Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Vahvlikuld

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    56
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    80%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Vahvlikuld poolt

  1. Vahvlikuld

    Orjan tasuta

    tegi mulle str xp usaldan
  2. Trollface.. t2ielik
  3. Vahvlikuld

    Orjan tasuta

    bank pin on peal aga asju on sul ikka ju vaja et fcape teha..
  4. lisa [email:1cxivmu4]Vahvlikuld@hotmail.com[/email:1cxivmu4]
  5. ostaksin j2lle kuni 200m:)
  6. msn? lisa mind 2kki , minu msn [email:qe2v8rpn]Vahvlikuld@hotmail.com[/email:qe2v8rpn]
  7. no eks ma võin ju müüa EURODES ka ja pärast nende eest osta rsgp , lihtsalt mulle isiklikult oleks see natuke tüütum ja pikem teekond , samas ma võin kõik oma irl detailid ka kaasa anda kui tekkib kahtlusi vms , või siis nii et osa rahas eurodes ja osa RSGP see oleks vast turvalisem. Ja lasen kasutaja ära ka kontrollida täna, aga aitähh bump-i eest! ---------- Post added 07-02-11 at 11:31 ---------- bring up my post
  8. ütle kui veel eesti pinne saad , tahaks ka
  9. sama siin lol , oeh kust sellised tulevad , oma 1 posti ja 0 tehinguga tahavad ette ja taha ka veel saada..
  10. lol..mis selle teema mõtte on ? pilte ega midagi pole ja passworde juba karjutakse kõigile.
  11. Mul on selline kasutaja ära müüa: Str 85 , att 60 , Ranged 75 , pray 43 , def 1 , cb 68
  12. Kui aus olla siis see Wordpad ei proofi eriti midagi.
  13. :who:Tervist! Orjan kõiki P2p queste ja combat skille kogemusi on , endal kõik p2p questid tehtud ja enamjaolt on meeles:) Maksmisviis võiks olla RSGP aga võtan vastu ka EUROSID ja seljuhul ainult swedpanga kaudu.
  14. murakaruke , ma lisasin sind:) hetkel sain oma raha kätte mis vaja oli ,aga kui soovi tuleb siis tahaksin sinult ka osta .
  15. miks 2 teemat sellekohta tegid;)? ühest piisab täiesti ja täiesti usutav et ta petis on ,
  16. I agree! minuarust ka postitab igalepoole ja ajab niisama tühja teemat, targutab jne. pmst mingi random postcounter.
  17. Tervist! Müüksin siis sellist accounti, endal on uus main ja mängin pure peal nii et acceptin ainult RSGP :y:Olen accounti esimene omanik ja kõik andmed on olemas ning saab kaasa ka. Accounti pank on ligi 2m max , ei hakkanud tervest pangast pilti sellepärast tegema. Accounti display ja login nime avaldan ainult ostjale. Email registration on hetkel peal aga võin emaili kaasa anda koos kasutajaga , niivõinaa seal ei käi.Ja recoverid on nüüdseks maha võetud.(BANK PIN PUUDUB) KUI MINGEID KÜSIMUSI TEKIB SIIS KÜSIGE AGA VASTAN KÕIGELE!:eat: KONTAKT: [email:3121w4wb]Vahvlikuld@hotmail.com[/email:3121w4wb] Siin siis ka mõned pildid accoundist
  18. nikeboy miks siis msn ei jätnud siia? ma sooviks
  19. Tere :who:OSTAKSIN SIIS 180m ja koguses vähemalt 30m+ maksmisviis: SWEDBANK/SEB või siis Hand2Hand Tartus Sooviksin selle nädalaga 180m kokku saada nii et asjaga suhteliselt kiire ette annan ainult 50+ tehingutele Jätke msn siia või pmige.
  20. müün sulle 100m lisatud msni
  21. u maD? ja tänan et siia need suurelt toppisid ---------- Postitused liidetud 09:30 ---------- Esimene postitus oli tehtud 02:04 ---------- bump
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.