Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

eServerNet

Liikmed
  • Postituste kogus

    25
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    60 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info eServerNet'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 15.12.1990
  1. Serverid.ee-s Jõuluperioodi puhul saab 15% mänguserveritest alla. Seega 50 kohalise Sa-Mp serveri saab kätte juba 85 krooniga.
  2. Hetkel käib meil kampaania: Jõuluperioodi puhul saab 15% mänguserveritest alla. Lisasime kodulehele ka serverid tesitmiseks: http://www.serverid.ee
  3. Jah, täiesti kindel. Meie süsteem lihtsalt ei lase sedasi servereid koormata, seega teised serveri rentijad on kaitstud
  4. ---------- Postitused liidetud 21:54 ---------- Esimene postitus oli tehtud 21:50 ---------- Tagasi teemasse:
  5. Võimalik, aga selline küsimus, et miks keelata midagi, mille keelamisel pole mingit otsest põhjust. Kui inimene tahab endale nonsteam serveri teha, las ta teeb. Teiste jaoks kes soovivad kvaliteetset steam serverit, see ei muuda mitte midagi.
  6. Jah, tegemist on steam serveritega. Nonsteam ei ole põhiseadetes kuna tegemist on kellegi kolmanda isiku poolt loodud patchiga, mille saab igaüks lisada kes tahab, seega samahästi me võime pakkuda omalt poolt selle installeerimist, et kliendil oleks maksimaalne kvaliteet nonsteam patchi kasutamisel. EAC serverite kohta tahaks küsida, et kui paljudel selle vastu huvi oleks? Kui on piisavalt huvilisi, siis kindlasti lisame EAC'i nii kiiresti kui võimalik.
  7. Huvitav, sms server on meil pidevalt kasutusel, aga teised kliendid pole kurtnud crashi vms. üle. Kas te installeerisite äkki mingi patchi, mis võis seda põhjustada. Järgmine kord andke kohe meile teada, et me saaks kiirelt probleemi üle vaadata ja selle kõrvaldada
  8. Nagu te teate on Serverid.ee ja eServerNet.com ühinenud ning me oleme võtnud endale eesmärgiks pakkuda kõige kvaliteetsemaid servereid eestis. Me tegeleme iga päev serverite ja teenuste arendamisega ja meid huvitab teie arvamus. Andke meile teada milliseid teenuseid ja võimalusi te tahaksite meie lehel veel näha ja mida võiks teie arvates parandada või uuendada. Näited meie teenustest: Counter-Strike 1.6 - 15 EEK/Koht Tasuta on võimalik saada kaasa Teamspeak 3 channel. Soovi korral lisame ka nonsteam toe, amxmodx'i ja palju muud. Meilt on võimalik rentida ka palju teisi serverid, näiteks: Counter Strike: Source, SA-MP San Andreas Multiplayer, SMS Server, Veebimajutus, VPS jne. Hetkel käib meil ka kampaania: Jõuluperioodi puhul saab 15% mänguserveritest alla. Test serverid on näha kodulehel. Kõik on oodatud! - http://www.serverid.ee
  9. See nädal ostes endale mänguserveri või mõne muu teenuse saab hinnast 10% alla. ( 26/07/2010 – 01/08/2010 )
  10. Test server: 80.79.127.100:27015 See nädal ostes endale mänguserveri või mõne muu teenuse saab hinnast 10% alla. ( 26/07/2010 – 01/08/2010 )
  11. Leht oli mõnda aega maas kuna lisasime teenustele cPaneli toe.
  12. Kuna meil on plaanis suurem uuendus, siis pole veel kõike jõudnud teha. Arvatavasti järgmise nädala jooksul saavad asjad korda ja saab ametlikult hakata pakkuma kvaliteetseid serveriteenuseid.
  13. Jah, see on täiesti õige. Kusjuures firmana alustame oma tegevust eeldatavasti järgmise nädala lõpus, seega need kes sellel põhjusel ei julge meilt teenust osta, võivad seda teha siis.
  14. Koduhostist on asi ikka väga kaugel, tegemist on siiski kvaliteet teenusega. Sügisest alates on plaanis ka EAC tuge pakkuda. Sellegipoolest suured tänud arvamuse eest
  15. Hinnad on tegelikult üsnagi mõistlikud ja konkurentsivõimelised võrreldes teiste kvaliteetset teenust pakkuvate firmadega. Lisaks on need koostatud lähtudes pikemast plaanist, et me ei peaks mingil juhul hindu tõstma. Paljud isegi leiavad, et meil on üsnagi odavad hinnad taoliste teenuste kohta.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.