Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

ragirki

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info ragirki'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.10.1975
  1. Tere Ootame endiselt toredaid täiskasvanud RS mängijaid klanni. Oleme vahepeal jõudsalt kasvanud 60 mängijani. Chati õhkkond on sõbralik, toimub ka evente. Ehitame citadeli, sel või järgmisel nädalal peaks tulema ära Tier 4. Tule meile, kui tunned, et RS-is võiksid tüütud skillid mööduda sõbraliku vestluse saatel, samas ei ole kohustust "teha ja käia " nagu paljudes klannides. Endiselt palume bottidel mitte tulla.
  2. Tänan Sind arvamuse eest. Kuna Sa meie liitumise eeldustele niikuinii mitte mingil moel ei vasta, siis tunnen ainult head meelt, et Sa oled klannis, kus kõik olemas, isegi vana naine lapsed taga jne Vanusepiirist veel niipalju, et teismeliste jaoks on kindlasti klann täiesti mõttetu, igav ja jama, sest vestlused toimuvad lihtsalt teisel intelligentsi tasemel. Samas on ka päris maailmas teismeliste jaoks väga tihti kõik mõttetu ja jama, mis seondub vanemate inimestega, mis on täiesti mõistetav, sest tegu on vanuselise omapäraga. No mida tahabki üks 14 aastane poiss rääkida võõra 35-aastase naisterahvaga? Kuna klann on suunatud täiskasvanud inimestele, siis suudavad seda pigem hinnata siiski täiskasvanud mängijad. Ehk siis kuigi me tõesti ei kontrolli passist inimese vanust, lahkuvad sissehiilinud teismelised peagi, sest meie chat on nende jaoks , nagu eelminegi kommenteerija ütles, " yks tavaline m6ttetu clan". PS. Satan, Rainis oled? Ootame Sind tagasi Loodan, et saad scammeri kiiresti kõrvaldatud.
  3. Tere Otsime endiselt uusi toredaid 18+ liikmeid. Nagu paarist varasemast postitusest selgus, siis bottidel ei mõtet tulla. Hetkel juba 46 inimest meil. Chat on viisakas ja sõbralik. Saada pm mängus Mortiana või Kaleviplika nimele. Tänan
  4. See ei peaks ju ometi kellelegi üllatusena tulema, et vastavalt RS mängu reeglitele on bottimine keelatud. Soovin Sulle edu teiste klannidega.
  5. Bump Juba 42 klanniliiget. Laupäeval käisime corpi tapmas. Siiani igal nädalal 1 üritus. Mõistlikud 18+ inimesed, ootame teid liituma!
  6. Meil juba 41 liiget!! Täna oli Bandos event ja järgmisel nädalal läheme Corporeal beastile. *ca 1organiseeritud event nädalas *kogenud liidrid *sõbralik ja viisakas chat
  7. Liikmete listi leiab RS klannide nimekirjast RS pealehel : Eesti P T. Foorumit ei ole meelega avalikustanud, sest on soov , et pigem ainult klanni liikmed liituksid foorumiga.
  8. Tere Hetkel meil juba 40 liiget. Liituge julgesti kõik, kel vanust üle 18 ja kes mõistliku ja sõbraliku ellusuhtumisega.(: Botid ja scammerid ei ole oodatud.
  9. Palun saada pm mängus Mortiana või Kaleviplika nimele
  10. Tänud vastajatele. Chillime ja teeme muid asju- on ka üritusi, niisama koos tegutsemist jne. Ning tõepoolest, kahjuks ka paljud 18- aastased ei vasta " sotsiaalselt küpsed" või " läbinud puberteedi" mõistetele, nii et võib kas või 10 passi esitada, aga klannis viibimine jääb väga lühiajaliseks.
  11. Tänan, Rs2kasutaja. Pealkiri ütleb täpselt ära, kes on meie klanni liikmed ning keda me sinna ootame
  12. Ei kontrolligi. Samas ootame liitunutelt ikkagi "sotsiaalset küpsust", mida jääb paljudel alla 18 aastastel puudu. Kindlasti on ka nooremate hulgas väga toredaid inimesi, kuid eesmärk on siiski pakkuda ajaveetmiskohta pigem vanematele mängijatele.
  13. Tere Klann on Sinu jaoks, kui oled ületanud 18 eluaasta piiri ning oled igati sõbralik ja tahad oma RS aega lõbusamalt teistega koos veeta. *Clani nimi: Eesti poisid ja tüdrukud *Liitumiseks vajalikud statsid: ainuke nõue on, et puberteediaeg on edukalt läbitud. Statse me ei vaata *Koduleht/Foorum:olemas *Liikmete arv: 46 *Mis toimub: tähe kaevamine, citadeli ehitamine, muud tegevused. Kui ootad pk trippe, siis klann ei ole kahjuks Sinu jaoks *Miks peaks liituma: Oleme 18+ vanuses, seega sobiv pelgupaik nendele mängijatele, kes ihkavad "keskmise Runescaperi" jutuvadast pääseda. *Lisainfo: Liitumiseks saada palun pm mängus Kaleviplika või Mortiana nimele. Me kasutame clan chati. Kohustuslike tegevuste ( nt. üritused jm) nõudeid klannis püsimiseks ei ole, klanni liikmetelt eeldame sõbralikkust ning abivalmidust. Ropendajad ja nõmetsejad ei ole oodatud. Tänan ja kohtumiseni uute klanni liikmetega!
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.