Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Stenkaa

Liikmed
  • Postituste kogus

    1 410
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    209 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Stenkaa poolt

  1. Jaanuarist kuppi 11eks kuuks. Pooldan täielikult ja olen mõelnud isegi töötamise peale kaitseväes.
  2. Kõik põhiline kirjas ja ostja saab nvn nime + pangakonto. Ei näe mõtet avalikult enda elukohta jms. lehvitada. Väike sõna googlesse ja kõik leiab üles.
  3. SEB muidu. Huvitav, logisin ühe kasutajaga sisse EOCsse, seal näitas, et on member, aga subscriptioni vaatamise all pole kirjas, et saaks katkestada automaatset uuestitellimist ja voteda ka old school poolt ei saa.
  4. Krediitkaardiga, ehk otse läbi panga... väga fucked up ikka see värk. Isegi meili ei tulnud, et membuks tehti, aga raha võttis. Any ideas?
  5. Tahan kedagi membuks teha, aga ütleb, et makse ebaõnnestub. Eile päev otsa tegin, kas RS on ise rivist väljas või mis? //// Nice, ütles et makse ebaõnnestus, kuid raha siiski kaardilt võttis aga membuks ei saanud... wtf?!
  6. Aitan teid memberiks osta, kannate mulle vajaliku summa SEB kaardile ja mina teen teid memberiks. Uutele RS kasutajatele on member 1.73€ ja vanadele midagi 6€'ga. Minu hinnad: Uutele kasutajatele: 2.2€ Vanadele kasutajatele: õigele hinnale 6.95 + 0.5€. Msn: stenk4@hotmail.com Hind: Loe ülevalt Tehingu viis: SEB Nimi: Msn saab Maakond: Tartu Linn: Tartu E-mail: - Msn: stenk4@hotmail.com
  7. Äkki ütled siis kust kohast saab?
  8. Jah saan aru, aga kuidas ma seda teen, äkki keegi oskab seletada? Ei leia googlest ka hetkel abistavat infot.. // Finally leidsin hea video, anyway kui kellegil veel sama jama siis video ise siin:
  9. Aga kui ma kellelegi teisele tegin ka p2p ja tema ei katkesta seda ära, kas siis mult läheb ikka paypal pealt raha maha vms.? Suht kahtlane, ei usu et selline süsteem on.
  10. Äkki selgitaksid kuidas seda teha, et uut makset automaatselt ei tuleks uuel kuul? Igastahes tutorial tehtud ja nostalgia missugune, mõnus 2007 year ikka.
  11. Tegin ka p2p ära ja seal info all kirjutas, et maksis 1.73€ aga järgmine kuu arvestatakse automaatselt 6€ maha uue membu raha, kui ära ei katkesta. Kas ma pean katkestama, et automaatmakset ei teeks või mis see tähendab? Ei tahaks lampi maksta iga kuu seda raha.
  12. 1 küsimus veel, et kui mul tänapäeva RSis e-mailiga kasutaja olemas ja 2007 tahan pääseda, pean ikka mingi 6 eurise memberi ostma?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.