Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

RedRock

Liikmed
  • Postituste kogus

    194
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    2,400 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud RedRock poolt

  1. Kustuta ära see teema lol. Oma arust tegin siia juba teema.. Info on ka vale.
  2. Kõigile soovijatele: http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1777365 Pole tänu väärt!
  3. Avasime basebuilder serveri: cs.neomania.eu:27003 Avasime basebuilder serveri: cs.neomania.eu:27003 BB serveri vip plugin: VIP Menüü (2 valikut) Terroristil: +750 HP valik 5 sek nähtamatus Maavärin CTl: 100 kuuli salves +150 elu 10HE + 5 Flash granaati Machinegun Autosniper Admin chat Reserveeritud koht Menüü käsk: /vipmenu Lisaks on top 3 kasutajad automaatselt vipid!
  4. Kahtlane oli tõepoolest, aga 100% kindel pole.
  5. Adminite loos: http://www.neomania.eu/foorum/index.php?/topic/13-loosin-valja-koigis-neomania-serverites-immu-admini/
  6. Neomania.eu CS Serveritesse saate ühenduda järgnevate IP-aadresside alt: Neomania #1 | Public 80.79.126.219:27001 Neomania #2 | Surf DeathMatch 80.79.126.219:27002 Neomania #3 | Coming soon... Neomania #4 | Coming soon... Samuti kuulub meie kommuuni Kiisu Surf server: Kiisu Surf Pub 80.79.126.219:27020 Koduleht / Kontakt: http://www.neomania.eu Kes huvi tunneb, siis http://www.estcs.eu kommuun kolis lihtsalt uuele aadressile, omanikud on ikka samad -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Et Public serverisse hoogu sisse saada, jagame igale soovijale VIP õigused, postitage oma mängijanimi teemasse ja saadan teile parooli.
  7. Server pannakse kohe-kohe (mõne päeva jooksul) kinni. Kes on huvitatud omale hea ip soetamisest sisi võtke kiirelt kiirelt ühendust. Annaksin sümboolse 25-75 euri eest ära. Vastasel juhul läheb server lihtsalt kinni ja edasine saatus pole enam minu ega teie otsustada.
  8. Serverile kasutusala leitud ja kuna huvi ei tunttud, siis teema kustutada.
  9. On see oluline? Oskan ise oma ressurssidega arvestada. 2 x 2.4 GHz CPU, 4 GB RAM
  10. Kuna mul on aastaks ajaks renditud server ja ma pole veel välja mõelnud, mis sellega peale hakata, siis esialgu pakuks sellise variandi välja. Counter-Strike serverid võiks ilmselt ära anda 0.5-0.6€ slot. Muude mängude ja programmide hinnad lepiks eraldi kokku. Mingit paneeli kaasa ei saa (va juhul kui pakute ise vabavaralise välja). MSN/Skype küsige PSi teel. NB! Alla 5€ tellimustega pigem ei viitsiks tegeleda.
  11. See tont kaotas esimese laksuga õigused
  12. Aeg on tulnud edasi liikuda ja vanad head serverid uuele kodanikule üle anda. Sedapuhku panen müüki KIISU ja Estamers serverid (ehk kogu VPS, mida zone.ee mulle rendib). Serverid on üle 2 aasta vanad ja IP-d juba paljudel kindlasti lemmikutes. Kuna endal pole viimane aasta üldse aega olnud serveritel eluvaimu sees hoida, siis arusaadavalt on ka mänguelamus kannatada saanud. Kiisu Surf pubi on aga endiselt väga populaarne ning alles kuu tagasi olid ka EstGamers DR ja Kiisu Surf DM... Parimatel aegadel võis kuus üle 200€ krõbisevat tasku pista - seda siis vippide ja adminite pealt. Siin ka siis üks näide: Alghind sümboolne 100€, mille võid ilmselt juba esimesel või teisel kuul tagasi tasku pista. Serverite ip-d võib leida foorumist: http://www.estcs.eu - selle võin kerge lisatasu eest kaasa anda Head pakkumist.
  13. Saab keegi sms skripti uuesti üles laadida? Teemas olev link on tühi. Edit: sain eelmiselt lehelt.
  14. Ta rääkis, et võib ärida, sellist asja sa tasuta e isaa kuskilt.
  15. Koomik oled ? Mapi teed ka väiksemaks ?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.