Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

...

Liikmed
  • Postituste kogus

    72
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    130 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud ... poolt

  1. Lasin mingi 2 nädalat järjest lasnas ning pole mingit probleemi olnud. Täna tulin sisse ning lasin rahulikult ja tuli west peale, teen mingi 10 0 skoori ja siis mingi Rauntzz bannib ära lampi. Ise oli samalajal elus ja ei specinudki, gg. Sooviks unbanni, kuna tegemist suht normal pubiga. (roundsoundid ftw) IP:82.131.42.172 Tänud.
  2. Eino leidub siukest serverit, kus pk on hea, palju rahvast(300+), raha võiks kergemalt saada, ja xp rate võiks ka normal kiire olla. Kes midagi mängib siis postitage siia mingeid runelocuse,rune-serveri, mopari linke. Suured tänud ette ! ...
  3. Kui pelasid, siis äkki acc alles? Tahaks mingit väikest panka millega pkda ja bridereid maha tõmmata. PMi postkasti, oleks väga tänulik.
  4. Keegi Near-realityt pelab?
  5. Legacy's. Loed terve teema läbi, ehk saad aimu rohkem.
  6. Suht normal, dupesin mingi 20 pk seti, (ags,dclaws, chatociuid jne) nüüd aint tuim pk käib ::pvp, ::easts, NORMAL.
  7. runemyth on ju PI copypaste, täiesti fail server on too. Playereid saanud sellepärast, et runemythi omanikul runelocuses, moparis käpp sees. Lükake see dds-specz püsti ja ning Internationaliks mitte EST only. Nädala serverit ka ei tahax.
  8. Dds-specz source oli ja on jääb mahedaks. GL.
  9. Võiks mingi kolme liikmelise pundi sebida, 2 kooderit ja 1 hostija, kes näkku ei nussi. Mingid normaalsed tegelased võiksid olla ikka ja lükata runelocusesse jne üles, tuleks donatoreid n shit ka kõvasti.
  10. Server nüüd lõplikult maas?
  11. Jagage legacys tokeneid siis.
  12. Kust ta oli Dparty siis? 21:30 pidi olema, aga mitte keegi sisse ei tulnud ega toimunud midagi. FAIL SERVER ning see omanik on täis lohh.
  13. Mis su msn on ? mul flated acc koos mage ja range 99'ga, slayer 85. Pank pask.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.