Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

cheli0s

Liikmed
  • Postituste kogus

    29
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info cheli0s'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.08.1988
  1. Registreeritud. Loosiõnn naeratab just minule =)
  2. Minu käest see kasutaja tuligi, sa näed ka mis paska siin aetakse minu ja kasutaja kohta? . ja kes sulle sõnaõiguse andis? sa oled järgmine lambikas kes tuleb siia mölisema täiesti lambist. muidugi savi mis acciga edasi teeb, aga ma räägin et need ajukad siin ajavad ikka MEGA sitta suust välja. sinusugused ajavadki närvi.
  3. Janek. sa oled ikka veel taun. kuidas sa aru ei saa et mina ei võtnud seda ära. Tomilt on mõtetu küsida seda , ta raudselt ei mäleta, oli aega tagasi ka ikka. ütleme nii et. janek ei müünud seda edasi. näidake pilte ja proofe affikari. nahui te siin lamete lambist. ma ütlen ka et janek käib oma geipoisiga tantsimas ja skinead paneb vabsee oma ema onju....no tra kuhu se jutt kõlbab....minge hoidke suu kinni ja jälgige oma t*ra . mingi mõtetu arutelu käib siin. PROOOOOOOF NADA!!!! ja tõsi, kui ma oleks scammer, kas Cink omaks seda kasutajat siiamaani? mina ei ütleks et janek kolmas oli. kas sa oled omanik kui mängid max nädal aega?ja kui olekski. siis oleks järjekord selline: Tom, Allan, Janek, Allan, Cink. seega teoreetiliselt jah on ta viies, aga praktiliselt on maximum 4, mina ütleks 3-s. Crown, näita teemat või pilte et janek selle maha müüs. ma ei tea, mind igatahes ei koti, see on Cink-i valik, kas usub mind , kelle käes on acc olnud 2 korda või täiesti lambikaid jobikotte kes siin üritavad keegi olla. Sorry et reostan teemat siin aga kasutajat tuleb kaitsta korrektselt ja hoida eemale piidrid kes siin proovivad maha teha seda. mina olen oma jutus kindel,kuupäevaliselt ei oska nimetada kes/mida/kuna tegi, aga scammer ma pole igal juhul. janek võib rääkida mis tahes, mind ei kotigi sellise venna jutt. juhtus mis juhtus, asjad klaaritakse ära varsti. aga need mõtetud vennad, pange palun suud kinni.
  4. Crown, kellelt sa küsid? janekilt? oiii, tema on jah teadja et ma olen müünud/vahetanud/ostnud/scamminud tikega. mina ei pea janekit omanikuks sest ta sai vähe mängida. juhtus janekiga üks asi ja kõik, täpsustama ei hakka. Tike omanikud on olnud, algne omanik> mina > nüüd Cink. tule ja tõesta pildiga et Cink on 5-6s omanik...tolbajoob nahui , kui midagi tarka pole öelda siis võiksid selle pasaaugu kinni panna onju...
  5. skinhead, kes sa sitam*nn oled et sa tuled ütlema et ma olen seda sitaks müünud ja tagasi tõmmanud? proof on sul üldse olemas? tõesta kelle käes see olnud on...sa hui saadki . affipoiss, pane parem suu kinni ja ära levita mingit jura siin.
  6. Aga müügis on ikka. paari päeva jooksul lasen ära siis kontrollida.
  7. kellega ühendust pean võtma et saaks kontrollitud?
  8. see pole üldse hea server, adminid on taunid, max 10 inimest sees,5 mode,3 donatorit ja 2 random venda. saad ainult monstere killida, pk-st võid unistada.
  9. recs off, pole loginud sellega ikka veel. pole aega olnud , seega pank sama ---------- Postitused liidetud 22-06-10 01:27 ---------- Esimene postitus oli tehtud 21-06-10 02:40 ---------- keegi kontrollida viitsib? ---------- Postitused liidetud 21:03 ---------- Esimene postitus oli tehtud 01:27 ---------- FOR SALE! keegi kasutajat ei jaksa kontrollida ? kirvehinda ei nõua
  10. janeki kätte pole see sattunud peale seda ühtegi korda. ja ega ta väga palju ka ei teadnud. vana omanik ütles mulle veebruaris enamus andmeid. janeki käes oli see juba päris tükk aega tagasi.
  11. ütleme nii et. esimene omanik lasi mängida mul, ta ise oli total quited. siis läks se janekile.mina ei nimetaks teda omanikuks, natuke mängis ainult., siis juhtus väike õnnetus, janek, kahetsen seda. . ja nüüd on see jälle minukäes, ehk olin ja olen teine omanik. omanikuks nimetaks ma seda kellel on midagi ikka pikemat aega, nädal+ vähemalt. aga kui mängid paar päeva, siis see ainult puhas mängimine. aga ei taha siis?
  12. ma olen teine omanik. ma ei tea mis udukat teised ajavad siin.
  13. Vahetust ei taha, raha tahan saada. Hind nüüd 500.- , keegi tahab?
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.