Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

arnika

Liikmed
  • Postituste kogus

    16
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info arnika'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 21.07.1991
  1. http://thepiratebay.org/torrent/6113297 / lihtne viis seda probleemi lahendada, lae alla, aktiveeri, ning edasi teeb see programm juba töö ise ära.
  2. Täida väljad, lae alla draiver ja installi ära... http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
  3. See ei ole nii, et küsitakse: "Kuidas jõuab kütus auto kütusepaagist karboraatorisse ?" vms...ning juhul, kui küsitakse, siis oled arvatavasti neile äärmiselt lolli mulje jätnud ning nad ei usu, et oled sobiv kanditaat. Samas võivad taolised küsimused esineda ka tugeva konkurentsi puhul, siiski enimküsitud küsimused piirduvad sellega, et kas oled varem millegi taolisega tegelenud jne... Teatud erialadel on ka testid, kui ma ei eksi - seda taaskord tugeva konkurentsi või siis ametisse sobimise puhul. Kas on mõtet üldse minna kutsekooli ametit õppima, kui sul puuduvad isegi teadmised või hoopiski ettekujutus erialast, kuhu plaanid minna`? Kutsekoolid on siiski eelkõige eriala omandamiseks mõeldud.
  4. Sisse saamiseks kll midagi erialast teadma ei pea...Kool on selleks, et õppida . Teadmised tulevad kasuks. Samuti ei ole määravaks keskmine hinne. TKHK-s oleneb kõik sinust endast, näiteks : sul on halvavõitu keskmine hinne, aga kõvad erialalised teadmised ja kui suudad komisjoni veenda oma teadmistega, siis oledki arvatavasti sees. Samas kui seal vestlusel vms, oma eriala õpetajale ette mingit moodi jääd(nägu ei meeldi, käitumine jääb ette jne), siis võivad huijata mõnuga.(teate kll neid õpetajaid.) Koolist endast : Ühikad on korralikud, kaasaegset tehnikat on kah omajagu, stippi saab kergelt(~38 eur kuus), õpetamis tase on hea, samas mitte väga hea, ning teatud ainete puhul annab soovida . Teooria ja praktiline pool on balansist väljas veits(sõltuvalt erialast). Kooli hooned on korralikud, äsja renoveeritud. Ehitamises on ka uus autoremonditöökoda - sinna saab sisse hea tehnika jne. Üldiselt on hea kool, ainus mis ärritab selle kooli puhul , on lõpueksamite kergus - pmst igaüks lõpetab selle kooli. Isegi need, kes erialast midagi ei jaga ja on kuidagi viimasele kursusele sattunud, seda sellepärast, et kursusejuhatajad on liiga leebed õpilasi puudulike hinnetaga edasi viiva järgmistesse kursustesse.
  5. Samat errorit pole küll jah, kuid lahendusi on seal selliseid, mida arvasin sulle kasuks tulevat. Aga kui ükski varjant neist ei sobi, siis hmmm... http://www.bhcblog.com/2009/03/09/fix-for-the-system-administrator-has-set-policies-to-prevent-this-installation-error/ Mina isiklikult ei näe siin kuskil mujal probleemi, kui et sul ikkagi puuduvad administraatori õigused. Tee kõik punkt punkti haaval uuesti(HVfoorumist), ning proovi ka seda uut linki. Ning oled sa proovinud installida ka sun javat vms? Oletan, et proovid Java v6 installida...? Ehk ajab ka sun asja ära? + siin on ports õpetusi, kuidas sellise erroriga on toime tuldud... http://www.google.ee/search?q=the+system+administrator+has+set+policies+to+prevent+this+installation&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:et:official&client=firefox-a
  6. See on juba sinu probleem. (Üle kolme tuhande allalaadimise on tehtud...) Miks ma peaks andma vigaseid linke? Lõbu pärast? Kui korras, siis lukku ?
  7. Kas proovisid kõiki varjante, mis hinnavaatluse foorumis olid välja pakutud?
  8. Põhjus miks sai üldse HJT siia postitatud on lihtne - taolised errorid on kerged tulema nuhkvara olemasolu või siis nuhkvara tekitatud kahju tõttu. Seega pole raske viia läbi HJT protseduur, veendumaks, et arvuti pole nakatanud nuhkvaraga. Juhul, kui HJT logis pole vaja midagi parandada , siis on ju kõik korras, vähemalt saad kindlama tunde... Ja jkymmel, kui sa nii palju "matsu jagad", siis ole normaalne ja ära postita oma googli sitta...Mine googelda ise ja aita abivajajat. Loodan, et taoliseid konflikte meie vahel enam ei tule, siiski oled ju suur ja tark ning taipad kindlasti, et selline mõtetu tänitamine ning "kuidas seel veel aitab????:O", ei vii kuhugi väja. Kõike paremat.
  9. Seal on suur ikoon - Download LG...Pole ju nii raske ?
  10. http://lg-mobile-sync-for-android.software.informer.com/
  11. Olen hiljuti samasuguse probleemiga silmitsi seisnud. Proovi antud lingis lahendusi, mis on sinna teiste poolt postitatud, ehk sind aitab mõni... http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=482277&highlight=Error
  12. No kuradi lohh oled w? Mis kuradi postcounter !!!??? Paistab, et sa ei jaga üldse matsu. Sa võiks ise googeldada : how can i not look stupid in forums (vastus oleks, ära postita enda mõtetut, sisuta sitta + ainus kes siisn pc-d kogub, oled sa ise) Programm, mille postitasin kustutab/parandab taolisi erroreid, seega oleks mõistlik proovida, ehk aitab... Heida pilk ka nendele linkidele: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-sound/this-application-failed-to-start-because-side-by/7673bf12-87c2-48ca-b5ae-b8aa85e295dc http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-pictures/error-the-application-has-failed-to-start-because/df019c0d-746e-42d0-ad68-465e18e3f3ef
  13. HJT http://free.antivirus.com/hijackthis/ Õpetus seal samal lehel...
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.