Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

reikz

Liikmed
  • Postituste kogus

    172
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    500 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud reikz poolt

  1. Bank pini pole peal ja rec on peal... seda piltidelt juba näha... aga tõsise ostjaga võtame need kood emailiga maha,
  2. Müüks siis oma kasutaja maha, kuna see kaua seisnud ning ise huvi kaotanud selle mängu vastu. Pank: Raremad asjad kotis aga pangas veel ~ 2-4m eest slayer asju( Potid,Toit,Pouche jne .. ) Blackmarks: Sisse logimine.(Recid võtame koos maha või muudame ning emaili samuti) Skillid: Taskid: Questid: Asjaga on päris kiire.Kõik info saab kaasa. Hind:35 (100m gp) Tehingu viis:Swed. Rs gp ~100m Nimi:R. Maakond:Harju Linn:Saue E-mail:- Msn:reiks_11@hotmail.com
  3. Parandaks... Igasugu asju.. jah aga lisaks ka seda,et see pm kliimarelv.Milla on võimalik huvitavaid asju esile kutsuda.
  4. reikz

    Otsin orja.

    Oleks vaja teha 3 questi: bak to my roots( pool tehtud),Lunar ja Catabult cons vms
  5. Usaldusväärsetele käin ette.
  6. Joint jah juba kulunud teema.. aga samas viimasel ajal on hea soe kerge gravity hitt võtta ning telekat passida , hea chill. Tund natuke hiljem kerge piip peale ning kõik timmis : ).
  7. Busted? Enivei vaata millal see vend selle ära ostsis ning sellest ajast pole mingeid probleeme olnud.. To ise hüppas alt ning next spam gonna gett warned.
  8. Esimene pakkumine 15Euri.. Paluks arvestada siis teistel sellega : ). (Sugunimi natuke vähe ole aga eks näis)
  9. Hei!Kahjuks/Õnneks enam Runescape ei huvita ning eks asi ole ka aja taga kinni ning siis otsustasin, et müün oma acci maha.Minu kasutaja olnud algusest peale ning keegi ei tohiks andmeid teada.Kõik info saab kaasa ning vajadusel võtame koos recid ja asjad maha.. (Kaua eemal olnud ning enam ei taju seda). Aga aitab jutust ja lisan siis mõned pildid. : ) Skills: Pank: Suht tühi aga siin välja toodud mõned tähtsamad asjad..Pangas 1m+ asju veel. History: Login:Nagu ennem mainisin, et recid võime koos maha võtta ja need annan nkn kaasa. Quests:Tähtsamas tehtnud aga muidugi nii mõndagi veel teha.. DT,MM,jne tehtud Pakkumised jätta teemasse või saata privaat sõnum.
  10. Huvitav kas Revol omad joped moderaatorite reas or what.. Ise ka varem 1 korra banned saanud kuna teavitasin inimesi Revo taustast.
  11. sick.. oleks mining ja rc 80 ....... edu
  12. Niikaua ei jää geyd ette kuni nad tänaval paraade ei korralda või veel hullem panevad tatti kuskil vanalinnas.Sorry aga see on haigus, aga samas what ever.Las geyd puurivad üksteist, ongi hea jääb rohkem vabasid naisi ; )).
  13. Üksi ei soovitaks hapet trippida.Samas mediteerida ja hapet trippida oleks päris deep teema.(vaata, et üle ei kammi)
  14. U fail kid, nimelt see vabamüürlaste sümbol.Aga edu sulle, ära palju nola muidu varsti prill ninal... Oh wait? ; )
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.