Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mutiny

Liikmed
  • Postituste kogus

    12
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Mutiny'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 05.05.1990
  1. No lükka oma lõust letti ja ma norin sind heameelega veel, tsiteerin ******ist: Võta pea lauaalt välja korra, kusiganes lanil sa praegu munni ei imeks. Mine tee irl ka roleplayd jobu nahhui, /me ÄRKAS JUST, /me lööb endale panniga pähe, /me on nüüd sitane pederast ( seda sa oled nagunii, aga pohhui). Türa suru vastu sa vana tatt, su klassivend rääkis et lükati lumehange sind ning enam lumehangest välja ei saanud oma paksu persega, kutsusid oma isa rekkaga koolihoovi, reaalne vend. Aa seda rääkis ka, et käisite isaga rekkaga lätti sõitmas, siis tegite pausi eks. Sa magasid rekka naris seal üleval, tagusid pihku ja siis jäid busti - Isa küsis mis teed seal sa väike pontšik? Sa vastasid et sügan jalga, no head tekstid liiguvad. Lükka oma kappa dress selga ja veere tallinnasse krõll.
  2. Sina martinike väike tõbras ei mölise siin, sünnitades peeretati näkku sulle, et tedretähnid näos? Paks värdjas, suu pennut täis nüüd? Pane facebooki tagasi oma loll lõust.
  3. Ei tea S4 serverid ei failinud btw, mingi 3 kuud olid püsti, siis ei viitsinud enam hoida neid püsti, kuigi rahherit tuli koguaeg. Ja mul jumala pohhui teist, ehk aitavad üksteisel lahti ka imeda? Mõlemad lakkuge palle! Loo moraal on see, et sa oled kõverhammas, ning kasi ratesse tagasi jobu space koma space pole moes. Loo moraal kevinile on, et ajage üksteisel lahti lanil ja olge mahedad pepupoisid, i quit!
  4. Suht loogiline lause, juba sellepärast ei tule su serverisse. Ei viitsi sulle nuga anda. Kevin sa oled mingi jobu persepugejas martinile, et igalpool adminiks saada :facepalm:
  5. Jep, debiilik ära targuta. http://www.youtube.com/watch?v=isfn4OxCPQs Ma see suurem.
  6. Loom, lapsikumalt ei suuda suruda pikk kõrv? Kuule, lugupeetud sitakott Artur, ei tegele selliste asjadega nagu SAMPi serverite tegemisega, seega hoia oma mokk maas, enne kui paiste läheb.
  7. Mida sa ahv põrkad siin? Targuta vähem, kõva moraali kirjutaja oled siin omastarust? Midagi targemat pole teha kui mingi vahvlis istuda ja targutada? Oss vend oled. Kui martin oleks 19, ei mängiks ta sampi, kui pelaks siis lasku tõesti end õhku.
  8. Oota mida sa kõverhammas mölised? Tahad hambasse saada? Mina olen jumala normaalne vend, erinevalt sinust kes üritab scriptida.
  9. Ei soovita seda serverit, kuna see omanik (Martinike) Võiks oma SAMPi serverid maha lasta, ja ennast ka maha lasta, tuleks eestile kasuks.
  10. #s4 Gamingul on 3 serverit, nendeks on Pubi,surf,fun. #s4 Pubi: Offical mapid only. #s4 Fun: Siin serveris on erinevaid mappe, fun mapid, fy mapid,he mapid kui ka osad aim mapid. Mappe on piisavalt kuid võite ka siin teemas soovitada mappe mida lisada, koos download lingiga. #s4 Surf: Mappe on 15 ringis,kuid võite ka siia soovitada mappe, download lingiga. Lisaks, aktiivsetel ja eeskujulistel mängijatel võimalik saada tasuta adminiks. Soovitused/Ideed on alati oodatud, kui ka kiitused/laitused. Kätte saate siit: [email:21o3fq21]s4servers@hotmail.com[/email:21o3fq21]
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.