Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

He!

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    1 492
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    336 [ Anneta ]

Postitused postitas He!


  1. Hei,

     

    Probleem nimelt täpitähtedega, need ei taha end ilmutada peale compilemist, vaid kuvab ? tähe asemel.

    Kõike viise olen proovinud vast, charset UTF8 without BOM, compilemisel UTF8, sest muidu compiler ei lase seda läbi...

    Muideks, vanasti oli olemas kuskil lehel täpitähtede erinevate charsetide kujud...

     

    Ehk keegi oskab mind aidata... Tekst on raske, aga saage aru ;)


  2. Nimelt hakkas üks eraisik hostima, ning järjest teised taga- Miks ometi siis firmat ei loo? Firmal, on maksud, samas ka firma on usaldusväärne - ma ei usu et maksab oma firmamakse, ning petab- vaevalt.

    Oli minthosti "omanikuga" selline steen ühel:

    Tellis sms teenuse, Omanik lubavat teha, aga siis ütles, et maksab raha tagasi ning siia-maani pole tollele isikule raha maksnud.

    Kust saab teada, et eraisik on usaldusväärne? Ma ei imesta, kui mõni eraisikust omanik joonud peaga keerab omal kõik tuksi :) (See on võimalik).

     

    Lisaks probleemiks see, et hetkesed eraisikust hostijad on alaealised, ning tegelikuses vastutavad juhtumiste asjade eest ka nende vanemad ja ka nad ise (Ka veidi - see on ikka vastutamine). Lionhostil vist on tõesti üks eestvedaja täiskasvanu (Tegelikuses ma ei usu seda. Küsimuseks: Kui vana on ssh?).

     

    Finnish: Tänapäeval istuvadki ainult ja ainult arvutis. Ajaviiteks sobiks ausalt, rohkem talli ja laudatöö (Ma tean, kui mõnus maainimese elu on), või kasvõi mingid hobid värskes õhus.

    Kui sa tõesti kallis paksuke arvad, et kõik hostid, kes rendivad üle 20 serveri scammerid või ohtlikud sulle, siis palun - ära telli.

     

    Keegi ei sunni sind tellima.:) Firma teema sai juba tõstatatud ettevõte käibe ja selle seaduse osas. Sinu vanuse küsimuse vastust ma tean, aga ei leia, et see vajaks avaldamist. Piisavalt vana, et mõistus on peas.

     

    "Ma ei imesta, kui mõni eraisikust omanik joonud peaga keerab omal kõik tuksi :)." - Vabandust, aga sa oled loll.

     

    OT #1 - ssH kerisid endale 3 aastat juurde ?

    OT #2 - paksmatu, räägi mulle seda, mida sa üritad selle teemaga saavutada :)


  3. Tere siinne rahvas, täna ostsin uue läppari ning OS oli Linux Ubuntu ja ausalt öeldes olen terve õhtu nüüd hullu pannud kuna põhimõtteliselt on sul ainult võimalus internetis käia :)

    proovisin javat peale hakkas oma rar p*ska ajama

    proovisin neti mänge mängida jälle mingi uus jama

    proovisin skype peale panna, pidin mingi windowsi faili kustutama et seda installida

    proovisin steami, pani arvuti üldse kokku 10s-ks

    proovisin uut windowsi tõmmata avasin faile ja siis pani desktop lõplikult kokku ja nii ootasin 2h kuni tõmbas ära, tegin resa, ja siis ei saanud seda tööle tõmbasin daemon toolsi ja selle installerit ei saa avada kuna kõiki faile avatakse raris nagu "what?" niiet soovitus KUNAGI ÄRGE KASUTAGE LINUXI! seega ootan kuna mingi päev viin spetsi juurde ja lasen siis win 7 peale panna mis parim hetkel mulle :)

     

    Sa vist ei oska linuxit lihtsalt :)


  4. Miks nii palju hoste?! Minthost, lionhost - see on hetkel küsimuseks. Kui ei oska vastust anda siis palun mitte kommenteerida.

     

    Miks on nii palju erinevaid toidupoode, miks on nii palju erinevaid telekommunikatsiooni pakkujaid? Ma arvan, et sa oled piisavalt pädev küll, et ise sellele vastus leida.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.