Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Rs4

Liikmed
  • Postituste kogus

    143
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Rs4 poolt

  1. Väike up ka siis. Pubil nüüd 20sloti asemel 24. Slottide arvu sai tõstetud mängijate tungival soovil.
  2. Rs4

    M: 3 steami

    Myya siis 3 steami cs 1.6 ja teised mängud mis 1.6-ga kaasa saab. 1tk 5 € infot saab msnis: glen@rps.ee ise pole päris myya aga aitan tuttaval nendest lahti saada. Paluks teema turu alla tõsta. sai natuke valesse kohta tehtud.
  3. Squekkyl on tegelt kademeel, et kaotas Peaadmini koha ! ) Muide Squekky sulle ei meeldi meie foorum ? Sa parem vaata ennem oma ( pa.ka ) Mõtttttetttuuu !!
  4. HAHA sellepärastt võib bannida et ma ei meeldi teistele. GG seal servus ma igatahes enam ei mängi!!!! Tahad kokku saada? vaatame päriselus kes on jobi ja kes mitte??
  5. Suvakates VÄGA toredad adminid ma vaatan: http://suvakad.eu/forum/showthread.php?tid=38 Kunagi alguses olid ikka seal normaalsed adminid ja Raino ikka kutsus korrale neid aga nüüd täitsa P _ _ _ _ _ !!!
  6. Rs4

    Karvaste Pubi

    Asjaga tegeletakse juba..
  7. Rs4

    cs 1,6 hns server

    teema natuke vale kohapeal ei ole? On ju eraldi alafoorum SERVERID
  8. Kui admin ei tööta siis võetakse ikka serveri omanikuga ühendust. Teised ei oska sind aidata ju kui serveriga mingi probleem on. see minu arvamus ainult
  9. natuke täpsemalt paluks..host palju slotte jne...
  10. Mõne töö võiksid lisada jh juba..
  11. Rs4

    .. kustutatud ..

    kle dox.. kui sa veel lugenud pole siis pingfake saab ise välja lülitada..Ja ma tean pärispalju cf servereid min on pea koguaeg fullis. ns pole vaja poste koguda! Saatsin ka kirja ära sinna juba.
  12. Väiksema sloti arvuga saad ka aga siis pead 2 euri kuus juurde maksma.(kunagi oli nii )
  13. Rs4

    Karvaste Pubi

    väike UP! rahvast juba liigub
  14. see pole enam tema server.. ammu müüdud juba.
  15. Ma ei küsinudki sellist abi, et tehke ära või midagi.Küsisin milles probleem võib olla. Aga jh ma ei viitsi siin vaidlema hakata (see nii vana teema), igatahaes Ok-serversil klienditeenindus tunduvalt parem ja serverid ka väga head...
  16. Ok-servers ikka. lihtne ip ja kui abi vaja siis aitab alati. Gh-st niipalju,et oli kunagi sealt renditud kahe peale server. Teise e-mail oli seal. Kirjutasin neile,et ära muudaksid (hakkasin üksi tegelema) tuli vastus, et e-maili omanik kirjutaks neile..Läks päev mööda ja hakkas serveriga jama pihta. Ei saanud adminne lisada ei läbi amxbansi ega ka users.ini alt. Kirjutasin siis uuesti neile seal ircus,algul kõik ilus kena (mis probleem jne) ja (ei mäelta kes olid seal täpselt aga 2 keisis olid sees) siis kirjutasid, et nemad ei pea aitama ja klient peab ise tegema.Selline teenindus suht jama nagu? Nii et soovitan Ok-serversit
  17. Rs4

    Karvaste Pubi

    Niisiis sai natuke maplisti uuendatud nende mappidega: de_arkanos_final de_dust2_india de_inferno2010 de_museum de_nuke2010 de_inferno_2x2 awp_duckhunt eWig
  18. Rs4

    Karvaste Pubi

    Praegu pole iMesh-iga probleeme olnud veel ja ta pole kedagi banninud.. Ei oska hetkel midagi öelda! Aga jh nagu squekky eelnevalt on maininud siis kõik adminid on jälgimisel..Tuleb mõni kaebus eemaldame õigused.. eWig
  19. Võta glazaga ühendust. Pani minu serveritele amxbansi ja smsscriptid peale + vipi paneel saab ise scripte teha. ja admini muutmine ka. smsiga ostedud admin saab oma nicki ja pw-d muuta.. Soovitan :coolio:
  20. Selle teema võib kinni panna! Ja tänud glazale.. tegi korda..
  21. Nick: eWig Steam/Non: Steam Lemmik relv: M4a1,AK,awp,deagle Kaua mänginud: 3-4a Lemmik serverid: pole lemmikut Clan:ei ole!
  22. Ikka veel oleks abi vaja.....
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.