Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Lowrider

Liikmed
  • Postituste kogus

    8
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Lowrider'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 18.06.1997
  1. Just nii. Minul korraldab asja eesti keele õpetaja.
  2. Tervist Vahvel.net rahvas. Olen Lowrider ning seisan silmitsi uurimustööga ning sellega seoses paluks abi Teilt. Küsimustik uurib teie arvutikasutamise harjumuste kohta. Andmed Sugu: Vanus: 1.Millist arvutit kasutate? Lauaarvuti Sülearvuti Tahvelarvuti 2.Kui pikka aega olete arvutit kasutanud? 1 aasta 2-3 aastat 4-7 aastat Muu.......... 3.Kui Sageli kasutate arvutit? Kord nädalas 2-4 korda nädalas 5-6 korda nädalas Iga päev 4.Mitu tundi päevas kasutate arvutit? Tund päevas 2-4 tundi 4-6tundi päevas 6-8 tundi päevas 8-12 tundi päevas Ainult vajadusel 5.Milleks kasutate arvutit?( Mitu valikuvarianti) Töö Meelelahutus Suhtlemiseks Informatsioon ( Uudised, faktid, õppematerjalid jne ) Maksed Mõni muu....................... 6.Kui palju aega kulutate nendele tegevustele? …............................................................................................................................................................................................................................................ 7.Kas arvuti on teie elus tähtis ja mida põhjustaks selle puudumine? Teie ülesanne on kirjutada ette küsimuse number ja selle järgi vastus. Samuti palun, et jääge mõistvaks ja nö "troll" sõnumeid ei taha saada. Vastused, oleks meeldiv, kui saadetakse mulle privaatsõnumi teel ning samuti võib saata mulle meili, MSN on tonno97@hotmail.com
  3. Tegu on siis uudse Roleplay serveriga mille tegevus toimub väikelinnas nimega Fort Carson.Kus on palju võimalusi RP-da ja teiste mängjatega suhelda.Serveris on palju RP võimalus illegaalseid:Politsei,Kiirabi,KAPO,Takso,Sõjavägi,Uudised ja Valitsus.Samuti on ka illegaalseid võimalusi:La Eme mafia ja MS 13(tean et mafiasi ja gänge vähe aga ootame tulevasse foorumisse avaldusi kuna mängu saate paremaks muuta ainult teie).Miks valida meie server siis just?Meil on hea mängjaskond,hea RP,aktiivne admintiim ja palju võimalusi. Väike info siis serverist: Nimi:LifeTime RP Mängjaid:X/50 IP:217.159.135.41:7777 Foorum:Tulekul (samuti on hetkel koduhost kuna server tegemisjärgus aga see ei sega RPmist teeme serverit tasa ja targu). Meeldivaid mänguelamusi soovib LifeTime AdminTeam.
  4. Sõber kutsus mind ka siis korra sisse ja ütles mega hea serv ,aga minu ja tema arvamus serverist muutus kohe kui seesamune Rolex tuli ja ütles ,et mu sõbral Deagle ja värki kuigi tegelikult tal ei olnud midagi vähemalt ta seda kasutada ei saanud ja selle eest sai kohe 15minti ajaili.See normaalne? Seda ka muidu ,et Rolex ütles ooc ,et meil relvapoe bug ja seda leelotas ta päris kaua,miks seda ära siis ei parandatud ma aru ei saa? BTW:Kas see Relvapoe parandatud?
  5. Juelz ja Sibul vaadake esimele lehele seal räägib teema Palomino Creeki Roleplayst mitte sellest kes on 11.aastane või näppu pannud. BTW:Sibul me saime juba aru ,et sulle ei meeldi serv ,aga nüüd ole palun vait ,sest see spämm on lihtsalt nõme.
  6. See on jah hetkel ainus meie mure aga loodame et saame selle lahendatud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.