Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Glaza

VIP
  • Postituste kogus

    922
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    160 [ Anneta ]

Postitused postitas Glaza


  1. räägi täpsemalt

    No mul oli vaja selja pärast kordus arstliku komisjoni minna aga jäin sellega veits hiljaks ja kv soovitati võtta min 3päeva haiguslehte siis ei pea kohale enam minema ja piisab, kui neile hiljem see haigusleht saata. Nüüd eelmine aasta oli see 24h teatamisega aga just oli kolimine jms pooleli ning võtsin uuesti haiguslehe ja saatsin hiljem neile. Naljakas on muidugi see, et komisjon ütles tookord, et pmts võid töövõimetuks minna oma seljaga aga õppustele pead ikka tulema :D


  2. logot.png

     

     

    Tervist!

     

    Olen üsna alguses loomas Eesti kommuuni, mis ei hõlma ainult CSGO, vaid ka muid populaarsemaid mänge nagu PUBG jms.

    Hetkel on olemas teamspeak server (kliki ühendamiseks).

    b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

     

    Liituge ka meie Faceit CSGO Liigaga: https://www.faceit.com/en/inv/47oFnTD

     

    Hetkel üsna algeline enterpage, kuid lähiajal tulemas foorum ja korralik muu veeb.

    Selle "muu veebi" osas mõtlen siis, kas teha miskit teamfinderit vms või siis lihtne informatsioon.?.?

     

    Kindlasti plaanis tegema hakata CSGO, PUBG jms mängudes, milles võimalik turniire (auhindadega ofc).

     

    Kui on mingeid abistavaid plaane/mõtteid võib alati jagada.

     

    Teamspeakist siis veel nii palju, et kõik saavad perm kanalit teha ning pikaajalised kasutajad saavad moderaatori, et teisi aidata ning ise parooli sisestamata ringi liikuda, jms.

     

    Hetkel mingeid muid cs 1.6 vms servereid ei näe mõtet teha aga, kui on mingeid soovitusi, siis nagu ikka võib teada anda neist. ;)

     

    Steam grupid:

    CSGO : http://steamcommunity.com/groups/PUUPAKKCSGO

    PUBG : http://steamcommunity.com/groups/PuuPakkPubg

     

    LP. Glaza - http://steamcommunity.com/id/realglaza


  3. Keegi Ämaris logistikas on teeninud? Oskab keegi rääkida kui karm seal on ja kas on hea väljaõpe?

     

    2012/2013 oli logistika pat veel tallinnas marja tn kuid suht lebo oli. Anna teada, et oled IT kokku puutunud ja ez life @sidejagu :D


  4. Okei tänud vastuse eest. Garantiisse ei plaaninudki viia, sest olen ise juba arvutit lahti võtnud ja hdd ketta ssd vastu vahetanud. Ega siis midagi tuleb selle USB kaardiga edaspidi olla. Õnneks väga palju see heli kvaliteet kehvem pole.


  5. Hei!

     

    Suutsin 3ndat korda oma läpakale ajada vedelikku (2xõlu ja viimane rumm+coca) ning nüüd nats jama seis kuna puudub heli. Lülitasin kohe välja ja võtsin lahti ning kuivatasin aga nüüd pärast 3ndat korda puudub heli nii sisseehitatud kõlaritest, kui ka klappidepesast. Kui aga usb helikaardi panen siis töötab. Hetkel seis selline, et arvuti nagu ei tuvastagi üldse mingit helikaarti windowsis sees. Ei teagi kas kärssas midagi läbi vms või mingi muu kala?? On mõtet kuskile hooldusesse vms viia või tuleb usb helikaardiga edaspidi toimetada? Veits kahju ka kõigest pool aastat vana arvuti -.-

    Pilt: https://i.gyazo.com/7028e3387f0d131da346debbc2dd7429.png

    Pilt2: https://i.gyazo.com/4a9d5a2bdb6bd48bb08bfab274a70ab4.png (kõige alla näha ka, et ei tuvasta heli)


  6. No netipulgad jms ongi suht unstable. vahetasin operaatorit kuna tööl suht jõhkrad kiviseinad kus majas sees edge 24/7 elisaga aga telia antennid majas sees ja no problem. tasub muidugi uurida mis operaatori mast kõige lähemalt on. Ja telia tegi pmts samale paketile -50% soodukat ka veel.


  7. Ostsin endale läpaka ja alguses oli fps 200+ ja kõik ok aga mingi aeg hakkas ka dropima just siis, kui enemy ekraanile ilmus. Ostsin ssd ja vahetasin ära ning hetkel pole seda probleemi esinenud. Enne seda oli ka hdd enamus aeg 100%. Sõbral kõvasti parem pc aga ka fps dropib võimalik, et asi ka proses vms aga jh csgo selline kahtalne game teistes mängudes võid norm fps olla aga csgo panebki vigast.. Võimalik, et mingi update keeras ka sassi midagi. Uurisin netist ka, et oleks hea maha võtta steam overlay ingame ja launch optionsitest -high ja -threads. Endal need maas ja ssd ning fps 200+. Aga see fps oleneb ka arvutist..

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.