Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mariners

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    69
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    75%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info mariners'i kohta

  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 24.05.1975
  1. Saatsin PM ka, ootan homme hommikuni vastust ja siis annan Paypal-ile teada kui ta ühendust ei võta.
  2. http://www.upload.ee/image/1921958/kl.jpg Ta on mul MSN-is offline ka ja ei taha nagu sisse tulla. Kõik see läheb Paypal dispute-i kirja! Et ta keeldub minuga rääkimast, võib olla isegi blokeeris mind ära.
  3. Sai tema käest ostetud Paypal raha 14 USD, aga nüüd ta tegi Paypal-is case ja see raha on maha võetud minu konto pealt. Ta tahab vist raha tagasi tõmmata nii. Ei soovita temaga äri ajada! Ühesõnaga ta pettis mind 9 euro eest! Raha sai kantud kahele kontole kuhu ta raha soovis saada, esimene makse 5 eurot ja teine makse 4 eurot. Maksekorralduse koopiad lisan hiljem.
  4. Kuna jõulud on tulemas siis võiksid heateo teha ja avaldada need salastatud telefoninumbrid mille kaudu sa raha kätte said. Siis saaks ülejäänd rahvas ka oma rahad kätte :thanks:
  5. Üritas mind ka scammida Paypal raha müügiga eile õhtul, postitan nende 2 pildi lingid, mis ta mulle MSNis saatis: http://www.upload.ee/image/1899635/paypal2.PNG http://www.upload.ee/image/1899631/paypal.PNG
  6. SEB pangas saad teha oma virtuaalse krediitkaardi ja saad ise Paypal kontole raha lisada. Omad vitsad peksavad!
  7. Alari, ma leian et sa peaks Googeldama kõiki neid isikuid, kellega tehinguid teid. Ikka oma lolluse pärast jäid rahast ilma. Seda venda tuleks Googeldada kui ta teid kunagi lisab enda MSNi listi ja siis talle kohe blokk panna. Ja DopeFX ta teab küll et ta saab ainult selle eest mingi näruse rahatrahvi, menti tuleks anda kindlalt, siis kui ta seda rahatrahvi ei tasu läheb nõue kohtutäiturile, kes arestib ta pangakonto kui ta ei tasu seda trahvi. Ja siis on tal juba raskendatud enda pangaarve kasutamine, kuna ta saab iga kuu kasutada kontot ainult elatusmiinimumi ulatuses(278 eurot). Aga paraku võtab selline asi kuid aega, kui tal alles see pangaarve blokeeritakse kohtutäituri poolt, aga asi seegi. Trahv iseenesest on sellest 35 eurost mitu korda suurem vähemalt. Nii palju lohutuseks sulle Alari!
  8. No mul pole asja, kellele ta palju võlgu ju võiks ukse taha minna. Vaadata mis tal kodus head on ja võla katteks võtta!
  9. Üritas mind just scammida. Aga vot liiga ühedimensionaalne on! Sain kohe aru et see tema. Näitas mulle ka et Paypal raha olemas isegi.
  10. Ah mine anna menti avaldus sisse, mis jamad
  11. Ta oli niigi kahtlane vend üldse juba, pakkus minig 0,5 usd ea, see vabsee kahtlane hind Rotilõksu astusid!
  12. Ma ei saa aru mis see sinu asi on, uppuja päästmine on tema enda asi ju ainult!
  13. Laske müüjal endale näidata Teamvieweri abil et tal on need Paypal dollarid olemas. Nii ei saa ta teid tüngata. Sest paljudel scammeritel polegi Paypal dollareid olemas!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.