Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Glaza

VIP
  • Postituste kogus

    922
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    159 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Glaza poolt

  1. 187 pikk
  2. Ei usu küll väga. Ja ära garantii pärast muretse on mooduseid ja programme millega saab tehase algseaded ja versioon taastada. E: eksisin peaks ikka sobima. Rome leiad xda foorumist..
  3. Nojh mina isiklikult ei osta asju sellejärgi palju neid ostetud on või palju firma pappi teenib.
  4. Kuidas kellegile. Androidil ei pea app stores iga asja eest mõttetult palju plekkima ja üldse õuna logo eest niipalju plekkida suht pointless. Ise ostsin Samsung S3 ~460euri eest, mis parem, kui iphone kuid odavam. Btw yt oli video ka apple enda tehtud asjadest. Ehk siis nad ise ei ole midagi teinud vaid teiste tehtud jupid võtnud ja kõik ühte kokku pannud. Samsung toodab samuti iphonele juppe. Seega jh ei tõmba väga. See puhtalt minu arvamus.
  5. Telo muidu üldse ei funka? Proovi seda ka igaks juhuks: home + volume up + power
  6. Lülita telefon välja. hoia all mõlemat volume nuppu + ja - ning power nuppu. Kui pilt tuleb ette siis lase nupud lahti. siis peaks tulema ette csc liigu volume nuppudega.. tee factory reset ja wipe data vajutades nende peal power buttonit. tee restart ja peaks funkama.
  7. See tuleb ka sellest, et unoffical romid on enam vähem stock android vers. ning väiksemad nt samsungi originaal rom on 890mb vms aga unoffical rom nt 125mb vms see tuleneb sellest, et samsungil on touchwiz jms modifikatsioonid offical romil.
  8. Pmts uuema versiooni androidist või siis modifitseeritud versiooni oleneb millise tõmbad. Enam vähem nagu pc osi vahetamine..
  9. Tere. Kuna rootimise kohta tehti juba teema siis mõtlesin, et teen romi vahetuse kohta ka õpetuse. PS! Mina ei vastuta, kui midagi valesti läheb või seade lõpetab töötamise. Muidugi juhtub seda harva kuid väike võimalus on alati... Kõigepealt on vaja seade ära rootida. Rootimise kohta leiad infot spunge tehtud õpetusest - http://vahvel.net/showthread.php?157226-%C3%95PETUS-Kuidas-rootida-oma-Android-telefoni-tahvlit 1. Kõigepealt tõmba play storest endale app nimega Rom manager - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.rommanager&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rb3VzaGlrZHV0dGEucm9tbWFuYWdlciJd 2. Seeljärel on vaja installida ClockworkMod Recovery. Tegutse vastavalt piltidele: (Pildil kus on kirjas Samsung Galaxy S3 on sinu seadme mudel.)[spoiler=Pildid] 3. Otsi endale sobiv Rom siit - http://forum.xda-developers.com/index.php kirjuta oma seadme nimi lahtrisse Type To Find Your Device... Seejärel vali alamfoorum - Mudel Android Development ehk siis nt. Samsung Galaxy S3 Android Development sealt leiad erinevaid rom'e ja mod'e 4. Kui oled sobiva rom'i telefoni tõmmanud siis ava uuesti app Rom manager ning vajuta nuppu Reboot into Recovery. Seejärel läheb su seade ClockworkMod Recovery'sse 5. Teistmoodi saab Recovery''se nii, et lülitad seadme välja ning hoiad korraga all 3nuppu. Power button + Volume up + Home. Liikumine Recovery's toimub volume buttonitega ehk nuppudest millega reguleerid heli ning power button on nn OK button ehk vajutamis nupp. 6. Nii esiteks vali Recovery's - install zip from sdcard. 7. Järgmiseks vali kas telefoni sisene sdcard või väline ehk micro sdcard olenevalt sellest kuhu rom'i zip faili salvestasid. Telefoni sisene - choose zip from sdcard ja väline sdcard - choose zip from external sdcard. 8. Otsi üles zip fail ning vajuta power buttonit see järel tuleb valikute rida no no no yes romi nimi.zip no no no jne. sealt mine volume buttonite abiga yes nupule ning vajuta power buttonit ning seade installib uue rom'i sinu eest ära. 9. Nüüd vali +++++Go Back+++++. Olles tagasi esimesel ekraanil vali wipe data/factory reset, kui see tehtud siis vali wipe cache partition. Seda on soovituslik teha, kui paned uue versiooni peale... 10. Viimaseks vali - reboot system now ning ongi olemas. Seade restart'ib ja soovib seadistamist ehk google acc jms. Peale seda on uus rom valmis kasutamiseks. Küsige, kui midagi jäi arusaamatuks vastan kindlalt.
  10. Tõmba play storest Rom manager ja installi clockworkmod recovery selle appiga. Siis tõmba rom ehk teine vers ning tee resa. See järel ava rom manager ja mine recovery mode sealt pane install from sdcard ning otsi see rom zip fail üles ning flashi see. Ning tee restart ja olemas. Soovitan factory reset ja data wipe ka teha igaks juhuks.
  11. Siit saad rootimise kohta infi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1659534 Ja siit leiad uue romi nt http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1314
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.