Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

mcs8

Liikmed
  • Postituste kogus

    34
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info mcs8'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 14.12.1991
  1. 745M järgi veel. Täna rohkem ei viitsi tegeleda, kes huvitatud siis võtke homme ühendust.
  2. 55M müüdud kasutajale -Yep. BUMP
  3. Võta ühendust Sunpartyga. Olen nõus teda MM'ina kasutama kuni 100M suuruste ostude korral. Suuremad ostud MM'iga teeme mitmes osas. MM kulud kannab ostja. Ma ei eeldanudki väga, et Sythe vouchid kõigile midagi tähendama peaks, aga kuna ma pole siin foorumis kunagi äritsenud, siis mõtlesin, et miks mitte tuua välja mitu aastat vana ja siiani puhas minevik ühes maailma suurimas virtuaalasjadega kauplemise foorumis. Paluks edaspidi vältida poste mis sisaldavad süüdistusi ja teie usaldusprobleemide väljendamist.
  4. Hetkel pole huvitatud. Kui kunagi hinda langetan võtan ise ühendust. Teised postitused raporteeritud spammi tõttu.
  5. Tere! Tegin uue teema kuna vana teema pealkiri muutus uue foorumi tulekuga ja teema ise oli täis spammi. Lisaks on raha väärtus vahepeal tõusnud. Olin vahepeal pühade tõttu eemal, aga nüüd tagasi ja 1000M uuesti müügis. ★★★★★ REEGLID ★★★★★ *Ostja käib alati ette! *Juhul kui on soov kasutada MM'i, võtke ühendust SunParty'ga. Kulud kannab ostja. *Miinumum summa mida müün: 50Mil ülekandega / 100m käest kätte. Põhjenduseks, et ma lihtsalt ei viitsi väiksema summa pärast kokku hakata saama... *Käest kätte tehingu puhul saame kokku minu valitud kohas Tallinna piires. Raha soovin endiselt elektroonilisel teel. (Seega käest kätte tehing näeb välja nii: saame kokku näiteks mõnes avatud wifiga kohvikus, ostja teeb ülekande mu isiklikule arvele. Kui raha on üle tulnud (nädala sees peaks see olema kohene), siis login sisse ja annan üle soovitud summa.) Kulla kogus: 0 [OUT OF STOCK] Hind: 0,44 €/M Tehingu viis: Swedbank / Käest kätte* ★★★★★ ANDMED ★★★★★ Nimi: Sten Maakond: Harjumaa Linn: Tallinn E-mail: stensales@hotmail.com Msn: stensales@hotmail.com KÕIGE KIIREM VIIS KONTAKTI SAADA ON SAATA PRIVAATSÕNUM VAHVLI POSTKASTI! Kui ma pole MSNis saatke võimalikult sisukas ja tehingut kirjeldav sõnum (soovitava kulla kogus, MSN aadress) vahvli postkasti, et aega säästa! Vastan kõigile sõnumitele. Odavamaks kaubelda pole mõtet, sest ma ei müü odavamalt. ★★★★★ Kasutajate tagasiside minuga tehtud tehingutele Sythe's ★★★★★ Link: http://sythe.org/showthread.php?t=896739 (enamus p2p ostu-myygi tehingud, kokku ~500M väärtuses)
  6. BUMP! :king: / Edaspidiseks teadmiseks et MA EI NÄITA TEAMVIEWERIGA raha, sest suurem osa inimestest kes nii raha näha soovivad üritavad mingit fail scammi korraldada. Raha on mul olemas ja võin seda tõestada trades. Kopp ees lastest, kes ei suuda muul viisil raha teenida kui internetikelmustega. Scammer: B4r4nk4@LIVE.COM / "Est Tauri" on üks sellistest. / Ja endiselt 1000M müüa.
  7. Tere. Ei ole kasutajatest/SOLidest jms huvitatud. Aktsepteerin ainult raha. :king:
  8. Nad ei soovi 0,4€ osta, sest tahavad vahelt teenida. Mina ei ole aga odavamalt müümisest huvitatud. Mul pole kiire, et odavalt müüma peaksin. BUMP! :king:
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.