Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Olarry

Liikmed
  • Postituste kogus

    9
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Olarry'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 23.10.1992
  1. Nüüdsest on sellises portaalis nagu Geenius.eu kõik õppematerjalid tasuta kättesaadavad. Muide saidilt võib leida raamatukokkuvõtteid, kirjandid ja essesid ja muud aine põhised konspekte. Loodan, et see aitab kõiki õpilasi! ---------- Post added 21-02-11 at 18:02 ---------- Pealkiri läks veits nihu, ei saa muuta ega kustutada, kui võimalik siis keegi modetest võiks selle ära redigeerida. Aitäh:) :/
  2. Muide, nüüdsest on kõik õppematerjalid tasuta kättesaadavad Geenius.eu. Loodan, et see aitab! Raamatukokkuvõtted
  3. Hei! Hääleta selle video eest ja aita meil võita rahvusvaheline videokonkurss! http://www.atlantisdubaibigbreak.com/index.php?page=loadvideo&yid=KNUFnoqH_fU Aega on vaid 17. septembirini, nii et jaga seda kirja nii paljudele kui võimalik ja toeta omasid! NB! lingi avamine võib võtta veidi aega. Kui link ei avane, minge palun lehele http://www.atlantisdubaibigbreak.com/ ning kerige alt videoid mõned korrad paremale kuni jõuate videoni pealkirjaga BETTER THAN ANYTHING! ja andke sellele oma toetav hääl/hääled. Hääletage palun nii palju kordi kui võimalik kasutades ära ka tuttavate/ suvakate e-maile Aitäh! Konkursi võitja saab 10ne sõbraga tasuta dubaisse ja tema video kasutatakse telekas reklaamina.
  4. Ei see ei ole lubatud, ega ole kasulik ka sinule. Sügisest on lisandumas auhinnad, kui teed palju kasutajaid jäävad vajalikud punktid kogumata.
  5. Kahjuks vägisi ei saa midagi peale suruda. Aga õnneks paraneb kindlasti mõlema saidi kvaliteet. Hakatakse kindlasti rohkem tähelepanu pöörama õppematerjalide kvaliteedile ja tagasisidele.
  6. Geenius.eu portaalis on loodud väga lihtne G-Piletite süsteem, kus G-pileteid on võimalik hankida kõigil väga kiirelt ja tasuta. Iga üleslaetud õppematerjal annab sulle 1 G-Pileti, kui oled omandanud Geeniuse staatuse, siis saad 2 G-Piletit. Teiseks saab G-Pileteid kui kutsud registreeruma sõpru meie portaalile vastava lingi kaudu. Nii, et tasub pilk peale heita.
  7. Pole vajalik, küll saame enda vahenditega ka piisvalt õppematerjale.
  8. G-Pileteid on väga lihtne saada Geenis.eu portaalis. Selleks on veel 2 lihtsat võimalust. Iga üles laetud faili eest saad 1 G-Pileti ja 2 G-Piletit siis kui oled omandanud Geeniuse staatuse enda kasutajale. Teiseks võimaluseks on kutsuda sõpru. Iga kutsutud sõber vastava lingi kaudu, võimaldab saada 1 G-Pileti. Samuti registreerimisel on sul juba 1 G-Pilet. Seega võimalusi on palju rohkem kuidas koguda G-Pileteid ja endale kasulikke õppematerjale saada. Proovige ise järele!
  9. Külastage uut õppematerjale jagavat portaali. http://www.geenius.eu Saidil on võimalik tasuta allalaadida raamatukokkuvõtteid, kirjandeid, referaate ja konspekte kontrolltööde õppimiseks. Soovitan kõigile soojalt registreerida! http://www.geenius.eu/register Andke samuti tagasisidet mis te arvate sellest saidist, kõikidel küsimustele vastatakse esimesl võimalusel! Võimaluse korral likege ja sharige meie facebook fanpage, leiate meie portaali vasakust äärest, tänan!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.