Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

siim19900

Liikmed
  • Postituste kogus

    26
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info siim19900'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.03.1990
  1. pin ostetud hää olla..päris kiirelt ka..kiiremini kui ma raha kandsin
  2. Brooklyni tõesti soovitan kõigile MM'iks, usaldusväärne ning kiire, temaga probleeme ei olnud Aga jah, uurisin selle recovery vanu teemasi jne, kindel on see et saaremaal elab ning ta vana msn mis mul juhuslikult oli, viskas tema nimeks Karl Põld.
  3. No tüübil on 2k+ postitust ning 34 tehingut, samuti ANNETAJA staatusega vahvlis. Ei oleks lihtsalt uskunud, et üle laseb selline vend. Nii palju olen teada saanud, et elab Saaremaal, nimeks peaks olema Karl Põld
  4. ja seda pean mina, kui ennustaja teadma? Teise tüübi nimi oli Mihkel ning Mihkel oligi see tüüp kes minuga rääkis, sul endal võiks natukenegi mõistust olla, et sellest aru saada.
  5. Enne õpi siiski õigekiri ära ja tule postitama oma mõttetut spämi, Itimees
  6. Niiet keegi tegi nii head scammi? raskesti usutav, aga nagu ma ennist mainisin, sina mind eriti ei huvita, selle Recovery kohta tahaks infot saada;)
  7. Kus sa seda msni adret näed ? Mina näen ainult jukut ja mihklit ning minule esitlesid ka ennast mihklina?
  8. Niiet lambist sellel ajal kui ma palusin sul pm saata selle kohta, et sina oled, JUHUSLIKULT JUST TÄPSEL MINUTIL, saatsid sa mulle pm'i? Gf nerd Ja mis kuradi sama jutt? see 64 senti võib sul olla jutt dollaritest paypali kaudu, mida sa millide eest oleks maksnud. Ning nagu sa ka sellele jukule väitsid, et oota korra, ma räägin teise ostjaga. Samal ajal kui minuga hakkasid rääkima? kuule mees ära pläma enam, täielik bs tuleb suust välja sul
  9. Mis sa soovid pilte näha? samuti pm'st millest ma palusin sulle saata ning mida sa tegid. Nii pingsalt ootasid, kuni ma sinust foorumisse topicu teeks, et 1 minut hiljem juba lasid oma käed käiku?
  10. Ühesõnaga käisin 200m ette talle, tal on korralikult postitusi ja tundus usaldusväärne, lasi üle. Tegin pildid msni vestlustest jne, kuid mingi administraator on talle juba banni peale tõmmanud. Siiski, oleks väga tänulik kui keegi oleks nii abivalmis ja selle tüübi kohta mingit infot annaks Teiseks scammeriks, kes lasi 50m üle on : Borkao, kellele käisin samuti ette kuna tundus usaldusväärne, pildid tehtud jne kui vaja, et banni see ohmoon saaks. Infot võib küll jagada, kuid ei usu et näruse 22 EURi pärast hakkan selle tüübiga jamama.
  11. Lasi 200m üle, teen kohe postituse tema kohta ban sectionisse. Ei tore scammer, vahetas profiili alt oma msni ka ära nüüdseks, kuid küll adminid/moded selle ära tuvastavad, et profiili vahetas.
  12. 10m vist jääbki üle tehingust, et homme vaatab siis;)
  13. ei soovi paypali ja juba ostja olemas, kellele ise ette käin.
  14. Tahaks kõigest korraga lahti saada, ette käin ainult väga usaldusväärsetele isikutele. Endal küll tehinguid veel pole, kuna vajadust siiamaani pole tulnud. Msn:tegija_11@hotmail.com
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.