Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

harles

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    1 413
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info harles'i kohta

  • Aste
    Banned
  1. Väga feil . Oleks siis mitu korda sellised juhtumeid vms, ss saaksin aru, et saan banni. Aga kui juhtub korra, et keegi mu kasutajaga on si**a keeranud, siis saan mina koheselt banni w? edu, ei hakka ma siin kellelegi lampi maksma. Paluks mu nimi ka siit ära kustutada, mind häirib see...ei saa väita, et ma kahtlane tegelane olen, kui ma ple midagi teinudki . (too postitus, mis naksi postitas)
  2. Mida sa üldse sellest asjast tead ? lamp laim lihtsalt. haters gonna hate ! ^^ . Oleks ma siis kedagi üle lasknud, ss muidugi visake siia andmed. aga ilma tõestuseta mulle ei meeldiks, et mu andmed lampi netis saadaval oleks. Ise ma süüd omaks tunnista. Polnud tollel päeval koduski. Mul on aastaid üks ja sama msn olnud. ja olgem ausad, sellise tühise summa pärast ma ei viitsiks end liigutadagi . Jätan vb pohhuisti mulje, aga tõsiselt, mina see isik ei ole. Käisin laupäeval redbull whiteoutil, klassivend osales ja mõned tuttavad ka, hiljem panin hostelisse - pühapäeval naasesin koju alles. Lõpetage see tühi laim ära nüüd. Aitäh!
  3. Kle hälvik, mul on muudki teha kui kodus rssi toksida - friik. vabalt võis keegi mu pw'd teada . _________________________ muutsin pw ära .
  4. _______________________________________________________________________ ning see n.ö scam toimus eelmine nv? Ma olin Tallinnas siis. . . Pühapäeva õhtul alles naasesin koju.
  5. see on kahtlane ja. btw, ma pole vahvlis pmt 4 kuud käinud, mul oli kunagi oktoobris jama, kellegi vööras meil oli peal. Siiamaani vist.. Pole viitsinud vahvliga tegeleda, aga no ma ei oska seda kuidagi tõestada ka. Taneliga rääkisin oktoobis(vist) or oli see novembris . Ta coppys mulle selle emaili. Mingi värk oli, ma ei saanud vahvlisse sisse, tahtsin meiliga uut pw'd, ss oli vööras meil peal.
  6. alla 10'ne ei anna kindlalt ära . 15 või nii paneks juba mõtlema:) ---------- Post added 25-11-11 at 16:46 ---------- Kasutaja müüüdud !
  7. ilmselgelt ma nii odavalt ei anna. acciga ple botitud! ja jamh, uus p2p aeg jookseb juba. igakuu uuendab ise, krediidivärk:D . koguaeg p2p
  8. Müüa siis selline pure. Pank on umbes 3m . kasutaja on koguaeg member;d . 60k to range 91 Hind pakkuge, parim pakkumine võidab . Pmige ---------- Post added 17-11-11 at 19:25 ----------
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.