Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

TRIPPLE

Liikmed
  • Postituste kogus

    193
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    100%
  • VP$

    232 [ Anneta ]

Kõik, mis on postitatud TRIPPLE poolt

  1. Olen ise hetkel sõdurpoiss. Pole kursis hetkel nende hindadega, millega kasutajad liiguvad. Sellepärast arvatavasti ei ole mul ka ostakohe hinda. Hetke parim pakkumine on mulle tehtud rune24 kasutaja HerblorePkr poolt, kes pakkus mulle 50M RSGP. http://rune24.ee/viewtopic.php?f=225&t=42101 Ma arvan, et kui kasutaja vastu huvi tunned, siis postita siia oma pakkumine. Natukene kasutajast endast: Olen kasutaja esimene omanik. Sisselogimiseks on email. Kasutajaga saab kaasa esimese-, järgmised paroolid. Hoiatusi, Mutesi ei ole. Kasutaja on seisnud 4 kuud.
  2. viewtopic.php?f=36&t=86889
  3. CB: 82 Kõrgem(ad) levelid: Attack 92, Strenght 98. QP: 4 PANK: Whip + F2P PK asju. Mitmes omanik: 1 Hind: - Tehingu viis: (ühispangaga, RSGP) Sinu andmed: Sinu nimi: Germo Maakond: Järvmaa Linn: Paide E-mail: - Msn: - Kes kasutaja vastu huvi tunneb, siis teeb pakkumise siia teemasse. Häid jõule.
  4. Nimi: Vanus: Number: Auto number: Auto mark:
  5. Minu pakkumist sa juba tead, kui paremat ei leia võta ühendust. Parimat.
  6. Millest ma teile koguaeg rääkisin. TÕMMATAKSE PERSE LOHKU.
  7. Kui pead 25 tehingut usaldusväärseks, siis minu msn on [email:3m63x76d]Germps@live.com[/email:3m63x76d] Oman juba väga mitut dungeoneeringu tehingut. Hinda siia postitama ei hakka, et keegi seda üle pakkuda üritaks. Parimat.
  8. inimesed laenavad teiste kasutajaid sellise asja bottimiseks, kuna ban rate on suhteliselt suur. Arvatavasti on ka isikul iHaazPinz sinu kasutajast täiesti "Pohui" tema võtab oma kasumi, sina oma. Mis saab, kui kasutaja banned saab? Tõmbab sul lihtsalt perse lohku...
  9. Kas tõesti huvilisi ei ole? Ma annan mõlemad scriptid 40M eest ära. See teeb 20M iDung, 20M FDK. Kui ise veel viimati froste bottisin, tegin 25M päevas, hetkel sellist võimalust ei ole, kuna puudub kasutaja. Ühesõnaga ostes need kaks scripti, saate te ennast kiirelt tõusuteele viia. Ma ei ole mingi kelm, ostke julgelt mingit jama ei tule. Mul on piisavalt tehinguid + Kassak võib öelda, et mind saab usaldada. Lihtsam on teil osta need sciptid minu käest väga soodsa hinna eest, kui 25-30M eest mujalt foorumis. Parimat. ---------- Post added 16-08-11 at 19:03 ---------- Müüdud, lukku.
  10. Tervist Sai siis umbes kuu aega tagasi endale iDungeon ja Frostimis bott ostetud. Mõlemad botid ostsin PayPal raha eest, kui ostja soovib pilti ülekandest, siis ka see on võimalik. Müügi põhjus on see, et oman oma kasutajal 3 Chaoticut. Ei kasuta juba botti mitu nädalat ja ei näe mõtet miks ta peaks seisma. Kasutaja eest loodan saada 40M RSGP või € 0,3 Küsige julgelt. [email:hdlds9u4]Germps@live.com[/email:hdlds9u4] Parimat. ---------- Post added 15-08-11 at 22:42 ---------- Avaldage julgelt arvamust. Ma tõesti ei taha, et scriptid niisama seisma jäävad. 40M Kogu kupatuse eest ei ole ju palju. Olen tähele pannud, et paljast FDK müüakse 30 eest. Päikest.
  11. Mis kuraid zerker see olema peaks?
  12. Hetkel orjan ühtel senestein+subs+skills. Teisipäeval saan valmis arvatavasti, kui huvi on, siis võime midagi rääkida.
  13. Ma tõesti ei saa aru mida te jahute siin? Miks ma peaksin oma mainet rikkuma mingi 5M, CB 88 pärast. Mis usaldusse puutub, siis usaldamatus on täielik jura. Viimasel ajal olen ma saanud väga tulukaid töid. 44-80 DUNG 30 €. Panga paroolid kõik olid mul teada. Mingit jama ei olnud. Hetkel töötan temple of senesteini+subide kallal 50€. Samuti panga parool olemas, mingit jama ei ole. Ma olen täiesti kindel, et siin foorumis on palju pettureid. Kuid mina ennast kelmiks ei pea. Olen alati ära teinud töö, mis mulle on antud. Tahan öelda, et kui ma oleks meelega selle kammaja korraldanud, siis miks ma torso ikka ära tegin? Oleksin ju võinud kohe terve rahaga jooksu panna. Kõige lihtsam on, kui hoiad oma pangal parooli peal. Sellist asja ei oska keegi ette arvata.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.