poole aasta pinni kulutasin juba ise ära Ette annan vaid inimestele kellel on üle 200+ tehingu, sest mind on siin foorumis üle tõmmatud! Kõik küsimused postitage alla poole ja palun ära spammige. Kui siin ei vasta siis kindlalt vastan MSN-is! Msn: [email:3m4i8uau]VahvliOri@hotmail.com[/email:3m4i8uau] Nimi: Andreas Linn: Rapla
  2. LOL! ma tsiteerin sind, KASUTAN BOTTE ORJAMSIEL. EI VASTUTA BANNI EEST! Miks me peaks sinu teenust siis üktse kasutama? Sama hästi võime kõik ise kah bot käima pann... Täitsa mõtetu mees oled.
  3. zoltan213

    Lukku

    ma ei ole kedagi segamini ajanud! anna mu raha tagasi ja siis lõpetan ära krdi scammer
  4. zoltan213

    Lukku

    Scammer scammer scammer!!!!!!!! Minge kohe kuhugile mujal sest kui sa siit ostad saad scammi nagu mina!!!! Võttis pangast mul 10 milli ära!!!!!!!! Ps: Kõik kes müüvad vähem kui 8,5m eest on scammerid, sest kui sa müüd odavamalt kui 8,5m sa jääd miinusesse!!!!! Kui te ei soovi scammi saada siis palun lahkuge kohe!!!!
  5. Lisasin MSN-i... Kedagi pole siiamaani sisse loginud, et minuga rääkida
  6. Kle teised müüvad 45 senti ja 40 senti ja 50 senti mill + neil on tohutult tehinguid... Ma võin juba praegu ette öelda, eet keegi ei osta sult, sest 1) ilgelt kallis 2) sa võid scammer olla 3) nõuad kohe ette kuigi pole kellegeli veel müünud
  7. Ütleme,et mul dunge 10 ja tahaks saada 40... Palju sa tahaksid?
  8. Orjan kõik skille mingi raha eest. Skilli raskusest olenevalt tõuseb hind. Kui pean tegema käsitsi tõuseb hind. Maksmis viisid: 1) Rs cash 2) PP Ette tavaliselt ei käi, sest siin suht palju scammereid.. Kui on soovi jätke postitus alla. ( välja võiks näha nii) MSN: (nt: [email:3k9knjn3]blalalala@hotmail.com[/email:3k9knjn3]) Skill: ( nt: attack) Levelid: (nt: 1-99) Maksmis viis: (nt: Rs cash) Andmed: Nimi: Kaspar Linn: Tartu Msn: [email:3k9knjn3]VahvelOri@hotmail.com[/email:3k9knjn3] ESIMESED 6 TÖÖD TEEME POOLE HINNAGA!!!! KKK: 1) Kaua läheb?? Olenb tööst 2) Kus te elate?? Tartus 3) Palju töid korraga vastu võtate?? Oleneb tööde suurusest ---------- Post added 20-02-11 at 19:45 ---------- Bumb! ---------- Post added 20-02-11 at 21:07 ---------- Bumb!
  9. KURADI SCAMMER!!!!!! TRA PEDEKAS, SUL TULEKS NÄGU SISSE LÜIA!!!!!!!! KURADI LITS!! Tra see pedekas scammi mult 6,85M ära ja siis veel 5M väärtuses asju pangast!!!! Tra pedekal veab, et ta harjumaal elab, muidu vedeleks ta varsti kuskil bussipeatuses või haiglas! Margus says: tere soovite pin? Kaspar says: jh 7M each? Margus says: jah 2 alles veel Kaspar says: ma ostan ühe täna Margus says: olgu. palju teil tehinguid on? Kaspar says: 2 =P just liitusin vahvliga Margus says: olgu. Kaspar says: ma ostan iga kuu ühe pinni seega kui oleks võimalik võiksite iga kuiu alguses või kui uusi pinne saate ühe mulle kinni panna kuu* Margus says: tulge runescape, world 5, lumbi losse ette. ja saab küll nii. mulle meeldivad püsikliendid Kaspar says: Margus says: ega sa järekordne scammer pole? Kaspar says: lol ei Margus says: 2 tüüpi juba üritanud scammida mind. lol Kaspar says: lol Margus says: lisage kasutaja box273, world 5 ja lumbi lossi ette Kaspar says: mul läheb 5 minta pean phelt accilt teisele raha kandma ok Margus says: ok kui te 2 korraga võtaksite, teeks ma teile 12m 2 pinni Kaspar says: mul aint 7M praegu =( Margus says: olgu. ega ma peale ei käi, mul klientuuri jätkub hetkel. pean täna uusi pinne tegema hakkama Kaspar says: =) aga kui ma juba paar tükki olen ostnud kas siis oleks ka võimalik natuke alla saada? Margus says: ja , see kehtib küll. Kui oled püsiklient , siis saab alati soodustust! Kaspar says: Margus says: igapool on nii ja asi toimib. Kaspar says: =) Margus says: mis teie kasutajanimi on, lisan teid sõpsi ruunis Kaspar says: ********** Margus says: said oma ülekande tehtud? Kaspar says: üks hetk Margus says: olgu nii , panen ise pinni peale? et asi ikka k6ik õige oleks? Kaspar says: jh UN: *******4 PW: ********* Margus says: olgu Kaspar says: valmis? Margus says: peaegu Kaspar says: ok kas sa tellid seda praegu, et nii kaua läheb? või sa teed mu panka tühjaks Margus says: tellin Kaspar says: mm sms v kreda? Margus says: kreda
  10. No kuskilt tuleb ka alustada
  11. Orjan kõikki skille välja arvatud: Nüüd Orjan Dunget ka!! Sain just töötava tasuliese scripti.. endal tegin kahe nädalaga 89! Ban rate 0%! ( kui soovite võin teha ka käsitsi aga see maksab tiba rohkem) 2) RC 3) Summoning 4) Agility Maksmis viis: 1) Rs raha ( hinna lepime kokku msn-is) 2) PayPal ( hind oleneb skillist ja palju pean tegema) Ma ei boti, teen kõik ise. Kui tahate võite igapäev sees käia ja vaadata, et ma midagi ära ei ole võtnud. Kui skill ei vaja pangas käimist siis te ei pea ütlema oma pank pin-i. MSN: [email:220z2akn]kaspar.rohtmaa@hotmail.com[/email:220z2akn] Linn: Tartu Ps: Kui skilli arendamiseks on raha vaja ütlen seda MSN-is. Kui raha ei ole tuleb seda kellegi käest osta. Kui kellegi käest osta ei saa siis saab ka minu käest osta. (kui mul vaba raha on)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.