Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Braffolk

VIP
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Braffolk poolt

  1. Vead: 1. Ei saa asju copyda ma nagu kopeeriksin ära aga kui tahan pastet panna siis see näitab nagu poleks copynd ja ctrl+v ka ei tööta. 2.kui arvuti sisse lülitan siis taskbari ei näita alles siis kui ma control panelist taskbari seaded avan ja vajutan cuick launch icons siis näitab ennnast. 3.taskbaril ei näe faile kui mul need näiteks minimizetud on mul on need väikeste ribadena taskbari üleval. 4.Asju ei saa ühest kohast teisse liigutada. 5.näitab "executing : wgalogon.dll" aga enda arust on mul see olemas vaatasin WINDOWS-i kaustast. 6.Mõndasi .exe file ei taha avada kohe ytleb: [/quote:1fw2gg0e] Kas keegi saaks aidata. ---------- Post added 21-02-11 at 18:15 ---------- bump
  2. Eehm, kuidas täpselt. Viga miks ma tahan windowsit reinstallida on selles et mul peaks näitama mis failid mul on lahti stardiribal aga seal pole midagi mõned yksikud vead on veel nagu naiteks et mõnikord ütleb et ma olen safe modes kui midagi teha tahan. Kui keegi oskaks neid vigu parandada siis ei pea windowsit reinstallima, Ma oleksin väga tänulik.:-)
  3. On küll v6imalik aga kahjuks mul pole neid faile millega seda teha. Aga selle jaoks on veel palju v6imalusi.
  4. Tere. Mul on arvuti viimasel ajal jamama hakanud.Mingisugust viirust pole aga kui ma windowsit ei reinstalli siis on jama.Kas keegi teab kuidas ilma cd-ta reinstallida?(mul cd mangja ei t66ta) Selleks et seda teha ilma cd-ta tuleb minna c:\program files\i386\winnt32.exe v6i c:\i386\winnt32.exe Aga kahjuks mul neid asukohti pole. Palun aidake!!!
  5. Aitäh, mul t6mbavad praegu need kõik Aga kahjuks läheb mul ainult tööle strongholdi seeriatest 1 ja teine osa
  6. Kas keegi võiks mõnda head mngu soovitada mis on vana aja teemaline. Ja saab armeid teha jne... näiteks empires III jne... Tänud!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.