Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

raunos1

Liikmed
  • Postituste kogus

    796
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    739 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud raunos1 poolt

  1. Tere. Ei viitsi ise lihtsalt päris nullist alustada . Ideaalis võiks olla mingisugused esmased questid tehtud olla ja base total a'la 500 aga vaatan kõik pakkumised üle.
  2. Ostan algelist HCIM acci. Mail peab kaasa tulema.
  3. Mis hinda soovid ?

  4. Täna bottida pole saanud kuna wboti DDOSitud terve päev. aga väike areng siiski toimunud
  5. Naljalt üle 30min proggysid ei saa lihtsalt tuleb random ja asi jookseb kokku . Eile teenisin seedide müügist 300k ning täna mängin veits ise sest bot maas.
  6. Gravediggiks natuke teemat ja küsiks kas keegi on ka juulikuus Tapale minemas? Endal 3's Juuli minek.
  7. Wbot'i kasutan hetkel veel.Powerbot pole oma cliendiga veel välja tulnud. Püüan postitada ka bot proggysid aga kuna ma väga ei babysiti ja kõiki randomeid bot ära ei tee siis ei pruugi see alati õnnestuda
  8. Botin siis sellise kontoga kui aega mängida pole ja kui aega mängimiseks on pelan ise. Plaane otseselt polegi.Botin seda mida parasjagu viitsin
  9. Omal ajal solosin bottides nädalaga 82 dungi.
  10. Kas mõni moderaator/administraator võtab midagi ette ka ?
  11. Härra Slile ütleks, et täna on viimane päev. Sli sa pole tänase päeva jooksul ära maksnud niiet ootan millal sind bannitakse
  12. Tuletaks Slile meelde, et tähtaeg hakkab lähenema.
  13. Sli lubas siis hiljemalt 20.märtsiks raha tagasi maksta.Selle ajani võiks see teema olla avatud eks näis mis saab.
  14. Mina olen petta saanud kas mõni mode bannib sli ära ka?
  15. http://www.upload.ee/image/2087589/Tiitlita.png Crystal Sli nimeline player oli siis talle andnud selle konto andmed kelleks on SLI. Niiet sli mina seda kontot enam ei taha. Maksa raha tagasi või lepi banniga.
  16. Ei või ikka midagi,sest sain küll sinu kaudu konto tagasi aga nüüd sisselogides võttis mingi tüüp minuga private chatis ühendust ütles et 2-3 päeva tagasi andis keegi MINU konto talle.Nüüd on acc cleared.Kahtlustan jätkuvalt sind ,et andsid lambist konto kellegi teise valdusesse mõneks hetkeks, et oma ip'd varjata.
  17. Mina pole selliseid recovereid peale pannud ei ole panin hoopis muud recoverid ja nüüd järsku on need recid. WTF nagu.
  18. raunos1@hotmail.com on minu msn olen ka su listis või vähemalt mingi aeg olin.
  19. Kuidas saavad need recoveryd olla sel ajal lisatud kui kohe peale seda kui ma sinult konto jaanuaris ostsin panin oma recid peale.
  20. Ostsin jaanuari alguses kasutajalt Sli initiate pure mille ma tegin barrows pureks ning ka memberiks nüüd kui mõnda aega polnud lihtsalt aega mängida jäi konto seisma täna mõtlesin,et võiks RS'i jälle pelama hakkata aga mis ma näen sisselogides ütleb password is invalid. Tegin seepeale recovery kasutades andmeid mis ma Sli'lt sain tulemuseks oli muidugi DENIED.Muide recoverdades vaatasid mulle sellised recide küsimused vastu mida mina peale pannud ei ole http://www.upload.ee/image/2074607/Tiitlita.png Pilt ülekandest http://www.upload.ee/image/2074625/Tiitlita.png Minu tehingutest on näha,et olen kasutajalt Sli konto ostnud ning panen siis ülekande tõestuse msni kõnelust mul enam alles pole sellest ajast kui konto ostsin. Mina peaks olema selle konto kolmas omanik esimene olevat olnud selle foorumit "Tanel" teine "Sli" ja kolmas siis mina.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.