Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

DarkPhantom

Liikmed
  • Postituste kogus

    125
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    82%
  • VP$

    380 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud DarkPhantom poolt

  1. Oleks vaja teha dungeoneering 52-80. BOT'i ei taha, kuna tegu on pure'ga ja prayer door'e peaks välitma. Muidu magic 90 ja ranged 80++ tier 9 binded p2p pakkumised teemasse või ps =) Vastavalt soovile, maksan kas € või rsgp
  2. 0,3€ per Mil SEB ostan! ---------- Post added 20-04-11 at 23:57 ---------- Ostan endiselt
  3. Kui kellegil midagi ütlemist on siis öelge mulle ja näost näkku.
  4. DarkPhantom

    küsimus

    Pole umbes paar aastat ruuni mänginud ja tegin uue acci, kas enam asju droppida ei saa?.. proovisin rauast nänni visata aga ei tekkinud :S samas ükskord panga põrandalt sain küll igast jama korjata. mis värk sellega on?
  5. Omg.. pole ikka veel ühtki kirja saanud :S
  6. Millegi pärast olen ma kindel, et sina seda lauset kuulsaks ei teinud. Selle lausega on ni t-särke kui ka laulusid.
  7. Duhh... on olemas programmid, mis sunnivad videomälu puudumisel kasutama arvuti üldmälu. Läpparitel toimub see automaatselt. Arvuti tipp topp.
  8. Üks lollim kui teine. Sa ei oska komasid õigesti panna, mida sa veel tuumasõjast seletad. USA on venemaast 50x kogenum sõjaliselt. Esiteks on tuumapomm vägagi nõrk pomm, võrreldes nendega mida nüüd Venemaa ja USA omavad. USAl olid esimesed tuumapommid, mida ta kasutas Hiroshima ja Nagasaki peal, näitamaks oma tugevust NSV liidu ees. USA on alati olnud venemaast samm ees. Pealegi külmasõja ajal oli lubatud lasta tuumalaevade kaptenitel tuumapomm ilma luba küsimata. Teiseks...kosmoses ei põle sul miski ära, seal pole hapnikku piisavalt. Mingi kuradi sateliidi pärast mingit sõda ei tule. Arvatakse, et järgmine sõda tuleb usulistel põhjustel.
  9. Suht nõme värk jah... endal sama lugu, et ei mingit kirja, ometi nime on postitatud juba 2-3 korda.
  10. suht nõme teema selle foorumiga jah.. sellised üldised teemad, mis seotud kontode ja customer supportiga võiks ikka tasuta mängijatele ka olla.
  11. Ole sa tänatud, kui konto lahti saan, siis võtan suga kindlasti ühendust, eks ükski heategu ei jää karistamata .. seda heas mõttes seekord!
  12. Sorry for OT, aga mida see def 45 nagu annab, et sellest nii palju kära? EDIT: kuna olen potensiaalne ostja, siis kriitika võiks tahaplaanile jääda!
  13. Äkki keegi lisab kasutaja (väikesed tähed): l_x_s_x_d
  14. keegi oskab ka kommenteerida umbes kaua, teil läks aega, mil kirja saite?
  15. Kurb, et nii läks siis. Mul sama asi basicly, ainult et tüüp polnud lvl 3 vaid mingi cb 60+ Suure tõenäosusega juhtub mul sama asi. Tahaks siiki kinnitusmaili saada. Edit: Tänaseni pole veel mingit teadet saanud, äkki keegi viitsib natuke spämmida minu eest ja lisab: l x s x d Huvitav kas see ka oluline nende javasctiptis kui ma regasin l_x_s_x_d või sidekriipsudega.. sisselogides igaljuhul vahet ei ole.
  16. Mis tüüpi rikkumine sul oli, kui saladus pole? Edit: muidu endal sama olukord.. pärast bänni pole mänginud ja kui oodatavat accounti ei avata, siis tõenäoliselt enam RS'i ei naase ka
  17. Vot.. see ongi nagu asja juures kõige huvitavam nähtus. Pagana meetodi järgi nad seda teevad :S Võtaksid nad siis asja järjekorras käsile, aga mulle tundub jälle nii, et pooled kasutajad tõenäoliselt ei saa jälle mingit teadet. Vägisi tundub, et peab spämmima hakkama, või muidu jääb kahe silma vahele. Jagex fails again :cool:
  18. No see pole määrav, mis rikkumine oli, kirjas on neil konkreetselt, et teate saadavad nii ehk naa, vaatamata sellele kas konto avatakse või mitte. probleem ongli nimelt selles, et seda kirjakest pole sinna postkasti tulnud. Isiklikult oli real world item trading (ilma hoiatuseta pandi kohe litaki 10 blackmarki).. mida järeldades võib eeldada, miks ma seda kasutajat tagasi soovin , rääkimata hämmastavatest stat pointidest aka levelitest
  19. joppab teil, kui tagasi olete saanud.. ma ootan endiselt vastust.. esimesest võimalusest saati (c.a. 3 kuud tagasi) ja pole veel ühtki kirja saanud.. äkki seekord läheb paremini.
  20. Kas keegi kasutaja: l x s x d lisas? Kui keegi kinnitab, et pani, siis saatke mulle PS, sest hiljem premeerin seda kasutajat isiklikult, kui konto tagasi saan.
  21. Ehk kõik täis homod pole ja aitavad siis hädast välja. Oleks hea kui keegi lisaks sinna:L X S X D 1 korra keegi, lubatud see on, kuna jagex ju kirjutas sinna ka ise, et kirjutage ise või laske mõnel sõbral kirjutada. Ettetänades, DarkPhantom
  22. Mul endal oli def 1, pray 31, attack c.a. 40, str 80 kanti, range 80 kanti, mage 90 kanti, hp 80+. combat 60-70 vahel. Aga jagex tibla pole ikka veel kirja saatnud pan appeal kohta :S kahtlen, et kellegil sarnast tegelast müügil, kuid ootan veel pakkumisi.
  23. Aga jah, otsin endiselt, seni pole veel ükski pakkumine meelejärgi olnud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.