Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Timtim

Liikmed
  • Postituste kogus

    2
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Timtim'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 05.02.1989
  1. Tere! Lembitu on hetkel arendamisel käigu-strateegiline mäng, mis viib sind tagasi aega, mil siin mail üritasid kanda kinnitada suured ja kardetud ristirüütlid, kes tulid oma võimsate laevadega nii Saksamaalt kui mujalt. Sina saad juhtida Lembitut ja tema armeed, et võidelda nende vastu ja tagasi vallutada need maad, mis teilt jõuga võeti. Mängijal on võimalik ehitada hooneid, liikuda erinevatel maakondadel, luurata vaenlase järele, tapelda ristisõdijatega jpm. Rohkem infot leiab siit: http://mangulooja.dragon.ee/lembitu/ Olen väga tänulik kui liituksite Facebooki fännilehega või lisate oma e-maili kodukal olevasse listi, sel juhul saame Teid uudistega kursis hoida. Kõike head! Beta versiooni eesmärgiks on leida ülesse mängus esinevad vead, tasakaalustada strateegiat, hoonete, sõdurite hindasid jms. Mänguga tuleb kaasa ka dokumentatsioon, kus selgitatakse kus ja mida muuta saab, et mängu tasakaalustada - paraku on dokument inglise keeles. Nupud: F6 – salvestab logifaili. F7 - Teeb tervele mängule restardi F8 – Loab sisse tehtud muudatused (settings.ini, maakonnafailid) F9 – teeb pildi mängust D – Näitab debug muutujaid C kopeerib logi M – näitab maakonna väärtuseid E – Kui E nuppu peal hoitakse ja vajutatakse maakonnal, siis lisatakse maakonda vaenlane A – Kui A nuppu peal hoitakse ja vajutatakse maakonnal, siis muudetakse maakond kas vastase või mängija omaks Infoks: Kui leiad vea, siis palun anna sellest teada aadressil: http://mangulooja.dragon.ee/bugs või saada e-mail: timmoliiva@gmail.com Viga teatades anna palun võimalikult täpselt teada: * kuidas võis viga tekkida * Kas viga esineb alati * Kindlasti anda edasi logifail. Logifaili saab salvestada kui vajutada mängus keskmist hiirenuppu ja valida "Save debug dialog" * Teine alternatiiv on kopeerida logi tekst vajutades "C" klahvi klaviatuuril. Loodan, et mäng pakub teile lõbu ning palju äratundmisrõõmu.
  2. Tere! 2 aastat olen tegelenud ühe mänguga. Selle mängu nimi on Lahinguätid ja mul on hea meel tõdeda, et olen valmis saanud teise osaga. Lahinguätid on keskaegne strateegiamäng kus sinul kui valitsejal on võimalik ehitada püsti uus küla. Üks avastusretk läheb luhta ja sinu kangelased leiavad end kodust kaugel. See koht on täiesti uus ja peidab endas paljut. Vastu tuleb seista kohalikule kuningale. See vastane on kõike muud kui mõistev. Mäng on eesti keeles, ka helieffektid. Olen üritanud hoida humoorikat atmosfääri ja loodan, et ka Teile meeldib see. Kui kellelgi endal on huvi mängude tegemise vastu, siis jagan lahkelt nõuandeid - ühendust võib võtta kodukal oleva kontaktvormi alt. Pildid, allalaadimine ja muu info mängu koduleheküljel: http://mangulooja.dragon.ee/lahinguatid
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.