Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Mentalist

SUPERVIP
  • Postituste kogus

    916
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    730 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud Mentalist poolt

  1. Aitavad üldiselt vähe sellised asjad..
  2. Kõlab täiesti võimsalt.. Eriti veel see koht, mille ma tegin nn. "rasvaseks". Ahjaa.. kui on mingi tegiJA siis on J sees. Reklaamija, tegija.
  3. Edasimüümine on tõesti keelatud.
  4. Võta ühendust: http://vip.ee/index.php?/user/412-qzet/ // QzeT: ma pean seda mõtlema pm võiks agaa kuidas ta minu tööga rahulejääb jne Boss.: Ma kirjutan, et kontakteeruks Sinuga QzeT: no okei siis saan temaga rääkida.
  5. Minu kaudu saab samuti kontakti Viktoriga Andke lihtsalt enda MSN/skype aadress.
  6. Jubedad spämmerid on omanikud.. -.^ Nii serverites kui ka foorumites(s.h. vahvel).
  7. Laseb jälle need nagunii ära kustutada, kuna OT. See ainuke foorum kah, kus nii tehakse GG Muideks, paluti küsida et paneks selle teksti ka siia(kuna soovis anonüümseks jääda):
  8. Järjekordne free template, mida kõik oma enda enese kätetööks peavad? -.^ http://hsfps.eu/ Autoriõigused © HSFPS.eu / hiiresport http://www.ruthlezzgaming.eu/ Ruthlezz Gaming © 2012 - 2013 | Powered by DOLAN
  9. k2ska - lõpetaks teiste teemade läbustamise. Kirjutage üksteisele PM'e või ma ei tea mis. HTML ja CSS kood pole kunagi olnud copyrighti all. Igaüks saab teha täpselt samasuguse lehe nagu on Sul selle sms teemaga. Siin on kõik teemad enam vähem copy-paste kunagisest vip.ee foorumist: http://www.saareservud.net/forum/forumdisplay.php?49-Valmis-SCRIPTID/page2 Lõpetaks nüüd selle kõik. (PS! Ise läbustan hetkel samamoodi, kuid soovin ainult mõndadele kohale toimetada miskit..)
  10. Tubli, võtsid jälle kätte Kuigi, pildid võiksid Sa panna spoilerisse, paljudel on veel Kõu internet(sul endal ka vist?)..
  11. No, ma pakun et see on kellegilt saadud... Aga minu arust ei ületa see leht miskit - http://www.viljandicraft.eu/muuda/ Absull kõikidel kellel on see "muuda" script, muudavad selle "CopyRighti" alt ära.. nagu nad ise oleksid selle scripti teinud Keegi vist ei tea, et mis see "CopyRight" tähendab -.^
  12. Tundub lahe nimecopy olevat Ning samas ka - palju mõttetuid pluginaid serveril peal.
  13. Like I care? Tahtsid CF oma - andsin. Ning Sa ei maininud, et mis seal olema peaksid
  14. Mentalist

    Bull3t Gaming

    Mis iganes map see on, aga tee .res failid mapidel korda.. [spoiler=SHOW ME] Invalid file type...skipping download of wad Invalid file type...skipping download of g Invalid file type...skipping download of @ Error: server failed to transmit file 'as_rising_sun.wad' Error: server failed to transmit file 'bus01.wad' Error: server failed to transmit file 'chopper.wad' Error: server failed to transmit file 'cs_italia.wad' Error: server failed to transmit file 'cs_robbery.wad' Error: server failed to transmit file 'cs_thunder.wad' Error: server failed to transmit file 'de_atlantis.wad' Error: server failed to transmit file 'de_bob.wad' Error: server failed to transmit file 'de_celtic.wad' Error: server failed to transmit file 'de_maresa.wad' Error: server failed to transmit file 'de_village.wad' Error: server failed to transmit file 'firearms.wad' Error: server failed to transmit file 'foz_prefab.wad' Error: server failed to transmit file 'gaz24.wad' Error: server failed to transmit file 'jos.wad' Error: server failed to transmit file 'kamaz_c.wad' Error: server failed to transmit file 'mad_spain.wad' Error: server failed to transmit file 'mad_spain_addon.wad' Error: server failed to transmit file 'pldecal.wad' Error: server failed to transmit file 'ps_warlords.wad' Error: server failed to transmit file 'push.wad' Error: server failed to transmit file 'sound/zombie_plague/bloodsucker_invisible.wav'
  15. Mentalist

    Bull3t Gaming

    Mis asja Te vaidlete selle pingi pärast? Proovisin ise ka nüüd siis liituda - aga kuna neid skyboxe on mingi miljon, siis ei viitsinud oodata(neid laadis kõige kauem muideks erinevalt modelitest). Serveri kohta ei oska midagi täpsemalt öelda hetkeliselt
  16. Teie partner? :'D Aga edu.
  17. Mentalist

    Ju siis. Pohmakas DM on koguaeg maas, ei tea küll miks. Rääkimata, et võtame kusagilt design template - eemaldame selle copyrighti ja paneme enda nime asemele. Typical shit.
  18. Anna andeks, aga mis mõtet on loosida serverisse VIPi kui mängijaid ei käi?
  19. Kui Prantsusmaal, siis kelle teenust te niinimetatud edasi müüte(ma tõesti ei usu, et Te 0kasu nimel rendite servereid)? Huvitav oleks üle vaadata, enne kui tellida Võiks siis selle Prantsuse lehe (võimisiganes) aadressi anda, kus on kirjas serveri spetsifikatsioon.
  20. Tekkis küsimus, et kus asuvad nn. MineCraft ja SA:MP serverid? Eestis või kusagil mujal? [spoiler=No hard feelings...] Lihtsalt uudishimust vaatasin muidu ka LionHost.org'i domeeni hostingut.. ja sain asukoha tulemuseks L.A. http://whois.domaintools.com/lionhost.org Hosting: http://www.namecheap.com
  21. Põrka ka ptsi oma reklaamiga teiste TS3es. "*PnP* [T]Rust^^" connected to channel "Lobby" Channel "46.22.210.15:27000 - Infinite Public" created by "*PnP* [T]Rust^^" "*PnP* [T]Rust^^" disconnected (leaving)
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.