Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Compact

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    114
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Compact poolt

  1. sorry ostan ainult 0,4 ea . Ikka ostan .
  2. et ostan siis 85m 0,4 ea . asjaga kiire . pank on swedpank kontakteeruge msn:kaupsik@hotmail.com NB! Ette käin mina ainult minu silmis usaldusväärsetele .
  3. et ostan mille siis hetkel oleks võimalik osta 380m nii et kui soov müüa lisage msn [email:30qy8avs]kaupsik@hotmail.com[/email:30qy8avs] NB! Ette käin 30+ tehingutega inimestele .
  4. hakkas tegema 90k slay exp 1m eest .
  5. osaks p2p pinni vastu lisa msn [email:37u6ll08]kaupsik@hotmail.com[/email:37u6ll08]
  6. teeksit slayeri 84-85 90k till tehingu eest ?
  7. bump ! ostke ära ... ---------- Post added 05-03-11 at 15:03 ---------- müüdud kinni!
  8. [email:yuks1tlo]kaupsik@hotmail.com[/email:yuks1tlo]
  9. cb 62 att 40 str 85 pmst . def 1 pray 31 range 82 . kui huvi msn [email:3osc796t]kaupsik@hotmail.com[/email:3osc796t]
  10. crows4rdine scammer ! ei soovita
  11. okei lisage kõik msn kes tahavad kampa tulla! Kuna ähvardas mind julmalt aga eks seda näha ole se nv arvatavasti on minek .
  12. lisa msn [email:2gpeq7ey]kaupsik@hotmail.com[/email:2gpeq7ey] .
  13. aga no vot mult lasi üle . tule msn saadan pildid kui vaja ja ta saatis mulle pm ka et kindel olla et tema . Aga anthem räägi temaga siis . kui poiss ei kuula siis peab muul moel selle raha talt saama .
  14. moded keegi msni saadan pildi kiui vaja . ja crows4rdine ma juba uurisin su isa nr välja . nii et sul ei lähe väga hästi . se nv tulen .
  15. et siis alsi mult 9m üle . ni et järjekordne scamm nyyd mind ei koti lähen otsin yles kõik võimalikud andmed siia ..! nimi vahvlis : crow4rdine! igastahes selle tyybi ostsin mina üles!! kõik info temast siia .. kui kõik vajalik inf olemas .. siis lähen kylastan teda . ja teen paar pilti mis näoga ta otsa vahib . Andre ütleb: aga hästi kippa siis.. ma kohe varsti minema.. ---+Kaupo+--- ütleb: oke Andre ütleb: w 167 warrok keskel ja pinni sisestan mina ---+Kaupo+--- ütleb: jah aga anna andmes andmed . kus elad ka igaksjuuks . Andre ütleb: mida tahad täpselt.. ---+Kaupo+--- ütleb: kiirelt . mis linnas mis koolis Andre ütleb: tartu anne 53-6 ---+Kaupo+--- ütleb: ja vana ?= Andre ütleb: koolis ei käi telenord oü juhatuse liige 20 ---+Kaupo+--- ütleb: oke . lumby ? Andre ütleb: ok telen sinna.. ---+Kaupo+--- ütleb: varrocki keskele oke Andre ütleb: ok sobib olen siin ---+Kaupo+--- ütleb: oot tele lumby ikka ma seal Andre ütleb: kasutaja f e s t i ---+Kaupo+--- ütleb: teise kasutaaga lol ma ei viitsi jooksta Andre ütleb: no tulen teise kadsutajaga siis ---+Kaupo+--- ütleb: ma 7uh 7uh ma lumbys kus ? Andre ütleb: pangas ---+Kaupo+--- ütleb: ma ka no kus maal ? Andre ütleb: ma see andi xer2 ---+Kaupo+--- ütleb: kk oke Andre ütleb: nonii oot kohe võtan p2p selle lahti login? ---+Kaupo+--- ütleb: retsmees zaqzaq12 Andre ütleb: umm? kumb nyyd kasutaja? ---+Kaupo+--- ütleb: 1 retsmees zaqzaq123 pw Andre ütleb: aa 123 ---+Kaupo+--- ütleb: ütle kui done Andre ütleb: kohe ok reloq ---+Kaupo+--- ütleb: ok muutsiw pw ? Andre ütleb: alati küsi pm ---+Kaupo+--- ütles kell (16:01): krdi tross nyyd sul läheb halvasti! !! siin siis tekst ka krt läppakas ei saa pilte teha vnii et kui keegi tahab näha siis msnis kuidagi saadan .
  16. oli juba suurem pakkumine ma võtan seda kui spammina! nii et stfu! ja crows4rdine scammer lasi 9m yle nii et temaga hakkan tegelema!
  17. bump ostan endiselt! ---------- Post added 01-03-11 at 16:01 ---------- sa osutusid scammerik ja nyyd sul läheb väga halvasti .!
  18. et siis tahtsin pinni osta talt ta ei julgend ette anda jõudsime kokkuleppele et teeme siis pool ja pool .. ja kui mul oli pool raha antud tõmbas tyyp nahhui .. nii et siin tekst ka .. ---+Kaupo+--- ütleb: tervist . lisasite ? MAAARTEN ütleb: tere jah oleks pin myya ---+Kaupo+--- ütleb: sa oled se kes postitas minu teemasse ? vms ? palju sul tehinguid on ? MAAARTEN ütleb: ei ole BOMBFACTORY 3 teh hetkel ---+Kaupo+--- ütleb: um . okei. kuida me teeme siis mm ka pole võtta nii hilja vms . mul 13 tehingut ei tea kas julged ette anda ? vms ? olete seal ? MAAARTEN ütleb: olen jah suht noor liige oled, 11 aasta oma teeme pool ja pool vms ---+Kaupo+--- ütleb: oke . aga mis pin on ? saada mulle pm ka vms . ? MAAARTEN ütleb: kohe AUS on ---+Kaupo+--- ütleb: oke . k mis world ? MAAARTEN ütleb: olemas hmm w25 lumb ---+Kaupo+--- ütleb: okei teeme nii sa varrocki ei viitsi MAAARTEN ütleb: ei, mul str pure ---+Kaupo+--- ütleb: mul krdi ancient peal MAAARTEN ütleb: ei saa teleda ka ---+Kaupo+--- ütleb: ma ei saa teleda MAAARTEN ütleb: sul glory olemas ? ---+Kaupo+--- ütleb: nojh aga ma juba f2p worldis MAAARTEN ütleb: teeme seal wizardite juures ? ---+Kaupo+--- ütleb: uh oke ma 7uh siin varrocki juures ikka ? wazards ? wizards MAAARTEN ütleb: jah ---+Kaupo+--- ütleb: k ma kohal MAAARTEN ütleb: switchin worldi nice cape ---+Kaupo+--- ütleb: pool ja pool onju ? MAAARTEN ütleb: 4,5 ju 9m ostad ? ---+Kaupo+--- ütleb: jah MAAARTEN ütleb: teeme siis ikka pool vms ---+Kaupo+--- ütleb: 3,5m ? MAAARTEN ütleb: 4,5 4,5x2=9 ---+Kaupo+--- ütleb: uh oke . õigus jh k MAAARTEN ütleb: nii ---+Kaupo+--- ütleb: austraalia pinn ? MAAARTEN ütleb: jah ---+Kaupo+--- ütleb: ok surf ? ---+Kaupo+--- ütles kell (0:20): banni saad krdi lohh!!! msn oli tal [email:37scfi0k]football393@hotmail.com[/email:37scfi0k] nii et andke infi selle tyybi kohta vms helistaks tyybi ema või isale kyll siis tagasi annab summa ei olnd suur aga ikkagi 2 eurot suitsupakki raha .. pilte ei saa millegiprst panna läppakas paneb näkku :S
  19. bump ostke ära annan 15m eest ära ! soodustus kehtib 2 päeva!!
  20. et oleks vaja kiirelt pinni käin välja kuni 9m . msn:kaupsik@hotmail.com asjaga kiire!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.