Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Faber

Liikmed
  • Postituste kogus

    233
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    842 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Faber poolt

  1. saatke pm kui huvi, ei kasuta msni enam. 15€
  2. nagu ma mainisin ei mängi ma seda mängu, ei soovi ühtegi kasutajat.up
  3. Miks sa ostad armor bootsad, kui sa mängid vs AP ?
  4. Sooviksin dokumendil eemaldada esimeselt kolmelt leheküljelt lehekülje numbrid. Ehk siis alustada nummerdamist alates neljandast lehest numbriga 4. Äkki keegi teab ja oskab aitada.
  5. Kui viitsite siis võite vastata https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDJPYS1PZmxFbW9lWFFCRVlyTDdvTkE6MQ&ifq
  6. Minule ja ka teisele sõbrale (erineval ajal) on öelnud Inglise K. õpetaja "Ma annaksin sulle molli kui saaksin!"
  7. Kindlasti üks talendikam mängija noortest. neymar Alati ka meeldinud. Nani
  8. Mõned aastad tagasi, (6. või 7. klassis) sõitsime sõbraga peale tunde kooli juures lauda. Kaks klassiõde tulid järelvastamast just hakkasid bussipeale liikuma, kuna me lähme koju sama bussiga, siis läksime sõbraga kaasa. Jõudsime mingi 20M kõndida kui mõtlesin, et pohh teeb kicki v midagi. Lükkasin hoo sisse ja hakkasin hüppama BIG-FAT-FAIL kukkusin kõhuli väga haledalt käepeale, mäletan kuidas käsi valutas. Lamasin seal maas kuskil 15 sekundit. Eided naersid mäletan, väga-väga piinlik oli. Tõusin, siis püsti mäletan, et käsi valutas päris tugevalt. Läksime bussile ning koju jõudes käsi ikka veel valutas. Sõitsin õhtul emaga traumapunkti ning tuli välja, et kuskil käes on väike mõra. Käsi oli 3 nädalat kipsis.
  9. Kuuled "Eeskujulik" näoingel, palun ära tegele enam jalgpalliga, ära loe ega vaata ühtegi Eesti Koondise mängu, Aitäh! OT: Lootused & ootused on kindlasti päris suured, viimasel sõprus mängul mis mängiti kodus Poola vastu näidati väga ilust ründavat jalgpalli. Usun, et ükski maa ei jookse eestist üle seega kõigi vastu on võimalik skoorida, Pall on ümmargune.
  10. 15€ oli vist nurkade mäng v oli diagonaal vmdea. Nende summide ja asjadega ka pidevalt võitnud nt kui pilet oli 10krooni siis võitnud 10krooni uue pileti ostnud ja siis jälle kaotanud,
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.