Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

chrisrak11

Liikmed
  • Postituste kogus

    115
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Postitused postitas chrisrak11


  1. Kuidas ei ole surmanuhtluse lubamine taas võimalik? Kuidas ei ole maa äravõtmine reetulikelt välisfirmadelt võimalik? Kuidas ei ole kooseluseaduse ehk homoseaduse tühistamine võimalik? Kuidas ei ole võimalik jälkide homode koonduslaagritesse taas saatmine? Kuidas ei ole Eesti muutmine rahvusriigiks võimalik?

     

    Tule taevas appi... Sinu postitused teevad häbi kogu EKRE valijaskonnale ning ka EKRE-le endale. Palun ärge arvake, et nende valijad ongi vihkajaist koonduslaagritesse saatajad...


  2. Kõigile neile, kes väitsid, et kooseluseaduse vastuvõtmine ei mõjuta kuidagi tavalisi inimesi: http://www.postimees.ee/2973413/lastekaitseseaduse-eelnous-pole-enam-lapse-oigust-perele

     

    Sotsiaalministeeriumi esindaja kui üks seaduse loojatest sõnas, et perekond Eestis oma traditsioonilises tähenduses enam ei eksisteeri ning seetõttu ei ole sellest mõtet enam rääkida.

     

    Ei taha küll mingit propagandat teha(vastupidiselt Delfi ja Postimehe kallutatud ajakirjandusele), kuid palun jagage seda linki pere ja tuttavatega, võiks ikka mõelda, kelle poolt tulevastel valimistel hääletada ning kas roosad ja oravad teenivad ikka eesti rahvast...


  3. Usun, et mõtled midagi sellist, kus oleks loo partituur iga instrumendi jaoks eraldi lahti kirjutatud :

    Uuri netist MIDI failide kohta, sellel lool ("Wake Me Up") neid kindlasti tuhandeid. Loomulikult ei pea neid esitama selle Synthesiaga vaid võib kasutada paljusid muid programme. Ise kasutan seda küll igapäevaselt ja täitsa kiiduväärt programm.


  4. jube raske on tõesti "inglismaa vaatamisväärsused" või inglise keeles "sights in england" guugeldada. kui inglise keelt ei oska, siis löö sõnaraamat lahti, saad ka targemaks, sest nullilähedase inglise keele oskusega läheb raskeks sul.

     

    mul kogu aeg midagi öelda jh, sest siia vahvlisse kogunevad lihtsalt sellised vennad, kelle kohta on midagi kogu aeg öelda :D muudes kohtades nagu ei näe sellist jama, mida siin toodetakse.

     

    Absoluutselt nõustun. Peaks ju siiski nn e-ajastul inglise keeleoskus piisavalt kõrge olema, et sellist asja ise leida. Ning kui tõesti keelt ei räägi, siis sõnaraamatu peaks ikka lahti teha oskama, kui on juba oldud suuteline Vahvlisse kasutaja teha. Kuigi tegu vabateemaga, panevad paljud küsimused ja väited siin tõesti muigama. :D

     

    PS: Like button'it ei saa kasutada, väidab, et õigused puuduvad.


  5. Lõputunnistusele pidavat tulema kooliastmehinne, mis pannakse kokku kolme aasta kursusehinnete keskmisest. Sinu näite puhul peaks tulema jah koondhindeks 4. Iseasi muidugi, kas selle esimese kahega Sul üldse lubatakse jätkata samas koolis. Minul igatahes on nii, et kõik kursusehinded peavad olema positiivsed, vastasel juhul enam koolis jätkata ei saa.


  6. Inimese tahe on alati mõjutatud muudest teguritest, nende põhjal me ju otsuseid teemegi. Nii öelda clean-slice'i ei saagi ju olla.

    Huvitav oleks küsida veel, et kas inimese saatus on ette määratud?

    Pakun lihtsalt oma enda vaatepunkti, kindlasti on sellest palju räägitud ja igasuguseid teadustöid tehtud.

    Igatahes usun, et vastus on ei. Nii palju, kui ise aru saan, siis oleks saatus määratud vaid juhul, kui teada kõikide osakeste asukohta ja kiirust. Selle võimaluse lükkab ümber aga Heisenbergi määramatuse printsiip, mis ütleb, et osakese kiiruse ja tema asukoha määramisel tuleb arvestada täpsusega. Mida täpsemini osakese kiirust määrata, seda ebatäpsemaks muutub selle asukoht ja nii ka vastupidi.

     

    Kindlasti on ka mingeid muid seisukohti sellel alal. Loeks hea meelega... :)


  7. Mul tegelt savi mis eriala on, peas, et keskhariduse kätte saan.

     

    Kui pohh, mis eriala ja vaja lihtsalt keskharidus kätte saada, siis võiks ju lihtsalt gümnaasiumile mõelda? Ei taha nüüd mingit jubedat debatti alustada, kuid olen palju kuulnud/lugenud, et gümnaasiumist saab tugevama põhja alla. Eriti, kui veel ei tea, millega edasi tegeleda. (Järeldatuna Sinu eriala valiku "ükskõiksusest")

     

    Lihtsalt pakub huvi, miks nii otsustasid.


  8. Millise eksami valisite ja kas eksamil saadud tulemus oli ootustele vastav?

     

    Ise tegin inglise keele eksamit ja sain 100% ehk siis hinde viis.


  9. Tõsi, kuid põhikooli matemaatika eksamid on nii lihtsad, et alla 4/5 ei tohiks küll saada, kui oled veidigi õppinud ning saad asjadest aru. Ise, kui eelmine aasta tegin, sain maksimumist -0,25 vormistusvea tõttu.

     

    See on küll huvitav. Kuidas -0.25, kui 2013. aasta hindamisjuhendi järgi saab anda ainult täispunkte, olenemata vigade olemusest?


  10. Ehk on kellegil soovitusi? Plaanis endale uus telefon hankida, hinnapiir oleks ehk kuni 300 eurot.

    Hetkel on silma jäänud LG Optimus L9 II ja LG G2 mini. Võrdlus

    Kaldun rohkem L9 poole, kuna paistab kenam ja ekraani resolutsioon on kõrgem, kuid ei tea, kas CPU jääb mängimist takistama. (Ühel Dual-core 1.4 GHz Krait, tesiel Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7)

    Võib muidugi pakkuda ka muid telefone samas hinnaklassis.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.