Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

toomas1986

Liikmed
  • Postituste kogus

    363
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas toomas1986


  1. Avasin uue arki serveri.Kõik keda huvitab arki pelada siis on kõik teretulnud.

    serveri reeklid leiad siit:https://www.reddit.com/r/playarkservers/comments/50yq75/psychopath_ark_server_pvepvp_10xta8xgath10xexp/

    Mods:Mods:

    Difficulty 8++

    Aku Shima

    Admin Command Menu ACM

    Buffed Darts

    Tek Tier Plus

    Redwoods Anywhere

    Better Beacons

    Beacon Enhancer

    Small Dragons

    K9 Custom Stacks Size

    Stargate Atlantis

    Platforms Plus

    Ark Futurism

    Egg N Poop Collector N Incubator

    Customizable Tranquilizer Weapons Mod

    SCUBAVision

    Tactical Tek Armor & More

    Ark Steampunk Mod

    Resource Crops

    Indominus Rex Nemesis

    Beacon Enhancer

    Metal with Glass Set

    PG's Dragon Gods

    Annunaki Genesis

    Behemoth Wall Mod Balanced

    Stairs Mod with Rounded Walls

    PVEPVP mapp: 2diozyg.jpg


  2. kuida on võimalik näha oma ipd rs3 cliendis või kuskil.olen tähele pannud ,et enam ei näegi seda kui kuskilt mujalt sisse logid ,et näitaks ip ainult ütleb ,et oled varem si-sse loginud täna ja kõik või mis iganes text seal on.

    et sooviks abi leida kuidas ma näen seda ipd kust ma olen varem sisse loginud.

    tänud ja loodame ,et keegi oskab aitata.


  3. Avatud uus epoch server kõigile dayz mängijatele: 192.31.185.200:3187

    Mängimiseks on vaja:ARMA 2 ja ARMA 2: Operation Arrowhead.

    Server: dayz.st CPU Type : Dual Intel Xeon E5-2620 ,CPU Speed : 12 Core @ 2GHz +HT,Server Memory : 48 Gigabytes RAM,Network : 1gbit Dedicated Connection

    Server version:Epoch 1.0.4.2

    Admins:Kuulphe ja Scarecrow

    Server mods:|DZAI|EMS|AI Missions|Self-BB|Anti-Hack|AS50|Snap Building|Take Clothes|Fast Rope|Tow and lift|Custom misson loot|And Many More|VETERAN

    Info:Safezoned on kõik müügi kohad kaasa arvatud herode ja bandit trader.DZAI ,EMS ja AI Missions id on custom lootidega ja erinevatex boxides ja kastides on palju head kraami kasa arvatud as50 ,m107 ja muud stuffi + ehitus materjali.Serverit valvab Anti-Hack: infiSTAR.de,gotcha antihack ja blur gaming .Serveris hetkel 2 admini hetkel aktiivne 1 ehk siis mina.Aitan alati kui olen onlyne ja nii kiiresti kui võimalik .Ka donateda on võimalus hetkel kui ka veits hiljem kuna hetkel on kodulehe ehitus pooleli .Saadaval donator loadoutsid nagu relvad ,skinnid ja ehitus materjal.Ja peagi avame admin applicationi kust selgitame 2-3 uut admini.

     

    Veits reeklitestaluks austada teisi mängijaid kui ka admine ja mitte ropendada.Hackide,dupe ja glitch kasutamine viib kohese bannini.trade zonedes campimine on rankelt keelatud ja teiste majade ümbrusest 30m autode,kopterite ja asjade lõhkumine rankelt keelatud.Teiste majadest asjade varastamine on rangelt keelatus ja vargus = bann .

     

    Kõik on teretulnud mängima ja väga ootatud!

     

    b_560_95_1.png


  4. Spawnin dayz serverites asju mõistliku hinnaga!Spawnin: relvi ,sööki,autodsid , ehitusmaterjali ,erinevaid boxe ja jnt!

     

    Teenuse hind oleks :

    1x items = 1.50 € (Kogus 1 item näiteks 1x dmr või cinder block wall 100tk )

    2X items = 3 €

    5X items = 4 €

     

    Boxid:

    Tavaline box 4€

    Box:All items 5 €

    Box:Epoch box 5€

     

    Autod,helikopterid ,tangid, soomukid jnt on kokkuleppe hinnaga (Näiteks 5x GAZ Vodnik 3 eur)

    Oled kellegi peale vihane või soovid kedagi tappa või bannida siis see teenus on sulle:Inimeste tapmine, bannimine või baaside hävitamine:kokkuleppe hinnaga

     

     

    Soovikorral teen enne müüki proovi spawnimise näitamaks ,et saan asju spawnida.Raha võttan siis kui hakkan asju spawnima!Teenus tõõtab igas serveris ja modis mis on dayz olemas juhul kui ma pole seal serveris banned või antihack hakkab pidurdama (Kartetavamad antihackid on custom maded infistar on käämes).Soovituslik oleks spawnida asju kui admine pole sees või admin pole aktiivne .Kindlasti oleks vaja turvalist kohta sull kus asju spawnida jnt.Spawnida boxe ,tappa , bannida ja baase lõhkuda saan serverites ku saan admin õigused või täätab teine hack.raha saad kohe tagasi kui tehing ebaõnnestub see tähendab,et admin või antihack bannib tehingu ajal või hack ei vunka .Kui vaja olen tehingu lõppuni kohapeal ja vajadusel kaitsen kuni saad oma asjad tutrvaliselt ära pannud!Sinu ütelda on serveri mod ja ip ja ma olen teel!

    Teenuste ostmisel paluks võtta ühendust skypes!

    Skype:Kuulpahe2

     

    NB: Paluks teema puhas hoida ja mitte teemakohast teksti siin ajama hakkata,kes ei osta siis selle komentaare ei soovi!Vastasel korral lasen varnida!


  5. Tere oleks soov leida endale korralik dedicated server või vps hostimiseks mis polek eriti kallis ega ka updime poleks jama ja neti kiirus oleks ka ok!

    sooviks oleks mõni dedicated hosting koht mis oleks piisavalt soodne ,et donated pärast ikka raha tasa teeks.sooviks oleks siis hostida wow esialgu hiljem lisandub muid servereid.

    kuna hetkel sai leitud endale korralik teamer kes ka on nõus sponsoreerima hostimist 50:50 siis pole probleemi leida endale korralik host kuhu võiks endale serveri üles toppida!

    Ootaks siis teilt pakkumis korralike hosimis kohtade kohta mitte vaid linuxi kohta vaid ka muid süsteeme.hind võiks olla max mingi 30-50 eur kui seda vääta on või isegi rohkem aga mida odavam seda parem sest alguseks sobib väga hästi odavad hostid ja pärats hiljem võiks kolida üle kuslike mujale.

     

    NB: Paluks teema hoida spammi vaba ja mõttetuid komentaare siia alla kuhjata kui midagi tarka ütelda pole siis lihtsalt kõnni edasi.ootan vaid teemakohaseid postitusi!kõik kes kukkuvad teemas kritiseerima või tarkutma lasen warnida!


  6. kõik laadis ilusasti ära ja siis ütles ,et tegu oleks nagu kasutuses oleva kaariga või proovige uuesti proovisin 5 korda ja ei saanud tolkugi!

    lõppuks ostsin p2p vahvlist.


  7. Tahaka p2p teha teist kasutajat aga ei lase teha krediitkaardiga kuna ma olen oma ühte kasutajat juba p2p teinud siis ei lase millegi pärast teist teha!

    kustutasin teiselt kasutakalt kretiit kaarti info ära aga võtta näppust ka see ei aidanud?

    mis kuardi võimaluseg om teha p2p siis teisele kasutajale võimalik kui ta ei lase teha seda mu enda krediitkaardiga?


  8. Treenid ikka stri/att algul siis aega mõelda kumb paremini sobib

     

    hea mõtte !

    pure on selline hea varjant mis omab hästi nii teis puresid kui ka osasid maine :D

    korralikult arendatud pure omab jõhkralt:D näiteks tank jnt


  9. Ma ei saa aru mida need whinevad, kes ei taha 2007 rs tagasi.

    Ma vaatan asja selle nurga alt, et kui ma tahaks pelada EOC, siis ma oleksin võinud mingit WOW-i laadset mängu hakata mängima...aga ma hakkasin pelama rsi nii, nagu ta alguses oli, ning see oli tollel ajal cool.

    Kellele see EOC asi peale läheb sajaga, proovige WOW-i vms, see vähe teise graafikaga aga natukene harjutades, teeb see kokkuvõttes välja ühe ja sama.

     

    jah sul on täiesti õigus selles wow ja rs on kaks eraldi asja kuna rs ,eoc ja wow ei anna võrrelda ja rs2007 ja eoc ei anna ka võrrelda.

    kuna ise arendan pidevalt wow serverit ja tegelen sellega siis tõesti tean mis vahe sees on mängudel aga siiski ootan juba huviga millal saab 2007rs mängida ja mis seal ültse tuleb!

    Juba kibelen mõtlema kas arendada maini või puret kuna kõike korraga ei saa!


  10. mis see anti-bot systeem aitab alati arentatakse uued botid välja kui jagex oleks tahtnud siis oleks ta ammu botid välja suretanud aga nad pole seda teinud ja ma vatan ,et neil pole sellist soovigi botnuke ajal isegi töötasid botit edasi enamikud mis siis veel rääkida selest Botwatchist isegi see on mingi tühi töö ja vaibanärmine!

    tuleb tunnistada ,et botide valmistajad on isegi paremad programeerijad kui jagaxi team kokku kuna kui rs eoc-ele üle läks oli mingi 1-2 kuud enne kui tuli bowerbot tagasi uue hooga aga seni rahvas hullas simbaga nii ,et põhimõtteliselt ei peate bote miski on juba näidanud rsi mängimise ajalugu!

    ja nüüd räägivad nad anti-farmist ja anti-bot systeemist lihtsalt ajavad suust välja mulle!mina olen nende lubatustesse lihtsalt vaadanud mööda kuna lihtsalt palju inimesi on nende süül lahkunud.

    küll nad lõid peale trade limidi siis bountihunteri ja kaotasid wildi ära siis antsid asju juppide kaupa tagasi aga selle ajasees kadusid miljonid inimesed ära ja asendusid botidega rohkem. ja lõppude lõppuks plaksasis eoc update ja siis oli wild täitsa tühi polnud enam pk ega ka inimesi nüüd siis keeg ärkas ja soovis 2007rs tagasi saada hurra aga kas nats hilja selle peale ei tuldud ega see paljusid vanu mängijaid ju tagasi too rahvas on kaotanud usu jagaxi kuna nii palju kordi on nuga selga löödud lihtsalt mängijatele ,et lõppude lõppuks on ka kuskil piir saavad ka mängijad aru sellest. Osa juba mõtleb 2007rs bottimisele no siis loogas ei tule neist mängudest lõppudel lõppuks midagi muud välja kui suur botscape ja päevikute pe***de paradis kes uhkeldavad oma statidega ja ülbe suhtumisega.

     

    mina igatahes loodan jääda neutraalseks ja vaatata mis saab ja väga loodan ,et 2007rs tuleb parem kui ennem ja mängijate suhtumine on poole parem +mängijaid tuleks ka rohkem kui ennem.ärge hakkake nüüd mu kallal võtma et mis ma siin räägin ja kas olem mode või admin see on minu asi kes mina olen aga igastahes on see minu arvamus ja see nii jääb ja kõik hääletama!

    päikest kõigile!


  11. tundub jah ,et hetkel on neid 2007rs fänne hunnikus läheb aeg mööda on kõik oma vaimustusest üle saanud siis istuvad kõik taas oma mopari serverites taas ja süütistavad bottereid ja jagexi ja veel tuhantet asja ,et miks nad ei saa mängida või mis neile ei meeldi!

    põhimõtteliselt ma ise kah juba ootan ,et 2007 välja tuleks ja loodan ,et saad põnev olema!


  12. karta on kuna rsbot ja muud boti tegijad ei saaks rahus magada kui nad ei teeniks rutsi rs2007 pealt :D

    pole olemas pc mänge mille poleks trainereid või siis parimatel mmo serveritelgi on olemas botid rääkimata siis nüüd tulevast rs2007-mest.

    Ja kui veel http://www.autofighter.org/ tagasi tuleb oma botidega siis on kõik pe***es aga edu siis kõigile botteritele kelle rahakott puuga seljas!

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.