Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Ramiak8

Liikmed
  • Postituste kogus

    42
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Ramiak8'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  1. Hetkel söön. Praetult, loomulikult hapukoore ja rohke aroomisoolaga. mmm..
  2. Eestis ei hakkaks keegi sul seda bürokraatiat ajama, saadetakse konkreetselt perse sind sellise jutuga. Tihtipeale on nii, et sinu õigused jäävad ainult paberile.. Aga seadusi pead täitma ja nöörimööda käima. Lisaks ühe humoorikama video ka. Vihjeks huumorisooneta inimestele.. TEGU ON ANTI-PROPAGANDAGA.
  3. Eestis ei ole med. legaalne, ärge ajage ila. Soomes küll on, aga see number on naeruväärne. Hetke seisuga vist 11 inimest. Lisaks ühe video ka. http://www.youtube.com/watch?v=5TowTRXGC7g
  4. Mõtled seda, et 5 sendine on suurem kui 10 sendine.
  5. Siit foorumist sa barõõgat ei saa.
  6. Ei pea teab mis julmustükist seda asja. Vahet pole, kas saadad merekooli või imed õhu vaakumkotist välja, lämbumissurm üks. Iseasi, kas sellist paska on vaja filmida.
  7. Mis siin ikka harjuda, taskutäis sente ja üle t*ra kõigil. Euro hinda ei tõsta.. my ass.
  8. Jällegi anti Eesti Kroon ilma ühegi püssipauguta ära. Masendav riik. S*ttagi ei lähe siin Toskana päikese all paremaks. Euroopa Nõukogude Liit.. Üks raha, ühed seadused (brüsselist), ainuke vahe on riigipiirid.. Sedagi kui kauaks..
  9. Te, kes te olete legaliseerimise vastu, olete sõna otseses mõttes d*biilikud. Kivi ei anna tobi, alko ega muu pulliga võrreldagi. Tavaline nuubari jutt, tea s*ttagi aga pea püsti karjute. Sama targad kui poliitikud ja "pressiesindajad", ala "2 venda olid nii sõltuvuses, et suitsetasid 10 ketsi päevas tuimalt ära." Kes Reporterit vaadanud teab. Ise olen kahe käega poolt. Aga enne hakkab päike p*rsest tõusma kui kivi legaliseeritakse. Siin banaanivabariigis aja ema kuue lapsega alla purjus peaga ja saad mõne aasta reaalset, "hea käitumise" puhul istud pool ära ja Hr.Savisaar teeb veel pai ka. Lükkad kivi saad kuni viis ja korraliku p*rsenussi, kohtukulud, krim hooldused ja musta registri. Ühesõnaga, eesti narkoseadused on ühed karmimad euroopas, rootsi vist esimene. Seal võetakse load ka omamise eest ära, isegi kui roolistaga ei ole ja kõik jutud. Masendav riik, hea kui dekriminaliseeritaksegi. Mis siin veel legaliseerimisest rääkida. Aga mul on hea meel, et siin foorumis vähe targemaid rändureid ka, mitte ainult 13 and once been drunk tatikraesid. Sõna tuleb levitada, ehk kunagi.. midagi.. muutub..
  10. mingi retarded msn, displei nime ei saa muuta ega munnigi, inimesi võimatu leida kuna list toimib pärisnime järgi. enamusel mingi 123 456 nimeks vms. tottaalne retardization. smailid on ka dibiilsed
  11. tahaks suvehommikut.. splifffi.. ja seda lugu.. http://www.youtube.com/watch?v=qbB0c_TtQtY
  12. foorum.hinnavaatlus.ee > ostuabi is your friend here.
  13. Tiri lihtsalt uued peale, Realtek drivers download @ google.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.