Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Caffe

Veteran
  • Postituste kogus

    3 323
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    703 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Caffe poolt

  1. Eks ikka ihkan veel sedaani, vanast ajast nii mällu sööbinud.
  2. Vahepeal tuli kevad, ütleks selle lolluse peale. 2015 aasta esimene pesu sai tehtud. Next - kuna need läbipaistva klaasiga porrtuled ei meeldinud, vahetasin suunad ära. Kaugelt otsida vaja polnud, vana E34 pealt jäi alles. Ikkagi nägi natuke mannetu välja, seega teised sussid alla. Ja siis läks mingi päev ilm vist liiga soojaks, sest.. http://auto.motors24.ee/vehicles/442937-BMW-520-1993.aspx
  3. Midagi talvist. [spoiler= ]
  4. Hea endale üles märkida, õlivahetus teostatud ls 343415km. Siiani olnud ainult kalla ja talla, järgmine kuu vahetusse vasak õõtshoob ja rooliotsad. Hiljuti raud ka peale asetatud.
  5. Kui mingi custom immo, siis see võib ükskõik mille pealt olla.
  6. Kast on vale. Ja kindlasti värvi karbid ja stanged kerevärvi. Btw, palju lihtsam on lugeda, kui tekst poleks keskele joondatud. ;D
  7. "Jäätmete liik: Romusõidukid, mis ei sisalda vedelikke ega ohtlikke osi 649AXJ BMW525I must, sedaan" Nii siis see asi lõppenud.
  8. Hea ja halb mõlemad. Annab väikese lisa kiirendusel, kuna rohkem jõudu madalamatel pööretel ning tiba väiksem kütusekulu, aga kui see peaks pekki minema, siis on parandamine kulukas.
  9. Keegi Tanel. Tanklas sai pilti tehtud kuna aku vana oli nii kutu, et peale tankimist enam käima ei läinud, tegin aega parajaks. Polnud väga kapoti alla asja olnud uurida ja avastasin eile, et mootorivahetuse käigus on sinna Vanosega mootor sattunud, VIN koodi järgi originaalis oli ilma.
  10. Enne asus Vändras, sealt sai toodud. Olin varem sõitnud 520-ga ja nüüd sellega võrreldes pani imestama, üllatavalt hästi astub edasi. Eks ta kindlasti sellest tingitud ole, et hoolas omanik ja hiljuti oli mootor ka vahetatud. Ma paiknen Mai kandis, ehk võid märgata.
  11. Ülevaatus edukalt läbitud, co ainuke viga.
  12. No eks sõita ikka, selleks ju autod loodud. Eks katsetan ka erinevaid asju, kuidas istuvad. Võtsin vana auto pealt neerud ja teen mustaks, vaatan kuidas istuvad + shadowline liiste tahaks. Kuskilt leian selle velje kapsli, siis panen ülejäänud külge, pole mõtet kolme ainult panna.
  13. Omapärane. Eks praegu kahetsengi, et vana pealt M-i nupu maha müüsin.
  14. Vana saaga sai läbi ja mõni aasta nooremana vaimustus imelisena näivate suurte kilovattide numbrite üle on kadunud. Järgmiseks sai ostetud Sprite pudeli võrra väiksema, 2.0 liitrise, Vanosega mootoriga 520i. Värvuseks on tumesinine. Eestisse toodud 2005, kui ei eksi siis 3 omanikku eelnevalt olnud. Nagu eelmisegagi, on varustus suhteliselt kesine, ees el. aknad, taga vändaga. Auto tundub olevat hästi hoitud, endine omanik on kõvasti raha ja vaeva selle alla pannud. Pilte pole praegu olnud võimalust teha, mõni üksik. Päris pull on nii.
  15. Peale viimast korda, kui tuled said ära võetud, jäi palju asju ripakile. Hakkasin neid järjest tagasi panema ja siis jäi mingisugune pisike plokk juhtme otsas rippuma, mingeid kinnituskohti pole ja ei ole õrna aimugi, kuhu ma selle tagasi peaksin panema. [spoiler=Pilt] Otsisin koodi (1 390 325) järgi üles, mis asjaga tegu võiks olla, väidetavalt mingi kliimaga seotud jubin, mis ei lase väljaspoolt õhku sisse tulla. Naljakas on aga see, et sellel autol ei tohiks seda juppi üldse ollagi. Ilmselt oli mingi teine samalaadne jubin teise koodiga ning teise pealt varuosa asemele pandud? http://realoem.com/bmw/partxref.do?part=64111390325&showus=1&showeur=&series=E34
  16. Jätan siiski alles. Kellelgi ehk tulesid on müüa?
  17. Keegi varuosi tahab, siis kõik alles peale tulede ja kanginupu.
  18. Muidugi mitte.
  19. Vahepeal edenenud ka midagi. [spoiler=Pilt] Nagu näha, on ühel ilukilbil embleem jalutama läinud ja auto väga räpane.. seda sellepärast, et tekkis vahepeal krõbisevat, läks uus 72Ah exide aku peale, samm on edasi liigutud - nüüd läheb vähemalt käima alati! Pisemaid asju veel vaja teha enne tänavale minekut. [spoiler=Mitte vaadata, kui autost kahju on]
  20. Load ammu käes, aga ilma kindlustuseta ja suverehviga nalja ei tee tõesti. Kõik on raha taga kinni praegu ja günaasiumiõpilasena ei ole just palju variante selle lisaraha muretsemiseks..
  21. What. Täiesti terve, viimane pilt 12. detsembrist. [spoiler=Click] Kahjuks tuli ootamatuid kulutusi seoses sünnipäevaga jms ning praegu raha taga kinni, ootab uut akut ja siis üv-le minek.
  22. Paari kuu pärast Pärnus kohtume.
  23. Enne 3 püta ja vanade küünalde-poolidega hakkas puterdama madalatel pööretel ja taos üle, aga nüüd korras ja läheb küll edasi, ka madalatel pööretel. Üks probleem on ikka, kuskilt tuleb lisaõhku, aga ma ei tea kust. Enne tuli õhulõdviku pragudest, aga see on korras nüüd. Koonukas as koonusfilter? Ma ise ei arva sellest suurt midagi, räägitakse, et võib isegi jõudu maha võtta..
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.