Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Est I3east

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Est I3east'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 05.07.1991
  1. 15 Euri.
  2. Otsustasin siis oma pure maha müüa kuna quittin rs.Nagu näha on statsid edasi arendamiseks ideaalsed. Kasutaja on hetkel veel 18 päeva p2p , nii et kiirustage.Queste ei ole mitteühtegi teinud , kuna ei kavatsenud kasutajaga p2p pkima hakkata.Pank on 10M+ nagu piltidel näha , recs ja email on hetkel peal aga kindla osta puhul võtan mõlemad maha.Kasutajaga kaasa saab kõik andmed , esimene pass , recs jne..Olen esimene omanik sellel kasutajal. Kes on huvitatud lisage : [email:1us0rlco]rssiim@hotmail.com[/email:1us0rlco] või saatke Pm. Alghind: 5€ - alustake pakkumisega siis. ---------- Post added 25-02-11 at 17:19 ---------- Bump ---------- Post added 25-02-11 at 17:19 ---------- Bump
  3. Ei ole mõtet mingit paska siia postitada , mine loe mis tolle topicu alla kirjutasin.
  4. Sai kokku leppitud et maksad esmaspäeval 10 euri kasutaja eest , seda sa aga ei teinud. Oma 14m võid tagasi saada kui ma kasutaja maha müün , kuna pean need millid siis ilmselt ostma.
  5. Tere , otsustasin kasutaja uuesti müüki panna , seekord 20€ kuna oleks raha vaja ja et saaks runescape lõplikult quittida.Teinud juurde mõned levelid sammuti ka eemaldanud ebavajalikud asjad näiteks recoveries , email bank pin jne.Mänginud selle kasutajaga siis 7 pikka aastat ja otsustasin viimaks rs quittida , kuna ei naudi seda mängu nagu varem.Wild tuli küll tagasi kuid see pole ikka see nagu palju aastaid tagasi.Kasutaja hind madal kuna pank praktiliselt tühi , müüsin kasutajalt viimased järele jäänud millid maha.Kui kellegil huvi siis lisage [email:3pp5pokj]rssiim@hotmail.com[/email:3pp5pokj] või saatke pm foorumis. Mõned pildid kasutajast siis:
  6. Kui sa hacki said täna , mis karanteerib selle et teised omanikud tulevikus ei saa?
  7. Ei ole siin just väga tuntud ,aga kui oled huvitatud main kasutajast heade skillide ja combat statsidega siis saada mulle oma msn pm kaudu.
  8. Oleneb kui palju, kui normaalne kogus mille,siis miks mitte.
  9. Saaks OMM kasutada ju vms.Mining kah nüüdseks 79.
  10. Lisa [email:3t3yb98z]rssiim@hotmail.com[/email:3t3yb98z] võin ära teha.
  11. Käest kätte saab teha nii kui tuled võrru kui juhuslikult ei ela ise siin.Kasutajaga ei tule mingeid jamas aga "Juhul kui" siis loomulikult maksan raha tagasi.Kasutaja algne sisselogimis nimi on Stre Killer.
  12. Hind madal kuna kasutaja pank on tühi , millid müüsin maha täna.Olen kasutaja algne ja ainuomanik mängitud juba 7 pikka aastat ja rs-ist suht villand.Sala küsimused saab maha võtta sammuti ka emaili. Kui huvin on lisagi [email:m9uoto2u]rssiim@hotmail.com[/email:m9uoto2u] ja pm enda msn. Kui modedel aega on võtke ühendust et saaks topicu liigutada vaadatud kasutajate sekka.
  13. Siin jah pole tehinguid kuna olen äsja liitunud aga nagu üleval öeldud otsi mm ja maksa vahe kinni.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.