Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

I Friikartul

Liikmed
  • Postituste kogus

    32
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    67%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info I Friikartul'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 11.11.1990

Kontaktid

  • MSN
    ralf_44@hotmail.com
  1. Vabandust, kuid oled sa tõesti nii loll, et pead igas teemas postcounti koguma? Absoluutselt igas päevikus kirjutad sa vähemalt 3-5 korda, et EDU, kirjuta üks kord ja on korras, nahhuj sa spammid seda igalpool, idioot?
  2. Mida sa ise ajad? Mõtle ka natuke enne kui mingit debiilsust suust paiskama hakkad.. Petetud on sinu foorumikasutajalt ja sina oled selle eest vastutatav, kui kedagi sellelt kasutajalt petetakse. Sina oled vastutatav, enne kui IP checki pole tehtud.
  3. Toetan, loodetavasti jõuad oma eesmärkidega finišijoonele!
  4. FACEPALM, et sa ~päev hiljem postitad, ja hakkad siin käskima viimaseid lehti lugeda.. Sel ajal, kui ma selle posti tegin, kus see link oli, bottisin ma ise selle FREE iDungeon Pro'ga ning polnud mingeid probleeme, see lakkas töötamast 1-2päeva pärast minu posti, idioot. Kui oled piisavalt hale, et ei suuda oma sõnade eest vastutada ja 10m maksta siis okei, saan aru.
  5. Pane raha valmis siis, http://www.hacking.rs/showthread.php?t=25740 , viska 10m siis RSis, muidu oled kerge scammerihunnik meil siin.
  6. Seda saab tasuta Hacking.Rs'ist 5minutiga, kui just ajuinvaliid ei juhtu olema. GL orjamisega!
  7. Müün siis Hacking.rs foorumi registreerimis-kutset. Sealt foorumist leiab kõike phishimise,RAT jne kohta, isegi Rsbots.net authe leiab ja ka tasuta iDungeon Pro'd jpm. Hind on kokkuleppeline, kuid peaks siiski ületama 5M piiri, kuna kutseid on mul 1 ja see pole just päris tavaline foorum, arvestades, et mida seal võib õppida jms!
  8. Sama siin, Teamspeakis pettis raha välja, ütles, et 2$ või paneb ban mulle, saatsin kiirelt SEB pangaga, hirm nahas!
  9. Mark, kthxgtfopls. Kui asjaga kursis pole, siis võiksid oma rasvased näpuotsakesed kontrolli all hoida.
  10. Nibblet jah teatud valetaja ja scammer, kahjuks pole roXon sellest puust ja võiksid ta rahule jätta nüüd, tal pole mingit kasutajatki ega midagi, niiet, kui no proof siis ära hakka lambist mustama teisi.
  11. Pakkuda Cb 116 kasutaja nimega : Bad Steer , str 99 jms. Teine oleks I Friikartul, cook 99, hunt 99, wc 95 jms. Pank ~45m. Kui võimalik, müüks PayPal-ga. Kui soovid, kontakteeru PM teel, seal arutab edasi.
  12. Ei oska öelda, keegi pole keelanud endal ka chaoticut võtta ning vastuseks "..." küsimusele : Tokenid on pmst nagu raha seal, et 500 tokenit chaotic relv jms, kuid soovitan ::pvp ja üle lasta neid tegelasi, saad ülikiirelt relvad kätte.
  13. Legacy 614, Info jms saad siit : http://www.runelocus.com/toplist/details-3156-Legacy_614.html Ise seal : I Had Ur Mom, kui keegi huvi tunneb, või koos PK vms tahab.
  14. Kiire, usaldusväärne, ning ülimugav PIN müük, soovitan kõigile! Tänud, 31 day to spend : > .
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.