Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Erik

Eeskujulik
  • Postituste kogus

    617
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Postitused postitas Erik


  1. Filmid pangaröövidest on viimasel ajal huvi pakkuma hakanud. Ehk keegi oskab soovitada midagi? Mõned tuntumad filmid, mida olen näinud juba ning, mis koheselt meelde tuulid:

    1. Public Enemies

    2. The Town

    3. The Bank Job

    4. Inside Man

    Lisaks olen silma peale visanud ka allolevale listile:

    http://www.imdb.com/list/ksyBMbUE5Vg/

     

    Mul on paar filmi pakkuda röövimisest, aga mitte pankade, aga sellegi poolest väga huvitavad.

     

    The Italian Job

    Ocean's 11-14 (4 osa)


  2. Postitus: Jooksmine

    Kasutaja: Bleeding

    Hoiatus: Hoiatus

    Punkte: 0

     

    Administratiivne märge: Sõimamine

     

     

    Sõnum kasutajale:

     

     

    Algne postitus:

    kahtlen ,et eesti rekord selline kuna jap mu aeg kuskil 2:30-2:40 kandis niiet ei taha uskuda et eestlased nii kehva rekordi on teinud

     

     

     

    EDIT:

     

    vaatasin ning oligi 2.20,49

     

    dvj kui kevadel jooksuks l2heb siis pidage silmas pmige mulle kergej6ustiku v6istluste tulemuse tabeli toon ette ja n2itan et v6imalik t2iesti alla kolme joosta ;]

     

    Kuradi idoot oled, sorry, kui tood mulle tabeli oma nimega kus sa jooksed 2:30 - 2:40, siis respekt. Aga alla 3 joosta pole tõesti mingi kunst. Ja iga õige kergejõustiklane teab vähemalt umbkaudselt eesti rekordeid ja ei failiks siin foorumis valetamisega.


  3. Klassivennal on need, endal on sees Nike5 Elastico roheline/oranzikas kollane vms. Väljas Adidas F50 Adizero I (Roheline/roosa/valge)

     

    Need võivad olla mugavad ja kerged, aga halvasti mõjuvad jalgadele, kuna talda ei anna ollagi ja selletõttu põrutad kannad ja põlved ära. Ei soovita neid mitte kellegil osta!


  4. Kooli kõrvalt mine tööle, aja raha kokku ja soeta endale korralik kaamera.

    Selles asi ongi, lihtsalt tuimalt laste alkoholi alla, aga proovige selle asemel sõpradega mängida näiteks bailat (joomismäng).


  5. Subscribe ja like oleks hea - putsade reviewid/unboxing ja jalka videod jne.

    www.youtube.com/watch?v=IDskC-RHMJ8

     

    Ülirõvedad näevad välja, paaril trennikaaslasel on need. Ise oman Nike Tiempo Mystic IV Mens Astro Turf Trainers, neid peetakse maailmas üheteks parimateks puutsadeks. Välisomad on Adidas F50 adiZero XTRX SG, ülikerged, peaaegu ei tunnegi neid jalas, samuti väga rahul.

     

    http://www.sportsdirect.com/nike-tiempo-mystic-iv-mens-astro-turf-trainers-261103?colcode=26110340

    http://www.sportsdirect.com/adidas-f50-adizero-xtrx-sg-mens-football-boots-193153


  6. To Matu^: Sellise suhtumisega Sa ei jõua kaugele! Kui ma hakkasin jalgpalli mängima, mis Sa arvad, kas oskasin hästi? Ei, aga mul oli tahtmist ja ma arendasin ennast edasi. Nüüd on enam-vähe asja saanud. Mulle pole kunagi raamatute lugemine meeldinud, aga mõned raamatud pakuvad väga suur huvi ja tänu sellele loen. Mine raamatukokku ja otsi, kindlasti leidub midagi Sinu maitsele. Pidutsemise koha pealt ütleks Sulle vait üht, Sul puudub fantaasia!


  7. Mis Sa pead silmas "suurtematele tasemetele"? Kas maailma või Eest taset? Sul endal on kogemusi? Minu silmis on kõige tähtsam tahtmine, tahtmisega tulevad kogemused jne. See, mis Sa siin valmis kirjutasid on täielik saast, täielik non-steameri jutt. Arvan, et kogu sellest kamast ei tule mitte midagi välja, aga ikkagi edu!


  8. Kui Sa ei ole asjaga kursis, siis ära võta sõna. On olemas saali-, street-, rannajalgpall, neid näiteid võib veel tuua.

    Kui "Motosport" on tõesti nii huvitav, siis see püsib "Sport" alamfoorumis üleval, kaks klõps pole nii raske teha.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.