Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

karvanekonn

Liikmed
  • Postituste kogus

    39
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info karvanekonn'i kohta

  • Aste
    Küpsev Vahvel
  • Sünnipäev 28.10.1983
  1. 1.23 töötab minu jaoks paremini kui need uuemad 1.28 1.30 jne.
  2. Üksi ei tööta ning sa kopeerisid listi viiekordselt siia...?
  3. siit foorumist pole vist tõesti palju loota:D
  4. 1 või 2 olenevalt sinu usaldusväärsusest. 10mil each. pmi on msn või jäta teemasse.
  5. NII 133 müüdud 2000 krooni eest EDIT// Asi ei edene nii kiirelt kui tarvis ja tekkis selline küsimus, et kas siin veel moded kontrollivad kasutajaid? see teema on kuhugi ära kadunud.
  6. lisasin msni, jään ootama. EDIT// pin käes kiire ja odav, thank juu.
  7. up. on siia mõni tõisemalt võetav ostja jäänud ka veel?
  8. barrows pure on pure kel on 70 def ehk siis saab barrows asju kanda. Ega barrows kindad mu 40 def rune puret barrows pureks tee.
  9. kamoon poisid, sünnipäeva puhul täna kõik kasutajad -20% !
  10. ja mida sa nüüd mu teema reostamisega saavutada tahad? Sinu kolmas post siin teemas ja sa pole ikkagi kordagi pakkunud.
  11. viimane läheks ütleme 750 eest kohe, vb annaks isegi tingida. Teine läheks suhtkoht sama hinnaga vb isegi odavamalt. Esimese kohta ei oska tõesti midagi öelda. niimoodi tekitatakse endale siis post counti ja "usaldusväärsust"
  12. kindlaid hindu pole, ootasin siiski, et välismaal pakutakse nende eest rohkem. sythes ei müü aga mujal saitidel üritan küll müüa. Väga hindan seda kui mu teemat ei reostata mõttetute postitustega nt: "Olen huvitatud palju tahad?" Kui oled huvitatud siis pm, või jäta pakkumine msniga siia teemasse ja lisan sind ise.
  13. Kõik kasutajad kuuluvad mulle. Müüa eelistan käest kätte(harjumaa), aga pole ka neti tehingu vastu( eeldusel, et oled usaldusväärne) sellisel juhul peavad mõlemad osapooled andma oma nime, tel numbri ja aadressi. Müün, sest läheb autoostuks ja raha vaja. Kõikide kasutajate puhul on olemas kogu info. (recs, p2p inf, 1st ip, aadressid ja stuff) Samuti annan kõikide kasutajate puhul oma 25qp puudu b glovesidest. EI ole esimene omanik.(kasutaja siiski üle viie aasta minu käes seisnud) eelmine omanik on vana klassivend soomest. Reaalne bankworth on siiski üle 70milli, clawsid seisavad G.E.-s ei viitsinud ära võtta, sest panin nad sinna kui nad maksid 37mil Ja kolmandana minu musi.Ei ole üldse kindel kas teda ära anda soovin. Täiesti võitmatu pker. B gloves olemas, handcannon & W/E you can think of. Esimene omanik. Ei hakka recovereid ega midagi ära võtma. Kui väga kõrget pakkumist ei tule siis jätan ta endale. Ainuke char mida ma viimase aasta jooksul aktiivselt mänginud olen. Unustasin ühe skiller ära. Esimene omanik on klassivend( suhtlen temaga endiselt) ta pole juba aastaid mänginud, annan endapoolse garantii. questpoint on 140+ enamus asjad pangast maha müüdud. ainult skillimiseks vajalik alles.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.