Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

vaikepois

Liikmed
  • Postituste kogus

    13
  • Liitus

  • Viimati külastas

  • Tagasiside

    0%
  • VP$

    30 [ Anneta ]

Turu statistika

  • 0
  • 0
  • 0

Reputatsioon

0 Neutral

info vaikepois'i kohta

  • Aste
    Tainas
  • Sünnipäev 02.10.1994
  1. servu mulle meeldib mulle ei meeldi adminid m6ned.
  2. Lol BeMazters pani suvalt j2lle banni. ma isegi ei j6udnud m2ngida. Irw valus noob admin
  3. Heameelega kui mul raha oleks....Ema ja Isa neil kh ei ole eriti ning kui on nad ei luba m2ngude peale raha raisata... Ning tyra adminid on eri noobid ju et iga yks kes m2ngib natuke paremini on kohe kooder tra.
  4. hehe lol seekord BeMazters bannis. Reason WH Selgitus- Vastane jooksis mulle n2kku ning lasin ta maha ja sain ban LOL -__- 6hk on sein ve?
  5. Seda ma teengi sellest saadik kui banni sain. lasen ainult jalga vahel kehha. kuna lasen j2rjest m6ni kuul lendab p2he kah xD aga hs v2he nyyd. oman ikka ....ainult kes mind omab siiamaani on noisia ja slayer
  6. Ei ma lihtsalt m6tlen et Eesti inimesed on ikka alla k2inud. Igas m6ttes. oleks tore kui ma leiaks m6ne teise RPG servud -_- v6i cf.ee rpg servu adminid pannakse paika.
  7. ˇYep kindlalt debiilsed adminid. j2lle mingi adminile lasin headi . siis kohe ban.
  8. HAHAA Kui LOhh admin mingi hents. lasin talle headi kohe pani ban lol. Tra teie servu adminid on ikka SUPER. Täitsa putsis mingi botti pean m2ngima kui adminid on sees we? pean sihitima pool tundi pea poole jh? Ebanormaalsed ADminid TEIL IKKA!!!!! Ja peaadminit yldse vist ei huvita keda bannitakse keda mitte... peaasi et raha saaks jah? UNbanninge palun- 80.235.68.146 Ning ma siis ei m2ngi kui adminid sees sest m6tetu ei lubata m2ngida ju! kui adminit maha lased siis kohe ban ju.
  9. Ei küsinud seda nagu.Im Complaining nagu aru saad. sest adminid bannivad mingi suvalt suht nagu? Ei küsi seda nagu. assassin ban 6igused v6iks ilma j22da sest ta ise nii nuub ja kohe arvab et cheater keegi. Sest no reason ban ajaks iga yht n2rvi
  10. Irw see sama admin pani j2lle banni kuna k2mpisin vees. lol ei vinna pikalt seletada aga kui vaja siis öelge igatahes see admin extreme lohh. nimi tal assassin Teen kiirseletus sest ma ei vinna pikalt eriti Plantisin Pommi>Mind hakati laskma>ma p6genesin kraanikaussi torusse>k2mpasin seal>tyyp tuli>lasin maha>sain ban.
  11. ei aga ma m6tlen selle all et ma n2gin kui see tyyp lendas sinna ning hakkas yles minema. seega hakkasin umbes spammima seina... see pole mingi wh ju -_- see p6him6tteliselt on see No reason ban
  12. No reason ban cf.ee kitcheoon servust Ok ma pelasin csi nimi >ce N2gin et mingi tyyp lendas yle nende punaste kiirenduste asja seega j2lgisin teda. ta l2ks mingit teed yles poole . aga kuna ma n2gin et ta hakkas sinna minema ma hakkasin sinna m4a1-ga spammima. aga siis bannis mind admin nimega assasian v6i midagi taolist. [AMXBANS] Banned by : assassin [AMXBANS] Banned nick : >ce [AMXBANS] Reason : ' Wallhack ' [AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.cf.ee/banned [AMXBANS] Your SteamID : ' ' [AMXBANS] Your IP : ' 80.235.68.14 Yritasin cf.ee/banned saada aga ei leia seda saiti. Tänan ja loodan et lahedate mu probleemi.
×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.