Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Plast1kuhvo

Liikmed
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Plast1kuhvo'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 12.05.1993
  1. Olete märganud ,et sihukesi vendasi on maailmas tänapäeval kohati palju? Miks? Kuna musika maailmas on need vennad kasulikud, muusikas vennad kes müüvad näiteks JB-d, saavad ise sitaks suure kasumi tglt ning JB saab tglt väga väikse kasumi. Et pmtslt muusikaäris on kasulik, ta on hetke kuulsus, mingi 1-2 aastat võibolla aktiivselt lastakse teda, hiljem ununeb. Miks? Kuna tal pole enam kuulajaskond nii suur, ühte sitta ei saa tuhat korda toota ju vms? Igastahes ootan seda aega kui ta kaob muusikamaailmast, seal peavad olema õiged muusikud mitte mingid algajad kes no tõesti ei suuda midagit teha, toodavad ainult paska meie keskkonda. Ning ärge öelge ,et ma olen JB peale kade. Miks peaksin? Kadestan ta 12 aastaseid fänne? Nty, ei viitsi neid pubekaid vaadata kes tapavad ennast JB pärast. Ega ei kadesta ka midagi muud tema juures. Igastahes jahm, edu talle. Kasvagu suureks ja tehku midagi asjaliku, võibolla jääb püsima ka, nagu on praegused kuulsad vennad muusikas, nii rock muusika valdkonnas kui ka räpis jne. Osad vennad surnud aga ikka mega suur kuulajaskond.
  2. Ütleme nii ,et minu arust eesti räpp imeb, see pole räpp mida tehakse. Jääb tunne ,et loetakse luuletust või ma ei tea mis asja. Aga noh eestil veel palju areneda, edu:) Soz, aga ma avaldasin oma arvamust, kui kellegile ei meeldi, siis PM-igu;)
  3. Ou, ärge tehke revost välja. Siis ta lõpetab ära;) Kui teete revo-st välja siis see vend aina rohkem spämmib ja möliseb siin, kui hiljem kõigil suht pohhui temast, siis ta lõpetab arvatavasti ka ära, või noh kui ei lõpeta siis spämmigu oma ette, saab bänne , teeb uusi acce jne kui lapsel igav on.
  4. Vaadake last, ei oska midagit öelda siis ainult sõimab ja ähvardab. Ta võib teie aadresse küsida aga nii või naa ta külla ei tule. Kuna ta pole suutnud veel auto raha kokku scämmida, kurb aga tõsi. Mine kerja tänaval, võibolla saad mingi summa kokku, osta endale uued teksad + kilo seepi et saaksid uued liibuvad püksid jalga tõmmata ning siis meile külla tulla vms? Ära küsi neid aadresse, sa nkn ei tea neist midagit. Hea kui sa tead kus võru-gi asub, Muud mitte.
  5. Revo, mis sa telefoni numbriga teed? Võtad venna telefoni numbri, hakkad lambist vastakaid tegema, segama, jagad lambikatele. Väga pointless vend, sa oled paljusi ähvardanud, kellegile pole ukse taha läinud. Edu sulle emo poiss kes mõtleb ,et kui kuulab Lil Joni siis on tegija. Tuled mulle ka nüüd ukse taha ja lased nädal aega elada veel?
  6. Gangstarr ja Onyx samuti head, kuid mitte kõik lood onyxil.
  7. Hey, sooviks osta p2p sollides. 2*51 sms ja 3*11 sms:P Jätke oma msn kes soovib.
  8. Seda ma räägin. Sellepärast ma ise ainult oldschool räppi kuulangi, vähekese ka tänapäeva kraami, mis on mõistlik vms. Sama on ka rock muusikaga, tänapäeval suht imeb see, oldschool on hea. Üks hea räppar on veel näiteks Lil Jon, kes pole väga oldschool. Kuid muusika on hea, minu jaoks kuulatav. Kunagised Eminemi lood samuti, hetkesed juba suht bs-d. Kunagi sai eminemi austada ikka.
  9. Ütleme nii ,et teema algajata lisatud videod pole just küll oldschool räpp vms, vähemalt mitte kõik:) Aga minu jaoks on 2pac kõige parem oldschool räppar üldse, räpp mida ta tegi oli hea, mitte nagu 50cendil kes räpib litsidest ja kuidas keppi saab mis on vapsjee mõttetu räpp.
  10. Kui hakkan rsi aktiivselt pelama tulen ka siis läbi. Skinhead8 aka Asq2;)
  11. Dvi rahunege maha nüüd. Ise jälle tagasi nüüd;)
  12. Perm bänn ei aita, võin kohe öelda vms. Olen ise saanud mitmeid perm bänne siit ja ip bänne. Aga näed ikka olen siin. See ei aita kahjuks. Ning alati ei jää scämmeriks, osad inimesed muutuvad isegi vms;) Parem mingi muu asjaga scämmerite vasta võidelda. On igasuguseid viise olemas tglt, ainult tuleb vaeva näha. Üks hea viis on isegi siit foorumist läbi käinud korra, ei mäleta kes seda ideed pakkus. Aga see oleks hästi pidurdanud scämmereid vms. Aga päikest teile;)
  13. No privet. Üle pika aja ise ka netis jälle. Lähen vaatan mis rsis toimub ja üritan uuendada vms:)
  14. Hehehee. Paraa sa pole naljakas vms;) Mõtle midagi uut välja:) Aga dvi.
  15. See tüüp on revo pehlak vms. Ära tule ajama ,et pole:) Vahepeal oli acci name Sir Revo vms, sheerisid acci tanelzi-ga jne. Gl müümisega.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.