Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Skinhead

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    169
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Skinhead poolt

  1. Heya. Terve päeva saanud möllata bandoses. Suht feiled tripid, olen tanker. Last trip oli +110 bossi. 4 man. Nüüd uut tegema:) Missed boots 1. Missed boots 2. Ja siis enda loot mis sain +110 bossilt.
  2. googler. Asi selles ,et ta ise spämmib teiste päevikutes ja siis kui tema omas spämmitakse siis nutab, nii ,et f off sulle. 8,6p acci eest. Arenda veel, saad 9,5p vb järgmine kuu:)
  3. Skinhead ongi kiilakas, tean seda:) Aga millal saab su nalja jälle näha? Ootan nii väga, sul liiga head naljad:) Acci eest 8,7p nüüd. Langes suts.
  4. Näed sul jääb koguaeg ette kiilakas vms? Mis sa oled mingi tuka vend ise? Loobid tukka ja oled õnnelik? Ukraina - Ei nohm asi selles ,et poisile meeldib huumorit ja oma debiilseid nalju teha, ma üritan ka sama lahe olla. Sorry vms. Muud öelda pole siis kiilakas ikka , aga kahjuks see pole mõnitus. Mõtle mõni geniaalne ütlus veel välja nagu eelmine kord IRCUS mõtlesin, aga kahjuks feilisid, kuna lapsikumat sõna pole ma enne kuulnud.
  5. Olen noorem olnud, aga mitte sihukese puudega nagu sina vms. Sul kohe eriline puue ju, üritad lahe olla oma mitte lahedate naljadega ja omada. Ürita vähe normaalsem välja paista, on sinu vanuseid kes ajavad sitaks normaalset juttu, aga sina. Seda ei suuda. Üritad oma uncool nalju teha ja rebida aga igast Irc chatist saad bänni kuna keegi ei viitsi su lapsikut möla kuulata vms? Edu sulle rsi acciga.
  6. Lol. Kasutaja on vägagi kena, aga inimene kes sellega pelab on lapsik pubekas. Aga kokku ikkagi 9p. Edu.
  7. Hehehe, ma ei boti:) Igastahes eile läksin bandosesse ,et lambist tankin, gf. Esimene boss ja chest Cs-ga 5,4m näkku ja kõik vennad krt telesid, sihukene värk ajab vihale. Igastahes kutsuge sara, bandos, zammy. Rohkem sooviks ls kuid võib ka Cs. Paraa - Sa ei ole naljakas, tead seda? see ,et sa sihukesi linke siia topid, näitab ,et sul tuli pubeka iga peale, 12 aastane , pole imestada. Pole mõtet vihastada, 12 aastastel poistel on jah sihukesed huvid( Mõtlen sellised huvid mis seal videos toimub mille lingi saatsid) ära põe, sa ei aja mind närvi, võid veel saata aga varsti lendad siit, või kutsud oma supinoku teami siia ja hakkate flamema? Dexxr jne vms? Supinoku ka su geniaalne sõna vms, karmid sõnad sul bro. Igastahes jahm. Bandos chest: Ning mõned clued.
  8. Vahest juhtub, ennegi luckynud:D Aga eks paistab, bandoses see nuss ,et käiakse siis ka CS ja 10 inimest, enne jääd miinustesse kui kasumi ja seal ka väga ei taheta LS-ida kui pole hea gear + ext.
  9. Nojaa, eks kaks suht kallist skilli ka vms:P Aga jahm, edu:) Hüppan ka varsti rsi, killin vähe steele/ironeid, vb luckyb visage ja saaks herbi extremide jaoks done, hetkel suht pask GWD minna, sara jne ei taheta väga kui ext pole, eriti välismaalased.
  10. Ma saan aru ,et trollid, mulle meeldib lihtsalt vahest elulugu kirjutada:) Muidu ise rsi pelad veel?
  11. Sips - Tead ,et ma ei egasmi d skirdi peale, see oli d legs ja see polnud egasm vms. Kui sinu jaoks egasm siis kahju, kuna mis ajast on egasm see kui lihtsalt ütled inimestele rahulikult d legs vms? Osad ütlevad kui saavad starved ancienti ka, see ka kohe egasm. Tead mida ma ei salli? Vendasi kes rsis rikkad or heade statsidega ja siis pikendavad oma e-peenist galeriides ja võtavad kõik vead välja. Tahad öelda ,et sa pole noob olnud, hakkasid rsi pelama oli kohe sihukene acc olema nagu hetkel? Ära tule sihukest asja ajama, sihukesed vennad on väga tegijad endaarust kui on rikkad või suure totaliga ning kui keegi saab mingi väikse dropi ja julgeb öelda kuhugile siis see kohe egasm? Või siis asi ,et sa üritad nalja siin rebida või kedagit omada, sorry aga Sipsik, kasva suureks vms. Nüüd tean mis su järgmine vastus ka on, jälle mingi kõva õpetus või mida iganes. Ma teen sellises järjekorras nagu mulle meeldib. Untrim str cape omab jhm, miks peaksin mõne skilli vigaselt 99 nolama ,et saaks trimmed? Või siis F cape tegema? Pole aega, viitsimist siis ei tee ka. Ma ei tee skille ,et kellegilt reppi saada, sellepärast ma nolama ei hakka ,et kellegilt saaks reppi. Väga ei koti kas repp tõuseb kui saan mõne skilli 99 või mitte vms? Soz. Ei koti hetkel see skill ja pole kavas teha, nkn varsti quited, uude kooli minema ja seal pole väga aega mingit RSi vms pelada, kui siis vahest kui aega on:) Ranged, Summ vms? Asi selles ,et kole vaadata aga pohhui vms? Sul kole vaadata, mulle meeldib, minu acc. Peaasi ,et endale meeldib. Ära tule ütlema nüüd ,et kriitikat ei tali? Talun küll, lihtsalt peaasi ,et endale mu acc meeldib ja päevikut pean ka enda jaoks, kuna tore vaadata millagil vms mis dropid ja levelid millagil tulnud, tore on kui ka kommitakse aga ,et kellegile midagi meeldib, sellepärast küll midagit nolifema ei hakka. Sa võibolla nolifed sellepärast ,et kellegile meeldiks aga kahjuks ma ei ole selline, aga tänud kommimast, ootan uut vastust:) Joy - Tänud:) Aa Sipsik see ka veel, kõik ei maksa IRL Raha ,et neil rsis keegi corpiks or GWD-ks vms ? Selle raha eest võiksid midagi muud teha. Aga jahm:) See on õige kraam Aga dvi, eks mingi päev postitan mõne pildi kui rsi satun:) Olge mõnusad seni.
  12. Vsu, tra ära dungi nii kiirelt:D Btw nüüd tuleb vähe pilte ka, öösel surin d bootside + fighter torsoga, oligi kaua torso:D Tuleb uus teha nüüd mingi aeg.D Igastahes jahm, huntisin wild piedega d bootse, kasum tuli:) Not bad. Elite clue. Ah tuli siis üks d item ka lõpuks:) D bootsid d boots2 Tegin endale kaitset ja tegija levelit juurde:D
  13. Jep. Ma algul mõtlesin ,etg tulen Rkv kutseka, aga ei viitsi. Elan Rkvs ja igav. Tahaks kaugemale kooli, muidu lähen ka kokaks õppima ja kui tahaks RKV, oleks kindlalt sees.) Aga mis pinge on õppida koos ossidega ja veel kodulinnas kus pmtslt enamusi tead? Igav hakkab, but muidu normaalne kool.
  14. Päris kena acc, eriti summ:) 'Kindel 9p.
  15. Pole sihukest viitsimist hetkel kahjuks, tahaks millagil alsta aga eks paistab:) Suht perses koht ka living rock, sain eile öösel igastahes def 95 ja cmb 127 ning d legsid. Hiljem lisan koos elite clue rewardiga(teen alles)
  16. Sipsik - Vaata kui vana pilt see on:D Nüüd on ammu slay helmid ja muu gear. Pisargaas, - sa oled ise omatud:)
  17. Naisi? Tahtsid äkki öelda 12 aastaseid pubekaid?
  18. Hahaaa, vahepeal igasuguseid asju saanud teha. Mõni pilt teises arvutis jne. Igastahes pildid.
  19. Jaanus. Vaata sa järeldad ,et 16 aastased poisid kadedad, võibolla sina oled kade ,et tal mingi range rover jne. Mind näiteks see asi ei koti üldse, ma tegelen ise ka muusikaga, nimelt rock/räpiga. Ning mul küll polw unistus range roveriga ringi sõita, 16 aastaseid pubekaid vaadata ja kõige tipuks OBAMAga õhtust süüa valges majas. Minu jaoks on need 0 väärtusega, võiks sõita, võiksin süüa aga kade küll pole. Kuna need vähe tähtsad asjad, maailmas on ka tähtsamaid asju. Sellepärast enamuse muusikud ei saagi kaugele ega ei kirjuta ennast ajalukku ,et nad teevad muusikat raha eest. Vaadake 60-70-80ndate bände, enamuse on nii kuulsad ,et siiamaani kuulatakse ja vennad teenivad miljoneid. Kuigi ise vb ei tegutse. Lihtsalt Jaanus, kui sina või mõni tuttav sul on J.B peale kade, siis ära ütle ,et kõik muud on kadedad. On ka paremaid asju maailmas kui mingi Range Rover või 16 aastased pubekad. Ning tänapäeval loeb jah numbrid, kuid nende numbrite eest ennast küll narriks ei tee. TÄnapäeval on raha teenimis võimalusi sitaks, peab ainult julgust ja aju peab natukene töötama ning võid sihukest pappi kokku lükata, ilma ,et ennast narriks teed nagu teeb seda J.B ja veame kihla ,et tema "meeskond" teenib 10 kordi rohkem kasumeid kui J.B , kuna nad oskavad tatikaid ära kasutada. See pwnib J.B üle, need vennad rockivad, J.B imeb. Ootan nüüd sõimu vms?
  20. Mati, tal parem stats + muud asjad. Kena kena:) Btw, ma asq2 rsist:) GL sulle.
  21. Ei läheks ka siiis sinna kui saaks tasuta pileti, müüks parem pileti maha. Ei tea ei salli seda venda, laseb ennast liiga palju mõjutada. Ta nii loll, 16, peaks mõistust olema, aga ta on ise kuulsuse peal väljas ja tema "meeskond" lükkab sitaks pappi tasku, JB jahib ainult kuulsust ja teeb lolliks. 1-2 aastat veel ja võin kihla vedada ,et keegi ei tunne teda enam pmtslt. Nagu oli selle Iirimaa naislauljaga? Kes talendijahis sai 2. koha. Kas enam lehed kirjutavad temast? EI, alguses olid koguaeg lehed täis, selles asi ,et kedagit ei huvita enam selline. Jäävad need kes vanad tegijad ja uued tegijad kes oskavad muusikat teha. Nii räp, rock, metal, pop jne, mitte kes teevad sitta kokku kuulsuse pärast. Varsti nad lihtsalt istuvad võlgadega prügikasti taga ja joovad Lemoni.
  22. Hey. Sai vahepeal toksitud ca 300k mining xpd. Nüüd paus kuna ühe arvutiga laggib sitaks miningut tehes, teisega vahepeal taon:) Kuid hetkel slayerdan + teen defi rohkem:) 10k xp veel ja slay ka 81.
  23. Superman on normaalne mode. Vähemalt keegi teeb nalja jne:)
  24. Osaleks aga reedel pole kodus ja laupäeva õhtul tulen. Muidu gl.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.