Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

djcheimo

Liikmed
  • Postituste kogus

    23
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info djcheimo'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 06.07.1993

Kontaktid

  • MSN
    djcheimo@hotmail.com
  1. Vat kus ütles pääsuke
  2. djcheimo

    Musa !!!

    Kuula ja ütle arvamus. http://www.youtube.com/watch?v=Slc3S5UOt2I
  3. Müün siis samsung YP-Q1 player. Väga hästi hoitud, kriime pole. Nupud on puutetundlikud. 4GB mälu... Sellega saab ka filme vaatata ja mänge mängida. Kaasas on kõik mis poest ostes (karp, õpetused, usb juhe, klapid, plaat) Hind paku ise... Parim pakkuja saab endale. Ise ostsin uuenda ja maksis 3200.- Umbes pool aastat vana. HEA OLEKS KUI PÄRNU KANDIS !!!!!!
  4. djcheimo

    Internet radio

    kuula head raadiot http://www.10405.listen2myradio.com Supper hea musa tuleb E-R kell 11.00-17.00
  5. Vb sul arvutis mingisugune player puudu või midagi taolist.
  6. Uuri aadresi http://djcheimo.jimdo.com ja vaata mis põnevat endale leiad. Muusika tv radio pildid wallpaper jutukas hardstyle,hardcore,jumpstyle download ja kõike muud veel.
  7. Mõtlesin et muudaks üle pika aja helinat, ning ei oska midagi panna asemele. vanast juba tüdinenud. Mingit lugu võiks keegi pakkuda!
  8. Ehk keegi soovitaks mingit lugu, mis sobiks hästi mobla helinaks?? Hea kui oleks mingi eesti keelne ja naljaga. Aga võib ka muud pakkuda.
  9. Eks muutused tulevad!!! ---------- Postitused liidetud 18:12 ---------- Esimene postitus oli tehtud 18:11 ---------- mida veel soovid?
  10. Heh ;D Ta ise ei oska kribada;D
  11. Suvi, sa oled nagu mingi värdjas pääsuke kes siristab ühta asja mitu korda. Nii haige ei sa olla ikka. nagu kedagi huvitab ka mis sa siin räägid.
  12. hetkel ei sa, aga kui soovi võin panna. Erinevad pakkumised kirjutada e-mail: [email:27izs410]cheimo123@hot.ee[/email:27izs410] ---------- Postitused liidetud 23:01 ---------- Esimene postitus oli tehtud 22:59 ---------- No mida teemat. Kui kellegil mingi probla, siis mail on [email:27izs410]cheimo123@hot.ee[/email:27izs410] ---------- Postitused liidetud 23:03 ---------- Esimene postitus oli tehtud 23:01 ---------- Muide muutused tulevad veel, kõik pole veel tip top korras ( algus sees )
  13. Pole just algusest peale minu tehtud, neti kaudu teen, aga mis te arvate, mis võiks veel juurde lisada?? http://www.djcheimo.jimdo.com Pakkuge siis normaalseid asju, mis veel sinna pole pandud!! ---------- Postitused liidetud 20:47 ---------- Esimene postitus oli tehtud 07:58 ---------- On ka lisasid juures. Saab nüüd siis ka hardcore tv-d näha kus tuleb 24/7 hardcore live ja muusikat. Saab vaatata filme, kus 24/7 käivad filmid ja vahepeal korra päevas ka multikas. Saab nüüd ka hardcore/hardstyle radiot kuulata. Saab nii uuemaid kui ka vanemaid hardstyle/hardcore/speedcore plaate ja albumeid tõmmata alla.(uuendame igapäev, muusikat tuleb sinna palju) Saab mänge mängida. jutukas lobiseda. taustapilte tõmmata. ja tulwkul on veel palju lisasid. külastage ikka.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.