Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

o0stre0o

Liikmed
  • Postituste kogus

    11
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info o0stre0o'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 25.03.1990
  1. lõhnab jah scammi järele , tahtis mu sõpra ka üle lasta .
  2. bank pinniga olid sellised lood et oli aega 2 päeva aktiveerumiseni , jah tunnistan et see kõik see pask oli ka osaliselt minusüü aga jah mis ma ikka siin hulun , võtan parem midagi ette ..
  3. tänud et toetate kutid , aga jah praegu ma ei suuda midagi mõelda , väga ränk tunne on :S , homme alustan kirja vormistamisega ja saadan menti ning vaatan kuidas asi edeneb ,
  4. ma mõtlen ka sama et politsei nagu eriti ei taha uurida sellist teemat , ja jah kahe acci peale oli niipalju väärtust + olin just paar päeva tagasi mille peale ostnud et äritseda veits aga noh elu näitab et ei tasu iga sitta teha :S
  5. Tervist selline kuju tegi siis pin scammi mulle .. tunuds väga usaldusväärne ja nii .. msn tal :sitakasvahvel@hotmail.com vahvli kasutaja on tal : sitaratas maksin ette talle 20 mil pidi tegema 2 acci memberiks , tema sisestas pinid , + sellega kaasnes see et sai a mu 2 acci tühjaks teha . kogu kautus on eesti rahas umbes : 5000-6000 eesti krooni ! tänu breigiboyle sain ta ip juba teada78.28.97.67 ja 87.119.164.121 rohkemat ma ei tea absaluutselt mis teha , breigiboy käsikis politseisse pöörduda ja egamul vist palju muud enam üle ei jää kaa , igatahes olen väga hämmingus , kui keegi veel kuidagi aidata oskab siis andku teada oleks tänulik !
  6. ostsin 24m , mõnus kiire värk
  7. mismõttes pilti kus oleks minu kasutaja nimi peal , ei saa pihta , vabandused
  8. Müüa samsung star , täiesti tutikas (2-päeva vana) , kaasa saab karbi , laadja, usb juhtme ja cd millega installeerida arvutisse .Ühesõnaga kõik mis vaja on kaasas. Müügi hind : 1900.- Müügi põhjus: müün kuna kiirelt raha vaja kokku välismaale minekuks Pilt ka neile kes ei tea milline telefon välja näeb: Asukoht: TallinnEmail aadress: [email:3ohpa3dx]v2gamahe@hotmail.com[/email:3ohpa3dx]
  9. nüüd on näha ---------- Postitused liidetud 05-10-10 15:05 ---------- Esimene postitus oli tehtud 04-10-10 21:27 ---------- up ! ---------- Postitused liidetud 06-10-10 14:47 ---------- Esimene postitus oli tehtud 05-10-10 15:05 ---------- BUMP !!! Kes täna ära võtab saab eriti soodsalt 75 .- ~!!!!! member aeg jookseb !!+ ostjale kaasas väike mõnus üllatus !!
  10. Minu andmed: Asukoht: Tartu Nimi: karl Perekonnanimi: sõer Kontaktandmed: v2gamahe@hotmail.com Internetipank: swedbank Kasutaja andmed: Acc name:o0 stre 0o Mängusisene nimi: o0 stre 0o Olen kasutaja esimene omanik ja tean kõiki andmeid !! (ostja saab kõik andmed kaasa ! ) müün kuna lähen teise mängu peale üle ja oleks vaja väike summa saada Pilt enne sisselogimist: http://img178.imageshack.us/i/piltennesisselogimist.png/ Blackmarks: http://img121.imageshack.us/i/blackmarksj.png/ Pilt statsidest: http://img814.imageshack.us/i/piltstatsidest.png/ Pilt pangast: http://img839.imageshack.us/i/piltpangast.png/ Pilt questidest: http://img178.imageshack.us/i/piltquestidest.png/ Müün väga väga odavalt ja acc veel 28 päeva member !! Kiiremaile huvitundjale on kaasas väiek üllatus ! Tean et siin foorumis alles uus aga kui peaks tekkima usaldusega probleeme saame kasutada MM-i , teie arvelt muidugi .... tuntumatele nägudele võin ette käija !!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.