Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

chrisrak11

Liikmed
  • Postituste kogus

    115
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    230 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud chrisrak11 poolt

  1. Hea ja kasulik õpetus! Kui aega üle jne võiksid teha ka õpetuse MagicLauncheri kohta, see üsna levinud. Modide installimine palju lihtsam
  2. Endal on sama probleem olnud kahe telefoniga. Kui õigesti mäletan, siis sain lahendatud selle teise SuperOneClick'i tõmbamisega: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682.(teema all on lingid)
  3. Selle õpetuse järgi saad umbes 5 minutiga tehtud, kui draiverid ja muud vahendid veel allalaadimata.
  4. Kiire googeldamisega leidsin selle: http://www.youtube.com/watch?v=p6kgeBi4GQk Videol vaatamisi ikka on ja "like'sid" kah jagub. Võid ju ära vaadata. XDA Dev Forums tuleb ka abiks kindlasti.
  5. Kui õigesti mäletan, on Wildfire S'il vaja S-OFF või unlocked bootloaderit(usun, et seda sul ei ole).
  6. VirtualDub on täitsa kasutatav.
  7. Tegelikult saad parandada küll. Näiteks on sul kaks poolikut iron pick'i ja kui paned need crafting grid'is(töölaulal) kõrvuti tuleb üks terve.
  8. Tõepoolest, Diamond pickaxe on aeglasem, kuid 47,375 korda vastupidavam.
  9. Kasutan ise OptiFine'i:. Kui korralikult ära konfigeerida, pressib päris hea FPS'i välja. Tutorialiks sobiks vist : Kui Lets Play'd soovid siis sobib hästi
  10. Parandus: 4.1 Tõepoolest, veidi kannatamatutele see see eriti ei sobi. Ram'ist jääb vahest väheks, aga CPU'd annab alati clockida.
  11. Võimalik, et pead tõmbama ka gappsid, ei mäleta enam hästi.
  12. You can download GingerDX from here:
  13. Seda küll, aga võid alati kasutada ju teisi Rom'e: Ise soovitan Ginger DX'i ülen üsna kaua seda kasutanud
  14. Tere, olen ka ise X8 omanik ja kasutan ka Custom Kernelit. Androidi versioon on 4.1 Jellybean PS: Custom kerneli peale panek vajab ka Bootloaderi unlockimist. Muidugi on ka ROMe originaal Kernelile, aga mõnede puudustega. Postitan siia alla ka mõned lingid, mida ise kasutasin: Bootloaderi unlock ja Kerneli flshimine MiniCM10 ROM JB Kernel
  15. Hmm, kas see tõesti on vajalik informatsioon? :S Teemasse kah: õhtul peaaegu 10 mängijat sees juba.
  16. Soovitaks siis olla kah ettevaatlik, mis rakendusetel juurkasutaja õigusi välja jagad. Annad mingile kahtlasele rakendusele õigused ja see hakkab sul CPU'd näiteks overclockima.Põhimõtteliselt rakendus, millele sa õigused annad, saab täie kontrolli sinu süsteemi üle. Sellised juhused on harvad juhtuma aga ikka.
  17. Root on Juurkasutaja õigus (SuperUser). Ehk sa saad oma telefoni üle täieliku kontrolli. Enamasti panevad tootjad ise telefonidele mingeid ebavajalikke rakendusi peale, nt HTC: Footprints, mida sa ise enamasti ei vaja. Root õigusega saad sa selle pahna maha tõmmata. Saad kasutada ka Root õigusi vajavaid rakendusi nt:Titanium backup, Shoot Me. PS:Root ja Custom Rom on erinevad asjad: Viimane on Androidi modifikatsioon, täielikult asendatud tarkvara. Loodan, et asja liiga keeruliseks ei teinud. Ise ei soovita sellega jamama hakata, kui pole asja rohkem uurinud.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.