Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Homm

Blokeeritud
  • Postituste kogus

    24
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    0 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info Homm'i kohta

  • Teised grupid Blokeeritud
  • Aste
    Banned
  • Sünnipäev 03.03.1985
  1. .wmv 24 fps Quality vali mingi 75% kanti. Suht norm näeb nii välja minuarust. Failisuurus normaalne, et hea siis Youtube uploadida.
  2. DL'i Spybot S&D ja Malwarebytes Anti-Malware, ja mõni korralik viirusetõrjeprogramm ntx NOD32. Ava oma Windows safe modes, siis jooksuta kõigi 3 programmiga full scan. Scanni kas mõni programm ühendab interneti portide 81 või 82 kaudu, neid enamasti RAT'd kasutavad. Ma ei mäleta täpselt aga vist oli nii, et avad cmd ja siis kirjutad sisse "netstat -n", ja otsi siis :81 ja :82 teisest IP'de tulbast.
  3. Ei soovita, SystmFrk on scammer.
  4. Lockerz sinuarust orignaalne ja uudne idee? lmao.
  5. Ty, parandasin ära. See on see öösel üleval olemine. xd
  6. See obviously scam ju. Mõttega te oma aega kulutate?
  7. Ty, parandasin ära. See on see öösel üleval olemine. xd
  8. Toimib ka sapphire ringidega - 5k sapphire ringidega (15m) transferrib 865k gp, 173 gp iga ringi pealt siis.
  9. REQS: - Raha saaval accil võiks olla korralikult raha, kui 100m siis perfect, ja alla 5m on mõttetu.[/*:m:udi0ur1w] - Raha andval accil peaks ka loomulikult raha olema aga ei ole vaja nii suuri koguseid kui andval accil. [/*:m:udi0ur1w] - Raha saav acc võib olla F2P[/*:m:udi0ur1w] - Raha andev acc peaks olema vist ikka P2P, vb saab ka f2p aga ainult kui summers end quest tehtud [/*:m:udi0ur1w] - Raha andval accil Summer's End quest tehtud.[/*:m:udi0ur1w] (Summers End requirementsid on Spirit of Summer done, 23 sum, 37 wc, 35 hunt, 45 mine, 47 fm, 55 prayer [ja pured saavad ka seda teha kui neil 55 pray ja 23 sum] ). Näites siis on raha saaja on account A ja raha andja account B: 1.) Account A ostab diamond ringe GE min price (19,4k ea) eest. Neid ei tohiks olla väga raske saada kuna diamondid on crashed. GE buy limit on 5k iga 4 tunni tagant. 5k diamond ringe ongi pmst natuke vähem kui 100m atm. 2.) Account B ostab account A'lt diamond ringid ära trade price eest (20.5k). 3.) Account B müüb diamond ringid Rogue Traderile minimum price (19,4k ea) eest. (ta ostab kõiki ringe/braclete/amulete ge min price eest) Pilt Rogue asukohast: Iga diamond ringi pealt oled sa transferrinud 1,1k, 5k diamond ringide pealt saad seega 5,5m transferred. Ja kõige parem on see, et seda saad korrata iga 4 tunni tagant - seega oleks võimalik transferrida 20m vaid ühe päevaga. Meetod toimib seni kuni diamond ringide crashimine lõpeb. Ja meetodi võimalikust märkasin ma ise, oma GE hindasid uurides. A, ja raha mida saad siis iga 4 tunni tagant transferrida kui sul on alla 100m, on 5% sinu kogu rahast, ehk kui sul on 40m siis 5% sellest on 2m = 2m xfer iga 4 tunni tagant.[/*:m:udi0ur1w] Veel üks võimalus on Rogue'le müümise asemel müüa GE kaudu tagasi min prices - kuigi see võtab natuke kauem, aga ei pea olema quest tehtud ja mõlemad acci võivad olla f2p.[/*:m:udi0ur1w] Sharing is caring, hommikese poolt siis teile ilus õpetus. (ärge leakige ega mujale postitage btw) Ja proof siis kah teile juba. Postita kui meeldib.
  10. panga pilt???????????
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.